עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הירוק זה נראה כמו מים סטריליים להזרקה סודיום כלוריד +בנזיל אלכוהולהולך להיגמר לי המים הבקטריוסטטים
וה GH שיש לי הגיע בלי מים
רציתי להזמין ויש שתי סוגים
מים עם סודיום כלוריד להזרקה(הירוק)
ויש גם את הרגיל(הורוד)
מה עדיף ?
סימוןבמידה ואתה מסיים את הויאל באותו יום אז מים להזרקה יספיקו... 9 אחוז. אבל מן הסתם אתה לא מזריק 10 איו ביום אז אתה צריך שיהיה בנזיל אלכוהול. אז הוספירה יתאים במקרה הזה. וגם אז טוב לשבוע.
אתה יכול לקנות בנזיל אלכוהול מחול... אין בארץ ולערבב עם מים להזרקה כמו בפרוטוקול פרגניל אבל גם שם כמו ההוספירה... מחזיק אולי שבוע.
אגב בכדי לשמור פרגניל או gh ... לאורך זמן יותר משבוע צריך להשתמש בחומצה אצטית כמו בסריקות בי 12. רק שזה דורש רמת דיוק וקצת יותר רגיש מבנזיל....
וואלה אחידווקא בנזיל אלכוהול אפשר להשיג בארץ , ועוד במחיר מצחיק . זה לא משהו שהוא לא חוקי אפשר לקנות אפילו ל 20 מיל זה מספיק להרבה , מים להזרקה מהבית מרקחת ללא מרשם וזהו לא בעיה להכין מים בקטריוסטטים פשוט מאוד למה אתם מסתבכים
מה זה קו אחד על המזרק?בנזיל אלכוהול לא תמצא בבית מרקחת אלא במפעל כימיקלים , התכוונתי שאפשר להשיג מים להזרקה שזה סודיום כלוריד 0.9% , פשוט מאוד אתה רוצה להכין למשל 10מיל מים ? מזריק לתוך ויאל ריק 10מיל מים , ו 0.09 בנזיל על המזרק אינסולין זה אמור להיות קו אחד זה הכל
לא במזרק של אינסולין רשמתי , כעקרון גם אם תשים קצת יותר לא חושב שזה יכול להרוס את החומר הפעיל אלא אם כן אני טועה אבל אני מאמין שזה לא יהרוס במידה ויצא לך 2,3 קווים על המזרק אינס , מעבר לזה רק ישרוף בהזרקה נניח ומכינים חצי מיל בנזיל על 10 מיל מיםמה זה קו אחד על המזרק?
אתה מתכוון מזרק רגיל?
לא מבין אותך ליאורלא במזרק של אינסולין רשמתי , כעקרון גם אם תשים קצת יותר לא חושב שזה יכול להרוס את החומר הפעיל אלא אם כן אני טועה אבל אני מאמין שזה לא יהרוס במידה ויצא לך 2,3 קווים על המזרק אינס , מעבר לזה רק ישרוף בהזרקה נניח ומכינים חצי מיל בנזיל על 10 מיל מים
קו אחד בודד לא מדבר איתך מ 10 עד 100 קו 1 מ 10לא מבין אותך ליאור
עזוב כמה אפשר
כמה צריך?
קו אחד במזרק אינסולין מיתוך 100 קווים שיש על המזרק יספיק ל 10 מיל מים?