ייעוץ אישי ועקמת בצורת S

• פותח/ת השרשור Rudebox
  • פורסם בתאריך

Rudebox

משתמש מתחיל
3
0
היי, אני בן 21 ושוקל 58 הגובה שלי 1.68
יש לי עקמת בצורת S שלא טופל בגיל קטן בגלל חוסר מודעות וחוסר אחריות. (קיפוזיס לורדוזיס וסקוליוזיס) העקמת נחשבת בהגדרה קלה אבל היא מפריעה לי אסתטית
ומלווה בכאבים ואני מרגיש לאחרונה בכאבים וקליקים מאזור הגב והצוואר והעורף שלא עוברים ( מה שלא היה לי לפני כן עד שהרמתי משהו ממש כבד מלפני 5 חודשים) וזה קרה לי מאז שהרמתי דברים כבדים הרגשתי את העצמות בגוף זזות וכואבות. מאז אני חי עם כאבים תמידים שלא עוברים בכל רגע נתון
החלטתי להקדיש את חיי לטובת שיפור המראה החיצוני והכללי ( קצת מאוחר מדיי כי יכלתי להעלים את זה בגיל קטן אבל עדיף מאןחר מאשר אף פעם )
עשיתי לאחרונה מספר טיפולים , פזיותרפיה מיוחדת , אימוני EMS , אימוני כושר עם מאמן אישי עם TRX אך שום דבר לא עזר לי ואני מרגיש שאבדתי את זה גם בגלל שהזנחתי את הבעיה הבריאותית וגם בגלל שהרמתי דברים כבדים מה שהחמיר את המצב וגם נוצר כאבים. אני מרגיש את הגב שלי קשיח וכבר לא גמיש כמו פעם.
אני קצת תקוע ורציתי לדעת מה ניתן לעשות ואיך אפשר לקדם עןד את המטרה כי אני צריך מישהו שיש לו רקע בנושא. אני מוכן לשמוע כל ייעוץ הצעה הכוונה למקומות/אנשים שתוביל להשגת המטרה.
הצילום הזה מלפני שנתיים ואני מרגיש החמרה מאז אך זה הצילום העדכני שיש לי כרגע.
http://postimg.org/image/j7vdy2573/full/
תודה

נערך לאחרונה:
שלום,

ממליץ לך לפנות ל @yonizarkh בהודעה פרטית למען תיאום פגישה וקבלת הערכת מצב מה אתה יכול לבצע מבחינת תרגילים בחד"כ ומה לא. כולל מתן טיפול לכאב.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההפניה , שלחתי לו הודעה פרטית ואני ממתין לתשובה.
אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח

• פותח/ת השרשור
היי משה , נפגשתי עם יוני הוא אמר לי שעקרונית מותר לי לעשות הכל ולעלות במסת שריר אם האסתטיקה מפריעה לי. אני היום הולך להרשם למכון כושר בר״ג ( אם יש לך המלצות אחרות תגיד לי) ולקנות תוספי תזונה במידת הצורך כי אני דיי רזה. האם אני צריך בנוסף את הייעוץ באתר בשביל זה ?
תודה

Back
למעלה תחתית