הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב אטריות קונג'אק

lidor1112

משתמש מתחיל
188
19
נק' מוניטין:
20
188
19
עכשיו הכנתי את זה
אין לזה טעם
אבל יש לזה מרקם של גלי מגעיל כזה
לא להתקרב...
חבל על הכסף

לא אוכלים אותן בלי כלום, הן סופחות אליהן טעמים.
הן פתרון טוב כאשר יש לך מעט פחמימה ואתה רוצה להוסיף נפח לאוכל. לדוגמא כשיש לך אורז בתפריט, אתה יכול להקפיץ את האורז על המחבת, מוסיף תבלינים, ובסוף מוסיף קצת מהאיטריות,. כך הן פחות מורגשות וגורמות ליותר שובע.

• פותח/ת השרשור
לא אוכלים אותן בלי כלום, הן סופחות אליהן טעמים.
הן פתרון טוב כאשר יש לך מעט פחמימה ואתה רוצה להוסיף נפח לאוכל. לדוגמא כשיש לך אורז בתפריט, אתה יכול להקפיץ את האורז על המחבת, מוסיף תבלינים, ובסוף מוסיף קצת מהאיטריות,. כך הן פחות מורגשות וגורמות ליותר שובע.

עשיתי עם סויה סילאן ובצל
פשוט דוחהה

כמו שכתבתי למעלה, תוסיף קצת מהם לתוך פחמימה קיימת

אישית, זה מצויים וטעים לי, גם בלי להוסיף פחמימה לזה.
אפילו שאתה על דל, תוסיף קצת ירקות.
בהזדמנות אפרסם מתכון לכל צורה שנמצאת בסופר (אורז, נודלס, ספגטי).
אני מתכנן גם להזמין מהאתר שלהם את הצורות האחרות (קוסקוס, לזניה וכו׳ ).

אגב, מתכון פשוט וטעים:
תיקח כל מיני ירקות, תחתוך לקוביות קטנות (גזר, גמבה, עגבנייה וכו׳ וכו׳ ).
תטגן בצל במחבת עם שמן זית עד שישחים, תוסיף טיפה שום, תן לו כמה שניות כדי שהבצל יספוג את הטעם ואז תכניס את הירקות שחתכת ובנוסף אליהם שעועית, אפונה, תירס ( כל דבר אחר שלא צריך חיתוך ) ותטגן במשך זמן מה על חום נמוך-בינוני.
בזמן הבישול תתבל במלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו ( הכל בנדיבות ).
כשהירקות מספיק רכים לטעמך תוסיף את האורז ( כמובן אחרי ששטפת וסיננת אותו במים רותחים ), תן לו 2 דקות לספוג את כל הטעם ( ממליץ ליצור גומחה באמצע המחבת, להכניס לשם את האורז, טיפה לטגן אותו בגומחה ואז עם הירקות לכסות את האורז ולתת לנוזלים לרדת אל האורז.
אחרי דקה-שתיים תתחיל לערבב עד שזה מספיק לטעמך ( אני אישית נותן לזה כמה דקות במחבת כדי להסתדר ) ואז בקלות תשפוך מהמחבת לקערה או צלחת ותאכל.

זאת רק דוגמא למתכון של האורז.
אתה יכול לאלתר דברים גם לנודלס, לספגטי, ולכל מה שתצליח למצוא.

את הספגטי אפשר לאכול פשוט כמו ספגטי עם הרטבים הרגילים (אם כי הוא פחות טעים, כמובן).

• פותח/ת השרשור
אישית, זה מצויים וטעים לי, גם בלי להוסיף פחמימה לזה.
אפילו שאתה על דל, תוסיף קצת ירקות.
בהזדמנות אפרסם מתכון לכל צורה שנמצאת בסופר (אורז, נודלס, ספגטי).
אני מתכנן גם להזמין מהאתר שלהם את הצורות האחרות (קוסקוס, לזניה וכו׳ ).

אגב, מתכון פשוט וטעים:
תיקח כל מיני ירקות, תחתוך לקוביות קטנות (גזר, גמבה, עגבנייה וכו׳ וכו׳ ).
תטגן בצל במחבת עם שמן זית עד שישחים, תוסיף טיפה שום, תן לו כמה שניות כדי שהבצל יספוג את הטעם ואז תכניס את הירקות שחתכת ובנוסף אליהם שעועית, אפונה, תירס ( כל דבר אחר שלא צריך חיתוך ) ותטגן במשך זמן מה על חום נמוך-בינוני.
בזמן הבישול תתבל במלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו ( הכל בנדיבות ).
כשהירקות מספיק רכים לטעמך תוסיף את האורז ( כמובן אחרי ששטפת וסיננת אותו במים רותחים ), תן לו 2 דקות לספוג את כל הטעם ( ממליץ ליצור גומחה באמצע המחבת, להכניס לשם את האורז, טיפה לטגן אותו בגומחה ואז עם הירקות לכסות את האורז ולתת לנוזלים לרדת אל האורז.
אחרי דקה-שתיים תתחיל לערבב עד שזה מספיק לטעמך ( אני אישית נותן לזה כמה דקות במחבת כדי להסתדר ) ואז בקלות תשפוך מהמחבת לקערה או צלחת ותאכל.

זאת רק דוגמא למתכון של האורז.
את הספגטי אפשר לאכול פשוט כמו ספגטי עם הרטבים הרגילים (אם כי הוא פחות טעים, כמובן).

תשמעו האטריות פשוט דוחות
העפתי את זה לפח....
זה לא אכיל, אבל אולי האורז יותר טוב
זה כזה צמיגי ומגעיל

מדובר על אלה כן ?
אני דיברתי על אלה:
images

אבל זה בטח לא שונה בהרבה.

הכנתי כמה פעמים עם חברה שלי בהקרמה של פרמזן וגבנ"צ עם בזיליקום ועגבניות, אחלה של ארוחה דלת פחמימה עם הרבה חלבון(וטעימה)

כמו שנאמר, אין להן כ"כ טעם וצריך לדעת מה להוסיף להן

שים לב, האטריות שלך הן אטריות שיראטאקי, במותג ׳סקיני פסטה׳ משתמשים באטריות שמיוצרות מקונג׳אק, ויכול להיות שבגלל זה פחות אהבת.
אגב, בנוגע לסקיני פסטה, ממליץ לך להזמין מהאתר, יש שם מבצעים משתלמים.

בכל מקרה, הכנתי עכשיו מוקפץ מדהים בכמות גדולה ( שתספיק לי ליומיים-שלושה ), כשיזדמן לי אפרסם את המתכון, הרבה עבודה אבל שווה באמת, טעים בטירוף.

הרעיון שלהם שזה כמו טופו
אין להם טעם לכן אפשר לגוון איתם לפי טעמכם: אסייתי \ מתקתק \ בלונז \ אלפרדו וכו'
הבעיה היא בתוספות ....זה מה שלא לוקחים בחשבון

הרעיון שלהם שזה כמו טופו
אין להם טעם לכן אפשר לגוון איתם לפי טעמכם: אסייתי \ מתקתק \ בלונז \ אלפרדו וכו'
הבעיה היא בתוספות ....זה מה שלא לוקחים בחשבון
בחלק הזה אני לא מסכים איתך.
היתרון כאן הוא שאתה בוחר איזה תוספות לשים, ואישית כל פעם שאני מכין מוקפץ או משהו בסגנון אני משתדל לדחוף כמה שיותר שעועית בפנים כי יש לה ממש קצת קלוריות והיא מנפחת כל מה שאתה מכין לגודל ענק, ככה יוצא שנשאר לך ממה שהכנת כמות גדולה שמספיקה למספר ימים.

לא שוות ניסיון?
לדעתי כן, ואני אוכל אותן מדי פעם (עם רוטב טוב, ורק אם מרקם שקצת מזכיר ג'לי או גומי לא דוחה אותך) . אפשר לקנות אריזות בודדות בחנויות טבע וכאלה, במחיר של בערך 14 שקל לחבילה.

• פותח/ת השרשור
לא שוות ניסיון? ואני ראיתי גם באתר שיש אפשרות רק להזמין כמות גדולה.. אין אפשרות להזמין 2-3?

פשוט חבל על הכסף....
בוא קח מה שיש לי בבית לא יכול לגעת בזה

גועל נפש של אטריות גם אני ניסתי ממש לא אכיל וגם שמעתי שיש כאלו שזה עשה להם כאב בטן

Back
למעלה תחתית