הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קאי גרין - 20 שבועות לפני האולימפיה

• פותח/ת השרשור Bugsy
  • פורסם בתאריך

Bugsy

משתמש מתחיל
202
44
נק' מוניטין:
185
202
44
11150708_10153314696538901_5989007181007844674_n.jpg

הוא נראה במצב מצוין אבל אני בטוח שפיל לוקח בעיניים עצומות

הוא לא פרש מבודיבילדינג תחרותי שנה שעברה?
וניראה שהוא השתנה לגמרי מבחינת שייפ, הרבה יותר נקי.

הוא לא פרש מבודיבילדינג תחרותי שנה שעברה?
מאיפה שמעת על זה? ממש לא.

קשה לראות מהזווית, אבל עדיין נראה שחסרה לו הכתף האחורית. והאמות עוד צריכות בשר...
מעניין יהיה לראות מה יקרה על הבמה עוד ארבעה חודשים. אני מאמין שרמי יפתיע, וגם סטיב קוקלו.

הוא נראה טוב אבל אין לו סיכוי לקחת השנה

קאי נראה ממש טוב
אני עדיין תוהה מה השופטים חשבו לעצמם שנתנו לפיל היט לנצח את קאי

לא בטוח אם נכון
הם מסיבה מסויימת יעדיפו את פיל למרות שאני די בטוח שהם יודעים שקאי נראה טוב יותר
פיל נראה טוב יותר. מבנה שלם, תלת מימדי, פרופוציונלי וחלק.
קאי גדול יותר, לא מספיק פרופורציונלי (כתף אחורית, אמות מפגרות, אולי אפילו גב גדול מדי אם נכנסים לפרטים) ופחות עובר מסך עם הקוקו.
פיל מייצג טוב יותר את ה-IFBB. צריך להבין שמר. אולימפיה הוא לא רק הבודיבילדר הכי טוב. הוא גם הפנים של התחרות, של האיגוד ואפילו של התחום. קאי גרין מוזר מדי עם הקוקו, התלבושות, הופעות הרחוב, הרצון להיות האנדרדוג, זיוני שכל לגבי קומיקס ואמנות שלא כולם מבינים, סרטוני החשפונות שנחשפו והעובדה שהוא הומו לא מוצהר.
פיל הית' אמריקאי אמתי. שחקן כדורסל בקולג' לשעבר, פרצוף יפה, בלי שערוריות מאחוריו, סיפור על התמודדות עם סרטן השד של אשתו, בעלים של חברה על שמו. יש גם את העניין שהקהל אוהב ווינרים, והוא כבר מר. אולימפיה, אז למה שלא יישאר? רק חסר שיהיה גיבור מלחמה והוא יכול להתמודד לנשיאות.
אבל בכל מקרה, לפיל יש פיזיק שלא נראה הרבה זמן, והוא זוכה בעיקר מהסיבות הנכונות.

• אהבתי
Reactions: Asi
איפה אמרו את זה?
לא אמרו את זה. אבל הוא הומו.
גם אם נתעלם רגע מזה:
583004783764528464152066-1.gif

הוא בן 40 (יהיה ביולי), רווק, מעולם לא נצפה עם אישה, לא מתייחס לנושא הזה בשום ראיון וגיי רצח באופיו. או שהוא אסקסואלי (א-מיני).
לא שזה רע או משהו, פשוט לא נורמלי מספיק עדיין.
חותם לך אבל שהוא לא סטרייט.

לא אמרו את זה. אבל הוא הומו.
גם אם נתעלם רגע מזה:
grapefruit3.gif

הוא בן 40 (יהיה ביולי), רווק, מעולם לא נצפה עם אישה, לא מתייחס לנושא הזה בשום ראיון וגיי רצח באופיו. או שהוא אסקסואלי (א-מיני).
לא שזה רע או משהו, פשוט לא נורמלי מספיק עדיין.
חותם לך אבל שהוא לא סטרייט.
האשכולית תהרוג אותי כל פעם מחדש 😆

שתי התמונות נראות מעט מפוברקות. ראיתי את כל הליין אפים ובשום פוזה לא הייתה לו כזו בטן.
גם אם לא, אז תפסו תמונה אחת או שתיים שהוא נראה בהן הריוני. זה כבר חלק מהתחום, מה לעשות.
הוא נראה הרבה יותר טוב מקאי, בכל מקרה.

פיל יקח בטוח בלי בעיה

מעניין יהיה לראות מה יקרה על הבמה עוד ארבעה חודשים. אני מאמין שרמי יפתיע, וגם סטיב קוקלו.
איזה ציפיות יש לך מ סטיב קוקלו ? איפו אתה רואה אותו באולימפיה ?

אני מת ששון רודן יקח , הוא הבנאדם הבודד שמביא לי תקווה למופע מפלצות הזה .
אבל מבין קאי ופיל,אני מעדיף את קאי,הוא פשוט יותר רחב בכתפיים בצורה שמתחילה ישר מלמטה . יש לו גב מדהים שמתחיל מהתחת חח .

רק אני חושב שדניס וולף היה צריך לקחת?

Back
למעלה תחתית