עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יעזור אם תיתן פרטים לאיזה תפקיד, חוגר/קצין, אתה מתכנן קריירה או עבודה לכמה שנים.
משטרה.
מערכת פחות מטומטמת ויותר אפשרויות להתקדם.
בעיקרון אני הייתי קרבי 07 אבל לא פיקודי, ככה שהכיוון בקבע זה להיות נגד (לוגיסטיקה\רישום\אפסנאות... בכיוון הזה בערך).
במשטרה הכיוון הוא להיות ביס"מ או סיור. כמובן שאם יתגלגל לי להיות בתפקיד משובח יותר אז בהחלט אלך.
מחפש עבודה לחיים. קריירה.
אתה במשטרה?
משטרה בהרבה. התנאים הרבה יותר טובים, העבודה הרבה יותר יציבה, משכורת טובה יותר, חופשות וכאלה יש הרבה יותר. בתור אחד שעובד הרבה עם משטרת ישראל - הרבה יותר שווה מקבע בצבא. במיוחד אם אתה חושב לחתום בתפקיד לא קרבי ששם המשכורות אפסיות. התחלת קבע בצבא זה משכורת 4-5 אלף אצל גוב ו8 אצל שוטר. גם מבחינת יציאות מן הסתם במשטרה הרבה יותר טוב. בצבא אם אתה רוצה רמת פעילות גבוהה(=כסף) אתה צריך לעשות סגור. חמשושים בתור איש קבע זה זין. ואני אפילו לא מדבר על כל השבתות.
משטרה זה תמיד טוב יותר מבחינת תנאים ועבודה.
מצד שני אצלנו הנגדים בבסיס עושקים את הצבא מבחינה כזאת שנגד מטבח לוקח הבייתה אוכל, שתייה מוזגת, חומרי נקיות ועוד הרבה דברים מהמטבח הבייתה. וגם נותן לנגד האפסנאות. בתמורה הוא מקבל מהאפסנאות מקרר לבית, טלוויזיה ואפילו מזגן לוקח.
כל תפקיד והיתרונות שלו תלוי איפה אתה נופל בצבא. עם אני חותם קבע אצלי בבסיס אני חוסך 2200 שקל הוצאה על מזון בלבד.
איזה עתיד יש בלהיות נגד אפסנאי בצה''ל?
בשביל להיות רנ''ג,גם בצה''ל וגם במשטרה צריך קשרים,לשון טובה,ולהיות פוליטיקאי לא קטן.
כל שוטר בתחילת דרכו הוא עם רמת פעילות ולכן בהכשרה המשכורת היא 6700 אם אני זוכר טוב ואז 8-9 בהתחלה וזה כמובן עולה עם הזמן ואני חושב שגם בהתאם למשמרות שאתה לוקח זה יכול לעלות (לילות, שבת וכו). את זה אנ יודע מחברים שהתגייסו למשטרה. משכורת נגדים מכיר מנגדים שלי. המשכורת הבסיסית היא 4.5 אם אני לא טועה ובהתאם לרמת הפעילות היא עולה. רמת הפעילות נקבעת לפי התפקיד ואיפה אתה משרת. אם תהיה בקריה למשל תרוויח 4.5 לעומת אוגדה 91 בצפון למשל שהיא רמת פעילות א+ ושם זה יגיע לך לקרוב ל7. אבל שם גם תיטחן הרבה יותר ותעשה סגור ושבתות. אח שלי היה נהג בוס שם של אל"מ שהיה סוגר כל שבת שלישית ועשה סגור עם אפטר בשבוע. וזה אל"מ בן 40+. בצבא בשביל משכורת טובה חייבים מאד להיטחן. במשטרה לא כי לכולם יש רמת פעילות. (יכול להיות שלקצינים במשטרה זה יורד קצת אבל זה כבר דברים שרואים תוך כדי השירות במשטרה). המשכוקת מקסימום הרבה יותר גבוהה במ"י באיזה 20-30% והרבה יותר הטבות. אין משחקי פזמ, אוכל יותר טוב... פשוט כל היתרונות הולכים למשטרה חוץ מהעניין אולי שנגד לוגיסטיקה באיזה חטיבה יכול להיות מאד חפשן לעומת סייר שיעבוד באמת.אתה בטוח לגבי המשכורות שהצגת בקבע?
מה לגבי גיל הפרישה, כמדומני בצבא זה 47 ומשטרה זה 67. אני צודק?