עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וניל תמיד נפילה.שיט
למה?
וניל תמיד נפילה.
אני לא מכיר אף אחד שבוחר וניל אחרי האבקה השניה שהוא קונה.אתה שונא וניל או על סמך מקרה שקרה
אני לא מכיר אף אחד שבוחר וניל אחרי האבקה השניה שהוא קונה.
אני לא מכיר אף אחד שבוחר וניל אחרי האבקה השניה שהוא קונה.
לא יודע איזה אבקות ניסת אבל סינטה למשל הוניל 10/10. אשכרה כמו מילשייק וניל של מקדונלדס....וניל תמיד נפילה.
דווקא עכשיו הלכתי על הווניל Syngex של VPX, בגלל שהערכים שלו הרבה יותר טובים משל השוקולד (87 מנות מול 78 מנות, אותה כמות חלבון, יותר פחמימה בשוקולד). טעימה ראשונה עם מים סבבה. כמו בעמק עם תמצית וניל כזו.וניל תמיד נפילה.
דווקא עכשיו הלכתי על הווניל Syngex של VPX, בגלל שהערכים שלו הרבה יותר טובים משל השוקולד (87 מנות מול 78 מנות, אותה כמות חלבון, יותר פחמימה בשוקולד). טעימה ראשונה עם מים סבבה. כמו בעמק עם תמצית וניל כזו.
לא מגעיל כמו טעמי וניל אחרים שטעמתי, שאשכרה חשבתי לעצמי, מי האידיוט שישב במפעל וחשב לעצמו שיש לזה טעם טוב?
דווקא עכשיו הלכתי על הווניל Syngex של VPX, בגלל שהערכים שלו הרבה יותר טובים משל השוקולד (87 מנות מול 78 מנות, אותה כמות חלבון, יותר פחמימה בשוקולד). טעימה ראשונה עם מים סבבה. כמו בעמק עם תמצית וניל כזו.
לא מגעיל כמו טעמי וניל אחרים שטעמתי, שאשכרה חשבתי לעצמי, מי האידיוט שישב במפעל וחשב לעצמו שיש לזה טעם טוב?