הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההבדל בין Xenadrine Xtreame ל- Xenadrine RFA-X

• פותח/ת השרשור RUJI
  • פורסם בתאריך
אני מניח שאתה מתכוון לקסנדרין אקסטרים שנמכר בארץ, שזוהיא גרסא אחרת ממה שהיה נהוג למכור בחו"ל לפני כמה שנים שכללה מרכיב שלא חוקי בארץ (אפדרין), וזה על אותו הבדל כמו ההידרוקאט של מסאל טאק שנמכר בארץ בגרסא שונה מחו"ל.
הקסנדרין RFA-X הוא מוצר שונה לגמרי, עם מרכיבים אחרים שכוללים גם יוהמבין (תחפש בפורום למידע נוסף)

לגבי עדיפות בין שני המוצרים השני יותר טוב באופן יחסי, תתאים קודם כל את התזונה שלך אח"כ כל השאר רק יכול להביא לך דחיפה קלה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר בתזונה מאוזנת אצל **********
בפגישה האחרונה אמרו לי להתחיל להשתמש בקסנדרין, העניין שהמוצר מעט יקר לי וחשבתי על להזמין בחול אבל לא מצאתי את האקסטרים עד שעכשיו הבנתי שזה מוצר שיש רק בארץ.
השאלה היא מה הכי מתקרב אליו ראיתי שיש את RFA-X ואת RFA-1

ולמה אתה אצל ג.ג ? קצת יקר ? אתה מוציא קרוב ל1000 ש"ח אצל הבחור במקום לקרוא לבד כאן באתר מאמרים וקבל עזרה מחברי הפורוםמ, ראה על עצלנות.

יש בפורום קניה ומכירה אנשים שמוכרים שורפי שומן אתה יכול להסתכל שם אם תמצא דיל טוב, ואפשר להזמין מחו"ל יש מוצרים טובים אחרים כמו כדורי קפאין, יוהמבין, הוט רוקס אקטסרים וכו'.

• פותח/ת השרשור
ג.ג הציל את חיי.
אנשים כמוני זקוקים לייעוץ אישי לקרוא מהאינטנט לא עוזר כמו לקבל חיזוק משיחה פנים מול פנים.
העניין שהוא אמר לי לקחת את קסנדרין אקסטרים. לדעתי זה מגוחך להוציא סכום פי 2 ממה שנמכר בחו"ל.
תראה בוא נחסוך את זה מאיתנו, אני סך הכל רוצה לדעת מה להזמין RFA-X או RFA-1 או פשוט לקנות את האקסטרים. תודה 😃

אנחנו לא נמליץ לך על משהו שהוא לא עובד, אם אתה מחפש המלצות אתה יכול לשאול בפורום שלו. לנו בניגוד לו אין שום אינטרס למכור לך מוצר כזה או אחר. ואולי עוד כמה שנים תגלה שהוא לא הציל את חייך (כשתתחיל, אם תתחיל להבין באימונים ותזונה).
בחו"ל ההפך אתה תחסוך לפחות 50% אם לא 100% בכל השורפי שומן/פורמולות/קריאטין/כדורים.

• פותח/ת השרשור
כשאדם על סף חנק בשנתו וכששום דיאטנית קלינית או פסיכולוג עזרו. השיטה שלו עזרה. ובשבילי זאת פשוט עובדה, עובדה שאני מחייך בגללה כל יום. לא יודע מה האג'נדה שלו וגם לא מעניין אותי. זה כמו שלא תסמוך על מוסכניק שאומר לך להחליף לצמיג א' במקום ב' בגלל שהוא מוכר את א' וזה כדאי לו. אבל אולי הוא גם יודע שזה מה שאתה צריך ויעזור לך.
בכל אופן. תודה רבה. ואני נהנה מאוד בפורומים, אחלה חבר'ה יש כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית