הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעל שטוחה עבור רגל רחבה

ShumDavar

משתמש מתחיל
36
49
נק' מוניטין:
185
36
49
אהלן אנשים, אחרי שנה שנעל הכדורסל שלי שירתה אותי נאמנה, הגעתי למסקנה שמשקלי העבודה שלי כבר לא מתאימים לנעל מהסוג ואני זקוק לנעל שתתאים לספורט שאני עוסק בו. עברתי על מה שהיה רשום בפורום ולא מצאתי המלצה לנעל שמתאימה לצרכים שלי, לכן אני כותב את מה שאני כותב.

אני זקוק להמלצה עבור נעל לרגל מאוד רחבה, עם סוליה שטוחה (ז.א - נעל WL לא תתאים בשום אופן), שתהיה עמידה להתעללות ולא תתעוות כשהרגל תלחץ עליה כלפי חוץ בסקוואט (או תגלוש על הרצפה לקיביניפיני) ואם הסוליה שלה תהיה דקה, זה בונוס משמעותי.
יש לי פלטפוס והרגל שלי תמיד גולשת לצדדים בנעל, לכן עניין העמידות חשוב מאוד.

עד עכשיו היחידה שמצאתי שמתאימה לקריטריונים היא הנעל של מארק בל בריבוק, אבל יש לי 2 בעיות איתה - 1. אני לא בטוח שהיא באמת מתאימה לרגל רחבה למרות הביקורות, 2. אני לא חושב שהיא עמידה. היא נראית כמו אולסטאר מוגדלת בשקל תשעים.

אשמח להצעות 😃

הבעיה בהרחבה של המעטפת היא בלאי מוגבר על הנעל. יש סיבה שיש לך סוליה בנעל - היא עמידה יותר מהמעטפת ואתה אמור לדרוך עליה, לא על חלק מהסוליה וחלק מהמעטפת. עם הזמן הנעל תתחיל להתעוות, מה שיוביל למנח לא בריא של הרגל בתוך הנעל (כנראה וואחד סופינציה של כף הרגל) ויגביר את הסיכוי שלך לפציעות ארוכות טווח. חשוב לי מאוד שהנעל תתאים לרוחב כף הרגל שלי בקירוב טוב.
הרגל תתעוות מ3 פעמים בשבוע? ומה אם חגורה היא תביא לשינוי הצורה של שרירי הליבה ולכן יהיו לך מתניים צרות? (תמונה)
יש לי את נעליי מטאל ועדיין הייתי קונה אותן בסיטואציה שלך כי בעיניי זה הנעל הכי טובה שקיימת היום עם עקב אפס.
למרות שהנעל נחשבת צרה יחסית (תמונות) זה עשוי מעור שמתרחב אחר כך, ולכן גם אם זה יהיה קשה על גבול הבלתי אפשרי שהרגל תיכנס בהתחלה לנעל, אין שום סיבה שאחרי כמה אימונים הנעל תתרחב לגודל המתאים ( 1, 2 )

הרגל תתעוות מ3 פעמים בשבוע? ומה אם חגורה היא תביא לשינוי הצורה של שרירי הליבה ולכן יהיו לך מתניים צרות? (תמונה)
יש לי את נעליי מטאל ועדיין הייתי קונה אותן בסיטואציה שלך כי בעיניי זה הנעל הכי טובה שקיימת היום עם עקב אפס.
למרות שהנעל נחשבת צרה יחסית (תמונות) זה עשוי מעור שמתרחב אחר כך, ולכן גם אם זה יהיה קשה על גבול הבלתי אפשרי שהרגל תיכנס בהתחלה לנעל, אין שום סיבה שאחרי כמה אימונים הנעל תתרחב לגודל המתאים ( 1, 2 )
מה היתרונות של נעליי מטאל על פני אולסטאר?

מעניין שבמטאל יש רק עד מידה 47, יש לא מעט אנשים שחורגים מהמידה הזו.

• פותח/ת השרשור
אם אתה נרשם לאתר של ריבוק אתה מקבל מלא מבצעים והנחות כל הזמן, תירשם ותחכה שיהיה במבצע ואז תזמין עם מאסטופ או B2U.

רעיון טוב, WILL DO.

יש את הנעליים של סאבו, הן מוגדרות כנעלי דדליפט אבל אני לא רואה סיבה למה הם לא יתאימו לסקוואט.
http://www.maxbarbell.com/products/sabo-deadlift-lifting-shoes

אמורות להיות רחבות.

מה הקטע של הנעל הזאת? כאילו, מה מיוחד בה ששווה ללכת עליה לאומת כל נעל אחרת?
גם הסוליה נראית קצת מוזר.
מעניין שבמטאל יש רק עד מידה 47, יש לא מעט אנשים שחורגים מהמידה הזו.

כן זה באמת קצת מוזר.. אולי זה קטע של מלאי או משהו.

תקנה את הנעליים של מארק בל. קניתי את הזוג השני שלי לפני כמה ימים. מתאים בדיוק לתיאור שלך.
המינוס היחיד שצריך להזמין בערך 2 מידות יותר קטן ממה שאתה רגיל, וקשה לדעת בדיוק איזו מידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית