הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על מים "סופר בקטריוסטטים" למכירה?

יניב ריז

מנהל מרפאת ספורטאים "קרדיו-ספורט"
629
649
נק' מוניטין:
2,241
629
649
אני כרגע יושב עם חבר שהוא רוקח, כדי להנדס מים להזרקה שיכילו את התכונות הבאות:

1- ריכוז מלחים פיזיולגי.
2-ריכוז סוכר פיזיולוגי.
3-בנזיל אלכוהול כבקטריוסטט.
4- צפזולין כנגד זיהוי סטפילוקוק (זיהום השכיח בחדירת מחט מהעור לשריר).

כל זה למכירה בויאל סטרילי רב-פעמי.

ככה יהיה נוזל שיהיה ניתן לאחסן בו תרופות רבות, למשך מעל חודש במקרר, ללא חשש לצמחית חידיקים בהם, וכמו כן יהיה בהם יכולת להגן כנגד זריקות לא מחוטאות היטב, ובכך להקטין את הסיכון לדלקת בשריר לאחר ההזרקה.

החסרון היחידי שכרגע אנו עמלים עליו, זה לראות וללודא שאין דגובה בין הצפזולין לחומרים הפעילים כמו טסט,פרגיל ו-GH.

• פותח/ת השרשור
רעיון מבורך
אני רק מבקש ממך @יניב ריז בנימה אישית
הפורום הנ"ל משמש דוברי עברית, מה זה צפזולין 😱
צפזולין זאת אנטיביוטיקה דור ראשון ממשפחת הצפלוספורינים, שמתמודדת ביעקר עם חדיקי סטפילוקוקוס אוראוס, שמהוווים את הגורם העיקרי לזיום זריקות שירירויות על"י יוזרים כלליםי.

בנוסף לכך אם תמכרו מחטי פילטר וויאלים סטריליים חדשים זה יהיה גאוני.
אה וכמובן אופציה למשלוח בדואר.

דאמ
תסתכל אחורה.. נראלי שהצעתי את זה...
רעיון שיושב לי המון זמן בראש, רציתי להכין ולמכור בתת פורום מכירה *.*
המקש ח לא נתקע

אני כרגע יושב עם חבר שהוא רוקח, כדי להנדס מים להזרקה שיכילו את התכונות הבאות:

1- ריכוז מלחים פיזיולגי.
2-ריכוז סוכר פיזיולוגי.
3-בנזיל אלכוהול כבקטריוסטט.
4- צפזולין כנגד זיהוי סטפילוקוק (זיהום השכיח בחדירת מחט מהעור לשריר).

כל זה למכירה בויאל סטרילי רב-פעמי.

ככה יהיה נוזל שיהיה ניתן לאחסן בו תרופות רבות, למשך מעל חודש במקרר, ללא חשש לצמחית חידיקים בהם, וכמו כן יהיה בהם יכולת להגן כנגד זריקות לא מחוטאות היטב, ובכך להקטין את הסיכון לדלקת בשריר לאחר ההזרקה.

החסרון היחידי שכרגע אנו עמלים עליו, זה לראות וללודא שאין דגובה בין הצפזולין לחומרים הפעילים כמו טסט,פרגיל ו-GH.
אחי לא הבנתי למה בנזיל אלכוהול לבד לא שומר על הפרגניל וה gh או כל סוג של תרופה כל שהיא למעל חודש ? הרי מימה בנוי הסטרואיד ? מבנזיל אלכוהול ובנזיל בנזואט שהבנזואט הוא סוג של רק משמר על החומר סטרואיד כלשהוא שהוא לא ייתפרק למצב של קריסטל ואילו הבנזיל אלכוהול הוא סוג של גם משמר וגם מחטא , תחדש לי על המרכיבים החדשים שדיברת עליהם זה מעניין

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק ההבדל בין חומר בקטריוסטטי לחומר שהוא בקטריוצידי.

חומר בקטריוסטטי רק מונע התרבות של חידקים, אך לא הורג אותם ואין לו שום תכונה של חיטוי, אלא רק שימור.
לצורך הפרגניל וה-GH זה די והותר.

רוב הזיהומים בעת זריקות נובעים מהמצאותם של חידקים על העור, שבזמן שהמחט מנקבת את העור וחודרת לשריר, בלתי נמנע שמעט חיידקי עור יחדרו גם כן.
החיידק העיקרי שגורם לדלקות באיזור ההזרקה, הוא סטפילוקוק אאוריוס, ולכן הרעיון הוא לשלב חומר בקטריוצידי, כלומר שהורג חידיקים, ולא רק מונע מהם להתפח בתוך הויאל עצמו, אלא גם ימנע את הדלקות ביתרחשו גם אם תזריק את החומר הכי רפואי שיש, ולו בגלל שחדרת את העור שעליו תמיד תמצא חידקים.

ברוב המקרים, החיטוי המקומי באלכוהול מקטין את כמות החידקים, אך אין לו 100% יעילות, וגורל כל אחד שמזריק תדיר, יהיה לחטוף מתי שהוא דלקת במקום ההזרקה.

ברוב המקרים הדלקות חולפות/מתרפאות בעצמן, אך הם מציקות, כואבות יכולות להמשך על פני שבוע של כאב במקום ההזרקה, לעיתים יצירת אבצססים בשריר, ולמי שאינו בר מזל הדלקת גם יכולה להחמיר ולהצריך טיפול אנטיביוטי ורידי באישפוז לכמה ימים.

בכל מקרה זה לא שאני חושב על החומר הבקרטריוצידי כתחליף, אלא בין כה אמפולות של אנטיביוטיקה מסוג צפזולין נמכרות בזול, הן מכילות 10 מ"ל נפח, והן רב פעמיות.
בדיוק מה שכולם מחפשים כאן... מאיפה להשיג ויאל סטרילי ריק...

אז למה לקנות ויאל סטרילי ריק, ולקנות בנפרד מים בקטריוסטטים, כאשר אפשר פשוט לקנות את הויאל עם התרופה הכי הגיונית שהיא אנטיביוטית?

בכל מקרה אפשר להמשיך לשפר את ההרכב, ובמקום מים בקטריוסטטים להשתמש בעזרקאין 1% למהילה.
הוא גם מגיע בויאל סטרילי רב פעמי, גם מכיל חומרים בקטריוסטטים "בילט אין", וגם משמש כחומר מאלחש, ככה שהוא יגרום להרדמה מקומית קלה של מקום ההזרקה לכמה שעות, וימנע את הכאב שמופיע בזמן או אחרי ההזרקה.
במיוחד בחומרים כמו וינסטרול שהם כואבים במיוחד להזרקה?

זה טריק די ישן למהול תרופות בעלות הרכב פירוגני (צורב בעת ההזרקה) עם עזרקאין 1%, כדי למנוע את הכאב של החומר המוזרק.

בשורה התחתונה, הנקודה שאני חותר אליה, זה שאם אין לחם, שיאכלו עוגות.

אם אין בארץ מים בקטריוסטטים ואמפולות סטריליות לכל דכפין, ואנשי מסתבכים עם זה, אז אפשר לפתוח את הנעילה המחשבתית על החומר הלא זמין הזה, ולמצוא חומרים יעילים אף יותר, בעלי תכונות זהות ואף טובות יותר (נוגדות כאב/בקטריוציודיות וגם בקטריוסטטיות) שכבר מגיעים מוכנים. כאשר הויאל כלול במחיר של עשרות ש"ח...?

זה חכם להכניס חומר מרדים למזרק?
כי אם עשית משהו לא טוב בזמן ההזרקה אבל האיזור בהרדמה לא תשים לב שמשהו לא טוב קורה.

זה חכם להכניס חומר מרדים למזרק?
כי אם עשית משהו לא טוב בזמן ההזרקה אבל האיזור בהרדמה לא תשים לב שמשהו לא טוב קורה.
הכוונה לחומר מרדים הוא לאיזור ההזרקה
זה בדיוק ההבדל בין חומר בקטריוסטטי לחומר שהוא בקטריוצידי.

חומר בקטריוסטטי רק מונע התרבות של חידקים, אך לא הורג אותם ואין לו שום תכונה של חיטוי, אלא רק שימור.
לצורך הפרגניל וה-GH זה די והותר.

רוב הזיהומים בעת זריקות נובעים מהמצאותם של חידקים על העור, שבזמן שהמחט מנקבת את העור וחודרת לשריר, בלתי נמנע שמעט חיידקי עור יחדרו גם כן.
החיידק העיקרי שגורם לדלקות באיזור ההזרקה, הוא סטפילוקוק אאוריוס, ולכן הרעיון הוא לשלב חומר בקטריוצידי, כלומר שהורג חידיקים, ולא רק מונע מהם להתפח בתוך הויאל עצמו, אלא גם ימנע את הדלקות ביתרחשו גם אם תזריק את החומר הכי רפואי שיש, ולו בגלל שחדרת את העור שעליו תמיד תמצא חידקים.

ברוב המקרים, החיטוי המקומי באלכוהול מקטין את כמות החידקים, אך אין לו 100% יעילות, וגורל כל אחד שמזריק תדיר, יהיה לחטוף מתי שהוא דלקת במקום ההזרקה.

ברוב המקרים הדלקות חולפות/מתרפאות בעצמן, אך הם מציקות, כואבות יכולות להמשך על פני שבוע של כאב במקום ההזרקה, לעיתים יצירת אבצססים בשריר, ולמי שאינו בר מזל הדלקת גם יכולה להחמיר ולהצריך טיפול אנטיביוטי ורידי באישפוז לכמה ימים.

בכל מקרה זה לא שאני חושב על החומר הבקרטריוצידי כתחליף, אלא בין כה אמפולות של אנטיביוטיקה מסוג צפזולין נמכרות בזול, הן מכילות 10 מ"ל נפח, והן רב פעמיות.
בדיוק מה שכולם מחפשים כאן... מאיפה להשיג ויאל סטרילי ריק...

אז למה לקנות ויאל סטרילי ריק, ולקנות בנפרד מים בקטריוסטטים, כאשר אפשר פשוט לקנות את הויאל עם התרופה הכי הגיונית שהיא אנטיביוטית?

בכל מקרה אפשר להמשיך לשפר את ההרכב, ובמקום מים בקטריוסטטים להשתמש בעזרקאין 1% למהילה.
הוא גם מגיע בויאל סטרילי רב פעמי, גם מכיל חומרים בקטריוסטטים "בילט אין", וגם משמש כחומר מאלחש, ככה שהוא יגרום להרדמה מקומית קלה של מקום ההזרקה לכמה שעות, וימנע את הכאב שמופיע בזמן או אחרי ההזרקה.
במיוחד בחומרים כמו וינסטרול שהם כואבים במיוחד להזרקה?

זה טריק די ישן למהול תרופות בעלות הרכב פירוגני (צורב בעת ההזרקה) עם עזרקאין 1%, כדי למנוע את הכאב של החומר המוזרק.

בשורה התחתונה, הנקודה שאני חותר אליה, זה שאם אין לחם, שיאכלו עוגות.

אם אין בארץ מים בקטריוסטטים ואמפולות סטריליות לכל דכפין, ואנשי מסתבכים עם זה, אז אפשר לפתוח את הנעילה המחשבתית על החומר הלא זמין הזה, ולמצוא חומרים יעילים אף יותר, בעלי תכונות זהות ואף טובות יותר (נוגדות כאב/בקטריוציודיות וגם בקטריוסטטיות) שכבר מגיעים מוכנים. כאשר הויאל כלול במחיר של עשרות ש"ח...?
אבל מי יודע אם החומר הבקטריוצידי אינו הורס יהרוס , את הפרגניל או ה gh

• פותח/ת השרשור
הכוונה לחומר מרדים הוא לאיזור ההזרקה

אבל מי יודע אם החומר הבקטריוצידי אינו הורס יהרוס , את הפרגניל או ה gh

לידוקאין בסה"כ חוסם תעלות נתרן, לכן הוא מונע מהעיצבוב במקום בו הוא נוגע להספק.
זה משפיע רק על עצב תחושתי ולא על עצב תנועתי, ככה שלא תשותק או משהו כזה... כמובן שגם חומר אלחוש מקומי זה לא חומר "הרדמה", הוא לא עושה אותך עייף או ישנוני. אלו תרופות היפנוטיות או נרקטיות להרדמה כללית.

ככה שהסכיון העיקרי הוא בחדירה לוריד, והזרקה לוריד.
תעלות הנתרן מהוות תווך הולכה חשמלי חשוב בלב, ובד"כ משתמשים בדיוק בחומר הזה, במינון של 100 מ"ג במכה אחת לוריד למי שיש הפרעות בקצב הלב, כדי להפסיקן.

המינון המקסימלי שיהיה לך ב-1 מ"ל זה 10 מ"ג. שום דבר שידגדג בכלל את הלב.

בקיצור, מאוד בטיחותי לשימוש, זה החומר שרופא השינים מזריק לך, או שמזריקים לך לפני תפרים.

רק אתמול החזרתי לכדורסלן 2 פריקות אצבע (אצבע 3 ו-4, פריקה במטה קרפל 2), ולפני כל פריקה אני תמיד מבצע הרדמה בלידוקאין 2%, וכדי לחסום את כל העצבים של האצבע (הרדמה שנקראית דיגיטל בלוק)-https://www.youtube.com/watch?v=25kZWI_MYrg
, ההרדמה מתבצעת במעגל כמו טעבת מסביב לכל האצבע, ככה שיוצא שלכל אצבע הוא מקבל 100 מ"ג לידוקאין. קרי הבחור יש על 200 מ"ג לידוקאין בתום ההרדמה, רגע לפני שמשכתי לו חזרה את האצבעות.
הוא יצא מבסוט וטוב לב....

לגבי ההשפעה בין התרופות אחת על רעה, זהאת בדיוק השאלה שגם אני בודק ,ולכן לא יוצא בהצהרה על "תגלית" חומר חדש, או ממליץ על מרשם תחליפי.
מאמין שתוך שבוע אדע יותר טוב.

לא הבנתי מדוע נחוץ פה חומר הרדמה
ממילא הזריקות של הפרגניל/ GH הן הכי לא כואבות שיש ושכיחות הדלקות בהזרקות מסוג זה הן אפסיות(למיטב ידיעתי) ביחס להזרקה של שמנים.. אני הזרקתי גם ברגל גם בבטן התחתונה וגם בישבן, ביחס להזרקה של סטרואידים זה לא פחות מ'תענוג'!

יש בעיה ללא ספק!
שהפרגניל שבמקור אינו מיועד לשימוש שאנו מבצעים ומגיע עם מים לא רלוונטיים
הבעיה קיימת גם בקיטים של GH שמגיעים ללא מים

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מדוע נחוץ פה חומר הרדמה
ממילא הזריקות של הפרגניל/ GH הן הכי לא כואבות שיש ושכיחות הדלקות בהזרקות מסוג זה הן אפסיות(למיטב ידיעתי) ביחס להזרקה של שמנים.. אני הזרקתי גם ברגל גם בבטן התחתונה וגם בישבן, ביחס להזרקה של סטרואידים זה לא פחות מ'תענוג'!

יש בעיה ללא ספק!
שהפרגניל שבמקור אינו מיועד לשימוש שאנו מבצעים ומגיע עם מים לא רלוונטיים
הבעיה קיימת גם בקיטים של GH שמגיעים ללא מים
האלחוש רלוונטי יותר לחומרים פירוגנים.
כמו ויני, או אפילו טסט ברמה מסוימת.

בכל מקרה הרעיון זה למצוא תחליף זמין, זול, ואם על הדרך יהיה גם יותר טוב מרק מים בקטריוסטטיים ,אז בכלל יש כאן הישג מחשבתי.
אני בדיוק בדרך לישיבה בבית המרקחת נראה מה הרוקח האחראי יגיד.
מדוע צריך להוסיף גלוקוז במינון פזיולוגי?

כי תמיסה איזוטנית הא לא רק נמדדת במלח, אלא גם בגלוקוז ובאלבומין שלה.
יש מספר מרכיבים איזוטונים, סתם נזרק רעיון לעשות שימוש ב-D5W שהוא גלוקוז איזוטוני להזרקה לשריר, כתחליף.
מדוע צריך להוסיף גלוקוז במינון פזיולוגי?

כי תמיסה איזוטנית הא לא רק נמדדת במלח, אלא גם בגלוקוז ובאלבומין שלה.
יש מספר מרכיבים איזוטונים, סתם נזרק רעיון לעשות שימוש ב-D5W שהוא גלוקוז איזוטוני להזרקה לשריר, כתחליף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית