עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מידע - ריכוז ביקורות, הסברים וסוגי נעליים להרמת משקולותנכון להיום מה נעלי הנפות המולצות והמקצועיות שניתן לרכוש ומאיפה? חפשתי בנייק את הנעלי הנפות שלהם אבל ניגמר המלאי מה האופציות כרגע? תודה
היי אחרי קריאה בחומרה הרבה לינקים שם לא מעודכנים. לא מצאתי נעל מקצועית כרגע זמינה במידה שלי (שזה 46) האם אפשר לכוון אותי למידע יותר ממוקד. לא הנעלי הנפות של אדידס,ריבוק ונייק יש במידה שלי שהיא זמינה. אשמח לעזרה
אין לך יותר מדי אופציות.היי אחרי קריאה בחומרה הרבה לינקים שם לא מעודכנים. לא מצאתי נעל מקצועית כרגע זמינה במידה שלי (שזה 46) האם אפשר לכוון אותי למידע יותר ממוקד. לא הנעלי הנפות של אדידס,ריבוק ונייק יש במידה שלי שהיא זמינה. אשמח לעזרה
הבעיה שאין מידות מאיפה ניתן להזמין את אדידס או נייק לא מוצאאין לך יותר מדי אופציות.
לאדידס יש את Leistung ii;
לנייקי יש את Romaleos 4;
לריבוק יש את Legacy Lifter 2. (שיש מצב שאולי אפשר למדוד בארץ).
בנוסף, אם אתה "הרפתקן", אז יש את הנעליים של Anta (שמציידת את מרימי המשקולות הסינים), ויש כל מני חברות שמייצרות נעלי "בוטיק".
פעם כל נעל הייתה נעל הנפה , אמא שלי הניפה עלי מלא .יש לי רומאלוס 3 למכירה אם תרצה
דווקא היו כאלה שהרסו אותהפעם כל נעל הייתה נעל הנפה , אמא שלי הניפה עלי מלא .
אחלה רומלאוס 3 , יש לי בצבע אדום, ממליץ
Du wins גם עם עקב עץ ושמעתי עליה רק דברים טוביםדווקא היו כאלה שהרסו אותה
רק אדידס עם סוליית עץ
אל תאמין לשמועותושמעתי
השמועות אומרות שאתה שמן.אל תאמין לשמועות
קנאית.אוהב אותך.תמות.השמועות אומרות שאתה שמן.
הן לא טעו