הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה שירתתם בצבא?

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך
לא יודע אם זה רוב, אבל יש אחוז נכבד של ג'ובניקים/תומכי לחימה שתורמים את חלקם.

קח לדוגמא תומכי לחימה כמו מפקדה בגדוד.. אצלנו לפחות הם קרעו תתחת

זה לא נכון כי רוב האנשים בוחרים להיות ג׳ובניקים כדי לתרום כמה שפחות \ לא לתרום בכלל.
אני רוצה לראות אותך אומר את זה לכל המשרתים בטייסות בחיל האוויר שקורעים את התחת יום ולילה וגם לאלה שבטייסות תחזוקה.
חצוף.😡

לא יודע אם זה רוב, אבל יש אחוז נכבד של ג'ובניקים/תומכי לחימה שתורמים את חלקם.

קח לדוגמא תומכי לחימה כמו מפקדה בגדוד.. אצלנו לפחות הם קרעו תתחת

גם אצלנו, אבל איך הם הגיעו לשם? כנראה ניסו להשתמט ולא הלך. אז קרעו להם תתחת וטוב שכך.
בוודאי שיש ג׳ובניקים מסיבות שונות, כאלו שאין להם אפשרות, כאלו שרצו קרבי ולא קיבלו, ועוד. אבל רובם סתם לא רצו לתרום את הסופ"שים שלהם.

בקיצור כמה שסבלנו בצבא, כמה שחרטנו בשמירות "עד מתי?"
תמיד נתגעגע לצבא ונזכור את הימים היפים.

שנבדוק מה אחוז המשרתים בטייסות המבצעיות\תחזוקה מסך כל חיל האוויר?
😉
לא. תבדוק את אחוז הג׳ובניקים שתורמים מעצמם מרצון אל מול אחוז הג׳ובניקים השבוזים שלא היו להם ביצים לערוק, ותרמו במשך כל השירות את המינימום האפשרי למערכת.

לא. תבדוק את אחוז הג׳ובניקים שתורמים מעצמם מרצון אל מול אחוז הג׳ובניקים השבוזים שלא היו להם ביצים לערוק, ותרמו במשך כל השירות את המינימום האפשרי למערכת.
סתם שנאת חינם כלפי הג'ובניקים.
שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד בעד שירות קרבי ונגד עריקה או באלגן כדי לקבל תנאים נוחים.
אבל לא צריך להכליל שהרוב כאלה.

סתם שנאת חינם כלפי הג'ובניקים.
שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד בעד שירות קרבי ונגד עריקה או באלגן כדי לקבל תנאים נוחים.
אבל לא צריך להכליל שהרוב כאלה.

זו הדעה שלי מהיכרות עם אנשים שפגשתי בתור חייל ובאופן כללי בחיים. ברור שאין לי סטטיסטיקה ואלו רק הערכות.

חוץ מזה, שנאת חינם לא קשה לאגור. לחזור מהצפון אחרי 3 שבועות ללא שינה בין משימות, לעמוד ליד ג׳ובניקים שמריירים מתוך שינה, כשהם עייפים רק כי יצאו למועדון בלילה שלפני, כשאתה יודע שיגיעו הביתה ימהרו לפתוח את הפייסבוק ולעדכן סטטוס "סוף סוף בית, עד מתי? וביום הזיכרון יחליפו תמונת פרופיל לאחת שבה הם מחזיקים M16 ארוך בטירונות "לאות הזדהות".

(כתבתי בהמשכים, אז סליחה אם יש משפטים ותחביר לא קשורים אחד לשני)

זו הדעה שלי מהיכרות עם אנשים שפגשתי בתור חייל ובאופן כללי בחיים. ברור שאין לי סטטיסטיקה ואלו רק הערכות.

חוץ מזה, שנאת חינם לא קשה לאגור. לחזור מהצפון אחרי 3 שבועות ללא שינה בין משימות, לעמוד ליד ג׳ובניקים שמריירים מתוך שינה, כשהם עייפים רק כי יצאו למועדון בלילה שלפני, כשאתה יודע שיגיעו הביתה ימהרו לפתוח את הפייסבוק ולעדכן סטטוס "סוף סוף בית, עד מתי? וביום הזיכרון יחליפו תמונת פרופיל לאחת שבה הם מחזיקים M16 ארוך בטירונות "לאות הזדהות".

(כתבתי בהמשכים, אז סליחה אם יש משפטים ותחביר לא קשורים אחד לשני)
יכול להבין.
יעבור לך עוד כמה שנים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית