הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סיאנס

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
זה אשכרה אמיתי 🥷

או שלפחות תגידו לי מה הטריק ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
http://www.tlz.co.il/showthread.php?t=47503

מה הטריק מאחורי זה? כי זה באמת זז. בהתחלה חשבתי שאולי זה מרעד בלתי רצוני באצבעות, אבל הספר זז יותר מידי חזק ומהר ולצדדים שונים [וחוזר לפי "פקודה" לאמצע] והאצבעות נשארות במקום לאורך כל הקטע.

זה נשמע כמו "בוא ננסה לראות כמה אתה טמבל"
לא מאמין בזה, בולשיט פסיכולוגי.

נשמע כמו מנגנון עם הוראות הפעלה, אך לא אוכל להעיד על כך מנסיון אישי. אני לא חושב שמישהו שלא חווה את סיאנס יוכל להעיד ברצינות על הנושא.

• פותח/ת השרשור
הקטע שבהתחלה חשבתי שזה מרעד בלתי רצוני.. הבעיה היא ש"מצווים" על הספר לחזור למקום והוא אשכרה חוזר לאמצע. באמת שאם מישהו היה מספר לי את זה הייתי חושב שהוא איזה חולה רוח וככה גם הגבתי בהתחלה... עד שראיתי את זה כמה פעמים לא האמנתי ועד עכשיו אני מסרב להאמין.

חייב להיות הסבר נורמלי לזה.

סביר להניח שיש הסבר, לא שאני יודע מהו. השאלה היא: האם היית מקבל את אותו הסבר, גם אם הוא לא יתאים להגיון שלך?

לא סתם המשפט be careful what you wish for הוא נכון כל כך
בשביל מה להתעסק בזה ולהזמין צרות ובלאגן כזה
ידוע שזה קיים ולא סתם ביהדות אוסרים להתעסק עם זה.. הייתה תקופה שגם אני הסתקרנתי ככה ולאן שלא הסתכלתי הייתי בפחדים וסרטים בגלל זה... לדעתי גם הרבה מזה בראש אבל בטוח שזה קיים ויש דבר כזה..
שוב לא מנסיון אישי עדיין למזלי

• פותח/ת השרשור
אני באמת ממליץ לא להתעסק בחרא הזה. אני עשיתי את זה פעם אחת מתוך זלזול וכמעט שוק, באמת להתרחק.

מגניב, אני אעשה את זה ואצלם כדי להוכיח שזה לא עובד.

קלוווקולקלוקווקוקוקווקקולקלוולולולולולו זהו עכשיו כולכם תזיזו ידיים:)
שבת שלום

אני לא מבין מה אתם יוצאים עליו, יש דברים שאי אפשר להסביר. יש דברים על טבעיים בעולם, שפשוט לא קיים להם הסבר רציונלי והגיוני. הנה, כל הגאונים פה, שמישהו יסביר איך הילד הזה עף:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מבין מה אתם יוצאים עליו, יש דברים שאי אפשר להסביר. יש דברים על טבעיים בעולם, שפשוט לא קיים להם הסבר רציונלי והגיוני. הנה, כל הגאונים פה, שמישהו יסביר איך הילד הזה עף:

חחחחחחחחחחחחחחחח 🤡

להאמין שסיינס זה אמיתי זה כמו להאמין שחצי סקוואט ו16 סטים ביום לבייספ יעשו אותי גדול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית