הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קונספרצית ה11 בספטמבר

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
איך זה שב-ש7.4.2001 קבל אוסמה בן לאדן (מבוקש בארה"ב מאז 1998 ) טפול בבי"ח אמריקאי בדובאי, בפיקוח צמוד של בכיר ב-CIA?
למה ב-6.9 הבעלים של מגדלי התאומים חתם על פוליסה עם סעיף מיוחד בשווי 3.5 ביליון דולר על ביטוח כל הקומפלקס במקרה של מתקפת טרור?
למה קבל ראש עריית סן פרנסיסקו שיחת טלפון ב-10.9, ממשרדה של קונדוליסה רייס, שמזהירה אותו שלא יטוס למחרת?
איך זה שבבוקר ה-11.9 נותרו רק 14 מטוסי קרב בכוננות הגנה על כל המרחב האווירי של ארה"ב?
למה לא נמצאו ראיות פיזיות המעידות על התרסקות מטוס בפנטגון?
איך זה ששריפה משני מטוסים הרסה 3 (כן, 3) ממגדלי ה-World Trade Center? כאשר אף בניין אחר בעולם עד היום שנשרף גם במשך 24 שעות רצוף אינו נפל בסופו של דבר כמו שלושת הבניינים הללו משריפה של כ-100 דקות לכל היותר.
ולמה נראו כל כך הרבה פיצוצים במגדלים עצמם בעת נפילתם?
איך זה שדלק של מטוס בהתפוצצות (בפנטגון) מפיק חום מקסימלי של 1069 מעלות וחלק ממנועי המטוס וחלקיו עשויים מחומרים ששורדים מאות מעלות מעל לכך ועדיין לא נראו שום שרידי מנוע או שרידי מטוס באותו התרחיש.

מבולבלים? זו רק ההתחלה

לסרט קוראים Loose Change
מומלץ מאוד

לחץ פה לצפייה ישירה בסרט עם תרגום בעברית

אם כבר, אז להפיץ קישור ל"ספינת האם" של הקונספירטורים האלה, האתר של אלכס ג'ונס
http://www.prisonplanet.com/
http://prisonplanet.tv/

אם שמעת על הסרט the obama deception, זה מתוצרתו. זמין ביוטיוב הקרוב לביתך..

http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Jones_(radio_host)

היתה כתבה בYNET לפני כמה שבועות עליו. שים לב, השם שלו לא מופיע כלל בכתבה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740479,00.html
הטוקבקים מאלפים/משעשעים עוד יותר מהכתבה עצמה, כרגיל.

הקונספירציות שלו מפתות מאד ותופסות, כי הוא מערב בדבריו עובדות לא מוכרות, אמת, בצורה טובה, ויש לו תחזיות שמתממשות; אבל בשביל זה לא צריך אותו, אפשר פשוט לקרוא מקורות מחוץ לתקשורת המערבית המנוונת, שוטפת המח אחידת האג'נדה.

ראיתי כמה סרטים על 11 בספטמבר ,זה עשוי מבחינה "עובדות" הכי טוב,
ראיתי גם לא תוכנית אחת על המקרה, היו הרבה תוכניות שדגלו בזה שה"מטוסים" ,והתוצר שלהם, הפילו לבסוף את הביניינים ,כמו למשל הברזל לא החזיק מעמד ,כפי שנטען בסרט זה,או החומר שהיה מצופה על הקירות,מתחת לשיכבות הצבע,או על המרזל ,לא זוכר בדיוק, אשר היה האמור להגן מפני האש,היה לא טוב או ישן מדי ובגלל זה לא הגן בצורה אופטימלית וזה עזר כיביכול לקריסה המהירה של הברזל,גם המתזי מים לא עבדו בחלק מהקומות הלא פגועות וכו'...
גם בדיוק באותו יום היו אימונים של חייל האוויר כפי שנאמר אבל משום מה הייתה התבלבלות נוראית בגלל האימונים של חייל האוויר,לא היו שום הזנקות באותם הדקות לאחר שהתגלו מטוסים מסיגי גבול אילו ,אלא רק לאחר 30 דקות הקפץ חייל האוויר ניראה לי ,וזה עקב ההתבלבלות עם האימוניהם ...חרטא ברטא, אצלנו בגלל קבוצה של ציפורים במרחק של כמה עשרות ק"מ מהגבול מקפיצים (טוב אצלו זה כוננות אחרת מאשר בארה"ב ,העיקרון אותו עיקרון)...
יש דיברי אמת בסרט...

אגב ניזכרתי גם שהעמודים התומכים המסיבים שניצאים בתחתית הבניין,נמצאו חתוכים,מנוסרים,או חלקם מתוכים עקב החום,שלא יכל לייצר משום חומר אשר היה נימצא בביניינים!

נערך לאחרונה:
ראיתי כמה סרטים על 11 בספטמבר ,זה עשוי מבחינה "עובדות" הכי טוב,
ראיתי גם לא תוכנית אחת על המקרה, היו הרבה תוכניות שדגלו בזה ה"מטוסים" ,והתוצר שלהם, הפילו לבסוף את הביניינים ,כמו למשל הברזל לא החזיק מעמד ,כפי שנטען בסרט זה,או החומר שהיה מצופה על הקירות,מתחלת לשיכבות הצבע,או על המרזל ,לא זוכר בדיוק, אשר היה האמור להגן מפני האש,היה לא טוב או ישן מדי ובגלל זה לא הגן בצורה אופטימלית וזה עזר כיביכול לקריסה המהירה של הברזל,גם המתזי מים לא עבדו בחלק מהקומות הלא פגועות וכו'...
גם בדיוק באותו יום היו אימונים של חייל האוויר כפי שנאמר אבל משום מה הייתה התבלבלות נוראית בגלל האימונים של חייל האוויר,לא היו שום הזנקות באותם הדקות לאחר שהתגלו מטוסים מסיגי גבול אילו ,אלא רק לאחר 30 שעה ניראה לי ,עקב ההתבלבלות עם האימונים ...חרטא ברטא, אצלו בגלל קבוצה של ציפורים במרחק של כמה עשרות ק"מ מהגבול מקפיצים (טוב אצלו זה כוננות אחרת מאשר בארה"ב ,העיקרון אותו עיקרון)...
יש דיברי אמת בסרט...

אגב ניזכרתי גם שהעמודים התומכים המסיבים שניצאים בתחתית הבניין,נמצאו חתוכים,מנוסרים,או חלקם מתוכים עקב החום,שלא יכל לייצר משום חומר אשר היה נימצא בביניינים!
ברכותיי!
זכית בתגובה הכי מבולבלת אי פעם בתולדות הפורום. 🎉🎊🎈

תאמת לא ממש חשבתי על זה ....חחח עכשיו אתה מזכיר את זה ,מעט מבולבל,(ברחו לי פה ושם כמה אותיות\מילים ...עסקתי בכמה דברים בו זמנית.
🤡

גם אני חושב שיש אמת בסרט הזה.. היה לי ויכוח עם חבר עליו.

הוא אמר שעם כמה שהאמריקאים יכולים להיות מטומטמים, להקריב אלפי אזרחים למען מטרות פוליטיות וכלכליות זה לא אנושי.

אני דווקא נוטה לחשוב ההפך.. אבל הועלו בסרט המון טענות וצריך באמת לראות אם יש להן בסיס..

בקיצור אחלה סרט

• פותח/ת השרשור
גם אני חושב שיש אמת בסרט הזה.. היה לי ויכוח עם חבר עליו.

הוא אמר שעם כמה שהאמריקאים יכולים להיות מטומטמים, להקריב אלפי אזרחים למען מטרות פוליטיות וכלכליות זה לא אנושי.

אני דווקא נוטה לחשוב ההפך.. אבל הועלו בסרט המון טענות וצריך באמת לראות אם יש להן בסיס..

בקיצור אחלה סרט
אלו לא היו רק סיבות כלכליות אלא ביטחוניות וזה נאמר גם בסרט.
ארה"ב היא מדינה עם מנטליות שונה, לפחות הייתה עם מנטליות שונה. לא יצא לי לבקר את ארה"ב לפני שנת 2001 אבל כאשר ביקרתי ב2003 ראיתי באמת חלק מהשאננות האמריקאית ואני מניח שזה היה גרוע יותר לפני שהם ידעו מה זה "טרור".
בעיקרון הפיכה ביטחונית במדינה בתור אימפרייה בזמנו (לא יודע את הסטטוס כיום), יכלה לקחת עשור אלא אם היה משהו חזק וכואב כמו שלושת הבניינים שקרסו ואלפי הקורבנות שנלקחו.
כעת לממשל היה את כל הכלים לעשות כל הפיכה שרצה אם זה מחוץ למדינה או בתוכה, להתחיל להקפיד הרבה יותר בנמלי תעופה, להקפיד יותר בבידוקים הביטחוניים במדינה, להקשות את ה FBI וה CIA וכדומה.

לא הבנתי..אז אם כל הקונספירציה הזו נכונה זה אומר שארהב משתפת פעולה עם אוסמה בן לאדן? לא ממש הצלחתי להבין מהסרט הזה מי בעצם היו החוטפים של המטוסים שהתרסקו אל תוך התאומים...

• פותח/ת השרשור
לפי הסרט אחד מהטייסים של המטוס עבד משהו בביטחון הממשלתי שנה לפני שהוא הטיס את אותו המטוס, אומרים שאלו לא היו מטוסים בכלל של אמריקן אריילנס אלא חיקוי ויש עוד המון דברים, צריך לראות את הסרט בעיון ולא להעביר כל הזמן לחלקים מסויימים כי הכל מתקשר אחד לשני.

אה קיבלתי תשובה לשאלה שלי בסוף הסרט..
הסרט ממש משכנע אני שואל את עצמי עוד כמה זמן יקח עד שכל זה באמת יוכח בוודאות וכל העולם ידע מה באמת קרה. אני רק לא בטוח שכדאי שכולם יידעו את האמת במקרה הזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית