ייעוץ אפרסקים, תפוחים וריבה

shayhayun

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
בוקר טוב
לרוב בבוקר אני פותח עם לחם קל מחיטה מלאה, המון קוטג 3%,מצנים את זה ומעל הקוטג' שם כפית קטנה של ריבת "דלפור"-אוכמניות.
מצויין שכפית=20 קלוריות, וכי אין סוכר בכלל(רק סוכר פירות שבא מהפרי עצמו)
האם בזמן חיטוב הריבה הזו תקינה?
כנ"ל לגבי אפרסקים ותפוחים.
האם הסוכר פירות הזה הוא לא הכי בריא בזמן חיטוב?
תודה

נכנס לך לקלוריות ,על הכיפאק .
לא יודע אם זה נכון (תקנו אותי) אבל שמעתי שעדיף להמנע מפירות

"סוכר פירות" - פרוקטוז הוא סוכר לכל דבר.
כמו שקוסטה ציין, אם זה נכנס לך בערכים אז הכל בסדר. תראה שאין שם יותר מידי פחמימה למרות שמחישוב מהיר יש שם מקסימום 5 גרם פחמימה.
אם אתה בדל פחמימה, 5 זה לא קצת ואפשר לשקול להוריד מהתפריט.
באופן אישי ובלי יותר מידי הסברים - אני לא הייתי נוגע בזה בחיטוב

עריכה: בדקתי את הערכים התזונתיים, לפי מה שאתה אומר (20 קלוריות) זה 10 גרם ריבה
אם אתה מקפיד על זה אז בסדר. למרות שקשה לאמוד לפי העין או לפי תחושה משקל של 10 גרם

בכללי סוכר שהוא פשוט(סוכרוז, סוכר לבן) לא הכי מומלץ בחיטוב(ובכלל) עקב ההקפצה של האינסולין בעת הצריכה. אם כבר אתה אוכל סוכר פשוט עדיף לצוות אותו עם מקור שומני שיוריד את ההשפעה(גבינה שמנה מעל 20%, שקדים ואגוזים וכו', אין צורך בכמויות גדולות מאוד)

נערך לאחרונה:
נכנס לך לקלוריות ,על הכיפאק .
לא יודע אם זה נכון (תקנו אותי) אבל שמעתי שעדיף להמנע מפירות
להמנע סתם ככה מפירות רגילים? פירות זה דבר מאוד בריא ואפשר בכיף לאכול 2-3 ביום.

להמנע סתם ככה מפירות רגילים? פירות זה דבר מאוד בריא ואפשר בכיף לאכול 2-3 ביום.
מכילים הרבה פחמימות וזה החלק הקשה אצלי בחיטוב להמנע מפירות

מכילים הרבה פחמימות וזה החלק הקשה אצלי בחיטוב להמנע מפירות
משביע מאוד ולדעתי אין מה להימנע מפירות, ערך קלורי מאוד נמוך, פחמימות ש"לא עושות הרבה בעיות" ופירות מכילים דברים שמאוד חשובים לגוף שלך. אם בכל זאת אתה מרגיש שה40 גרם פחמימה האלה עושים את ההבדל יש פירות כמו גויאבה שמכילים יחסית מעט פחמימות והרבה סיבים תזונתיים.

משביע מאוד ולדעתי אין מה להימנע מפירות, ערך קלורי מאוד נמוך, פחמימות ש"לא עושות הרבה בעיות" ופירות מכילים דברים שמאוד חשובים לגוף שלך. אם בכל זאת אתה מרגיש שה40 גרם פחמימה האלה עושים את ההבדל יש פירות כמו גויאבה שמכילים יחסית מעט פחמימות והרבה סיבים תזונתיים.
בהעמסות מכניס הרבה פירות
ביום יום הרבה ירקות

Back
למעלה תחתית