הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB\ABC למאסה חזקה וקצרה

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
מתאמן במכון כ5 שנים
חזרתי לפני כחודש חודשיים למכון אחרי שנה הפסקה ועשיתי תוכנית SS
עכשיו אני רוצה תוכנית AB\ABC למאסה חזקה לתקופה קצרה של כחודש ואחרי זה להתחיל להתחטב בתוכנית אחרת מה לדעתכם התוכנית הכי טובה לי למאסה הכי אפקטיבית בפרק זמן קצר ?

אממ לא יודע אם אני בטוח.. אבל Jason blaha novice program
אישית התחלתי אותה מאוחר מדי במסה אבל ראיתי תוצאות מהירות דווקא

מה לדעתכם התוכנית הכי טובה לי למאסה הכי אפקטיבית בפרק זמן קצר ?
אין כזה דבר, עליה במסת שריר זה תהליך איטי, שום תוכנית לא תשנה את זה.
אם אתה רוצה קיצורי דרך תבצע ABC שש פעמים בשבוע ותבצע סייקל של טסטוסטרון ואינסולין, זו הדרך הכי מהירה שאני מכיר.
אם לא בא לך לפגוע לעצמך בבריאות תבצע AB בשילוב התרגילים המורכבים תהיה בפלוס קלורי ואתה תעלה במסה יפה ולאט ללא קיצורי דרך.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר, עליה במסת שריר זה תהליך איטי, שום תוכנית לא תשנה את זה.
אם אתה רוצה קיצורי דרך תבצע ABC שש פעמים בשבוע ותבצע סייקל של טסטוסטרון ואינסולין, זו הדרך הכי מהירה שאני מכיר.
אם לא בא לך לפגוע לעצמך בבריאות תבצע AB בשילוב התרגילים המורכבים תהיה בפלוס קלורי ואתה תעלה במסה יפה ולאט ללא קיצורי דרך.
בהצלחה.
ואם אשלב טסט וAB ארבע פעמים בשבוע יהיה הבדל גדול מABC שש ?

ואם אשלב טסט וAB ארבע פעמים בשבוע יהיה הבדל גדול מABC שש ?
תלוי ברמתך, אם חזרת דק לפני חודשיים, אני מעריך שAB עדיין יהיה טוב יותר למרות הסייקל.
טסט לא יעשה אותך מר עולם תוך חודש, זה עדיין תהליך ארוך פשוט ארוך פחות מבלי שימוש בחומרים אנאבולים

תלוי ברמתך, אם חזרת דק לפני חודשיים, אני מעריך שAB עדיין יהיה טוב יותר למרות הסייקל.
טסט לא יעשה אותך מר עולם תוך חודש, זה עדיין תהליך ארוך פשוט ארוך פחות מבלי שימוש בחומרים אנאבולים
בחודש לא,בחודשיים וחצי..מממ כן.

בחודש לא,בחודשיים וחצי..מממ כן.
גם לא אחרי שנה, טסט זה לא תרופת פלא, עדיין צריך להמשיך לעבוד קשה לאכול נכון ולישון טוב, ובשביל להיות מר עולם צריך גם גנטיקה משובחת מעבר לחומרים האנבולים.

גם לא אחרי שנה, טסט זה לא תרופת פלא, עדיין צריך להמשיך לעבוד קשה לאכול נכון ולישון טוב, ובשביל להיות מר עולם צריך גם גנטיקה משובחת מעבר לחומרים האנבולים.
מהנסיון שראיתי,סייקל טסט בודד על כל המשתמע מכך לרבות אימונים שינה ואכילה מסודרת ישיגו עבודה של חצי שנה ללא סייקל.שנה של סייקל באותו אופן יעמידו אותך על במה.אז על מה הויכוח בדיוק?

מהנסיון שראיתי
ממש ניסיון שופע
שנה של סייקל באותו אופן יעמידו אותך על במה.אז על מה הויכוח בדיוק?
כדי לעמוד על במה לא צריך להזריק, כדי לנצח את מר אולימפיה/יוניברס צריך להזריק, ושנה לא תספיק לך לנצח, אולי בשביל מר ישראל בארגון nabba זה יספיק

אתה עושה סקואט\בנצ'\דדליפט \אוברהד פרס ובטכניקה טובה ומשקלים מעל הסבירים?

אני אסביר את זה פעם אחת , תוכנית אימון שתקדם אותך לטווח הארוך ולא רק לטווח הקצר תלויה ברמת המתאמן ואמורה להראות בצורה כזו:

מתאמן מתחיל - אחד שעדיין לא תפס את הטכניקה ומסוגל להתקדם מהר , תוכנית מסוג SS , או אפילו AB של 3 פעמים בשבוע שמערב את כל הגוף עם התרגילי בסיס כמעט בלבד.

בנוני- במידה ואימוני כוח לא מעניינים אותך , תבנה תוכנית שהבסיס שלה זה התרגילים שציינתי ותוסיף תרגילי עזר לפי הצורך (ולא כי מגניב אלה לפי הנקודות החלשות שלך)

דבר נוסף , אני ממליץ לך לעבוד לפי תנועות ולא לפי שרירים.

הייתי עושה אימון כשאני מתחיל אותו מכל תרגיל בסיס :

סקואט \בנצ'\דדליפט\פרס מעל הראש

ולפי זה מוסיף תרגילי עזר לפי איפה שאתה חלש.

סקואט + 1-2 תרגילי רגלים

דדליפט- כנל כמו הסקואט

בנצ' ופרס - תרגיל עזר ללחיצה , מתח או תרגיל גב כלשהו ואימון יד קדמית אימון יד אחורית

ותשאף להתחזק כמה שאפשר המאסה כבר תבוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית