הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיכאון בעקבות פרידה איך אתם התגברתם?

• פותח/ת השרשור
לא יודע... אני לא מצליח לתפקד... אני יוצא עם חברים ורע לי... אני אפילו לא מצליח ללמוד כמו שצריך למבחנים... בחיים לא הרגשתי ככה

אני מבין מה אתה עובר ועברתי את זה המון פעמים.
אתה בדכאון, אין לך חשק לקום מהמיטה, אין לך חשק לאכול, לא בא לך לצאת עם חברים, לא בא לך לעבוד ואפילו לא להתאמן.
יש לך התקפי חרדה, בלילות אתה חושב עליה, אתה חולם עליה ואתה אפילו לא מדמיין את עצמך עם בחורה אחרת כי היא האחת שלך.

תמיד אחרי פרידות יש את הפחד שלא נמצא מישהו יותר טוב מהאקסים שלנו.
כרגע היא כל עולמך ואתה רואה אותה כאופציה היחידה שלך.

ברגע שבאמת תתחיל לדבר עם מלא בחורות, תצא להמון דייטים, תתלהב מבחורות חדשות, אתה תשכח מהאקסית.
זה לוקח זמן, בהתחלה אתה מתחיל להשוות כל אחת לאקסית שלך, אתה מתחיל להתגעגע ופתאום יש לך התקפי חרדה ממנה.
עד שתבוא מישהי שתתלהב ממנה והיא תהיה יותר טובה מהאקסית רק אז תשכח אותה לגמרי.

זה כמו לנהוג על יונדאי ופתאום מישהו יקח לך את האוטו, אתה תהיה עצוב ומדוכא, אבל ברגע שתעלה על מרצדס, אתה תשכח מהיונדאי שלך בכלל.

זה בדרך כלל קורה שבן הזוג הופך למרכז בחיים שלך. כשאתה מוותר על עצמך בהרבה מקומות לטובת הזוגיות.
תזכור שזה לא בהכרח שהיא הייתה כזו מושלמת- זה יכול לנבוע מהרגלים. שאתה רגיל שהכל קשור אליה איכשהו.. כל החוויות והזמן הפנוי שלך.
פשוט תפצה את עצמך התקופה ותשקיע בעצמך כמה שאתה יכול.. לא רק חיצונית אלא תנסה לחזור לתחביבים ישנים שאולי פעם עשו לך טוב, לדבר עם חברים שזנחת. המטרה שלך כרגע היא ללמוד להינות גם בלעדיה ואפילו יותר.

זה בדרך כלל קורה שבן הזוג הופך למרכז בחיים שלך. כשאתה מוותר על עצמך בהרבה מקומות לטובת הזוגיות.
תזכור שזה לא בהכרח שהיא הייתה כזו מושלמת- זה יכול לנבוע מהרגלים. שאתה רגיל שהכל קשור אליה איכשהו.. כל החוויות והזמן הפנוי שלך.
פשוט תפצה את עצמך התקופה ותשקיע בעצמך כמה שאתה יכול.. לא רק חיצונית אלא תנסה לחזור לתחביבים ישנים שאולי פעם עשו לך טוב, לדבר עם חברים שזנחת. המטרה שלך כרגע היא ללמוד להינות גם בלעדיה ואפילו יותר.
טוב שיש פה גם בנות בפורום.

יום ,יומיים הייתי מבואס ואז חזרתי לשגרה .
אנשים באים ו הולכים אין מה להתבאס

• פותח/ת השרשור
זה גם פוגע לי באימונים כי אני לא מצליח לאכול... אני עובר חיטוב בכפייה

אני יודע... אני משתף כי זה מקל עליי...

שמע, באמת שאני מכיר את זה כל כך טוב .
שבסופו של דבר ואני יגיד לך את זה בשיא הרצינות
אני לא מצליח לפתוח את הלב שלי לאף אחת.
אני קר לבחורות כמו קרח - ועד שאני מחליט שבסופו של דבר להיפתח , זה מאוחר מדי כי אמרתי לה שלא מתאים לי משהו רציני וכו׳.

לא אשקר לך - לא רע לי ככה ,
אני נהנה מהחיים מכל הכיוונים .
סטוצ׳ים, חו״ל , וכו׳ .
אבל בסופו של דבר צריך את האהבה , מתי היא תבוא לי ? אין לי שמץ .
אבל היא תגיע - ומקווה כשהיא תגיע זאת תהיה האישה לחיים שלי .

בקיצור - מה שאני בא להגיד פה .
שאין איך לפצות על ההרגשה :
לא אלכוהול,לא בחורות, לא זונות, לא סמים .
הזמן יעשה את שלו - זה יקח זמן אבל הוא יעשה.

סומך עלייך!

שמע, באמת שאני מכיר את זה כל כך טוב .
שבסופו של דבר ואני יגיד לך את זה בשיא הרצינות
אני לא מצליח לפתוח את הלב שלי לאף אחת.
אני קר לבחורות כמו קרח - ועד שאני מחליט שבסופו של דבר להיפתח , זה מאוחר מדי כי אמרתי לה שלא מתאים לי משהו רציני וכו׳.

לא אשקר לך - לא רע לי ככה ,
אני נהנה מהחיים מכל הכיוונים .
סטוצ׳ים, חו״ל , וכו׳ .
אבל בסופו של דבר צריך את האהבה , מתי היא תבוא לי ? אין לי שמץ .
אבל היא תגיע - ומקווה כשהיא תגיע זאת תהיה האישה לחיים שלי .

בקיצור - מה שאני בא להגיד פה .
שאין איך לפצות על ההרגשה :
לא אלכוהול,לא בחורות, לא זונות, לא סמים .
הזמן יעשה את שלו - זה יקח זמן אבל הוא יעשה.

סומך עלייך!
חשבתי שתגיד לו "טיול 'שורשים' ברומניה" 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית