הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר תחרות אולימפיה 2009

• פותח/ת השרשור
2009 Figure Olympia תוצאות

1. Nicole Wilkins-Lee
2. Gina Aliotti
3. Heather Mae French
4. Kristal Richardson
5. Amy Fry
6. Erin Stern
7. Jenny Lynn
8. Jessica Putnam
9. Felicia Romero
10. Monica Brant
11. Sonia Gonzales
12. Larissa Reis
13. Alicia Renee Harris
14. Krists Tauti
15. Meriza DeGuzman
16. Teresa Anthony
16. Huong Arcinas
16. Krissy Chin
16. Patricia Mello
16. April Rountree
16. Sherlyn Roy
16. Brenda Smith

• פותח/ת השרשור
מר אולימפיה - תוצאות

1. Jay Cutler
2. Branch Warren
3. Dexter Jackson
4. Kai Greene
5. Phil Heath
6. Victor Martinez
7. Ronny Rockel
8. Toney Freeman
9. Hidetada Yamagishi
10. Moe El Moussawi
11. Melvin Anthony (tie)
11. Silvio Samuel (tie)
13. Gustavo Badell
14. Dennis James
15. Markus Ruhl
16. Troy Alves
16. Darrem Charles
16. Martin Kjellstrom
16. Bill Wilmore
16. Dennis Wolf
16. Joel Stubbs
16. Michael Kefalianos
16. Ahmad Haidar

• פותח/ת השרשור
זהו תרגום חופשי של המאמר:

http://www.flexonline.com/2009_mr_olympia_final_results/news/958

מאחר ומדובר במאמר של "FLEX", הוא לא מומלץ למי שפיתח (או מפתח) אלרגיה לתחום פיתוח הגוף ולמגזין עצמו. המתר' = אני.

Cutler makes history 2009 MR OLYMPIA FINALS / By Dave Lee​

הוא רצה את זה כל כך. כשקאטלר הפסיד את הכתר לטובת דקסטר ג'קסון בשנה שעבר, נראה שהשמועות על חוסר היכולת שלו להתכונן לתחרות למופע הגדול - כשהוא בקושי גבר על ויקטור מרטינז - היו נכונות. פעמיים נכשל ,באותו לילה שבו מצפים מאלוף לתת את הכל. תוספת לסיכוי הנמוך להשיג את התואר היא רשימת מרי האולימפיה שהפסידו ולא הצליחו להשיג את התואר שוב. עד עכשיו.

כנראה שהיה צריך להפסיד מה שהיה לו כדי לקבל דחיפה מעבר למה שהוא חשב כאפשרי, בגלל שבשבת ה-26 בספטמבר, ב - Orleans Arena שבלאס וגאס שבנבדה, קאטלר הביס את הסיכויים - שוב - כדי להפוך למר אולימפיה 2009, האיש הראשון בספורט שתבע מחדש את הכתר (זה לא נכון, ארנולד כבר עשה את זה; המתר').

כשהוא גדול, מסיבי ויבש, עם שרירי הירך הכי רציניים במופע, קאטלר הביא את הגוף שלו לרמה הכי גבוהה מאז זכה בתואר האולימפיה בשנת 2006 (אולי אפילו מעבר לרמה בשנת 2001, אז סיים שני אחרי רוני קולמן) עם גודל רציני וחיטוב עצבני מכל זווית. אומרים שזוכים במופעים מאחור, וזה בהחלט המקרה כאן, שכן היו לו שרירי ישבן חטובים מאוד וגב תחתון מהודק, בנוסף לרוחב ועובי שכיבו את האורות עבור שאר המתחרים. כשהוא משתווה עם סרג'יו אוליבה ופרנק זיין כשלוש פעמים "מר אולימפיה", קאטלר הצליח במקום בו נכשלו רבים.

ההפתעה הגדולה של הערב היתה שחביב הקהל בראנץ' וורן סיים שני (הראל סקעת, מישהו?; המתר'). וורן היה גדול יותר מתמיד, עם אותה רמת עובי השריר אותה הראה בארנולד קלאסיק.

אל המקום השלישי הגיע ג'קסון, שמצבו העילאי, הסימטריה המושלמת והסימטריה לא הספיקו כדי לשים אותו בחברת מרי אולימפיה שזכו פעמיים: לארי סקוט, פרנקו קולומבו וקאטלר.

קאי גרין, שהשתפר במשך ההופעה שלו על הבמה אמש בשיפוט המקדים, סיים רביעי. אם הוא יכול להמשיך להשתפר ולהופיע עם רמת החיטוב הייחודית לו, לא יישאר מקום גבוה יותר.

ובמקום החמישי, מה שלבטח יוגדר כאכזבה, נמצא פיל הית'. הית', שסבל מוירוס מספר שעות לפי השיפוט המקדים של ערב שישי (בשלב מסויים אף קיבל טיפול רפואי), איבד כשמונה נקודות לפני שעלה אל הבמה, אך הצליח להראות גדול יותר ומלא יותר בתחרות הסופית. למרות המכשול הקטן, ההבטחה הטמונה באתלט הצעיר היא אין-סופית. אין ספק שהוא יממש את הפוטנציאל שבו.

ויקטור מרטינז הגיע אל המקום השישי, ואל המקומות השביעי עד העשירי הגיעו (לפי סדר המקומות): רוני רוקל, טוני פרימן, הידטאדא יאמאגישי ומוחמד אל-מוסאוי.

דניס וולף רק מקום 16 קצת אכזבה. ברנץ ווארן אכן הפתעת האולימפיה, קאטלר באמת הפציץ כנראה שמצאו חומרים אחרים חוץ מGH 😃

אוי,משה כ"כ הרבה דברים מעבר לחומרים.... חומרים זה נגיש וכולם מישתמשים ולמי יש תוצאות?-בודדים בלבד..זה לא החומרים...אני אומר עפילו לעזוב את ההיבת הספורטיבי בצד-כולם יפים,כולם חכמים-בלה בלה בלה...
בחשבון הולח עד כמה הוא מיסחרי (הזוכה),עד כמה לקוח יעד יוכל להזדהות איתא-וקאטלר בחור אמריקאי טיפוסי ...וכ"ד..תחרות יופי זה ולא ספורט...וכן-קרב בין מעבדות ! IMHO

• פותח/ת השרשור
אוי,משה כ"כ הרבה דברים מעבר לחומרים.... חומרים זה נגיש וכולם מישתמשים ולמי יש תוצאות?-בודדים בלבד..זה לא החומרים...אני אומר עפילו לעזוב את ההיבת הספורטיבי בצד-כולם יפים,כולם חכמים-בלה בלה בלה...
בחשבון הולח עד כמה הוא מיסחרי (הזוכה),עד כמה לקוח יעד יוכל להזדהות איתא-וקאטלר בחור אמריקאי טיפוסי ...וכ"ד..תחרות יופי זה ולא ספורט...וכן-קרב בין מעבדות ! IMHO

תמיד משמח לקרוא אפולוגיה מאדם בעל נסיון, ואני מקווה שזה יחזיק מעמד באתר שבו רוב החברים חושבים שמפתחי גוף הגיעו אל הישגיהם בעזרת חומרים בלבד.

אני משוכנע בנוסחה הבאה: (תזונה+אימון)*חומרים. אם בסוגריים הכל פיקס (וזה המון ידע וניסיון) אז חומרים מכפילים את התוצאה ,אבל אם בסוגריים משהו/הכל דפוק -התוצאה תיהיה דפוקה גם...
בשבילי מה שקובע היום זה ידע, ואני אישית שם דגש על תזונה ומייחס לה כ-70% מהצלחת המתאמנים שלי.
לגבי החומרים-בגלל שהתחום מופקד לידיים לא נקיות של הסוחרים והמידע (שגוי ) נובע אך ורק מהם נהוג לחשוב שיותר-זה יותר טוב?מי שיודע באמת סודות של פארמוקינטיקה -יגיד שצריך מינונים פי 5 פחות לתקופות פי 4 קצרות יותר ממה שמקובל כרגע בשוק ובאתרים..כל הסטקים של 5 חומרים לכמה חודשים מועילים רק לכיס של סוחרים...
תתאמנו חכם,תוכלו הרבה וטוב ותנוחו:victory:

לא הייתי אומר שכולם חכמים 🤡

• פותח/ת השרשור
רגעים חגיגיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני משוכנע בנוסחה הבאה: (תזונה+אימון)*חומרים. אם בסוגריים הכל פיקס (וזה המון ידע וניסיון) אז חומרים מכפילים את התוצאה ,אבל אם בסוגריים משהו/הכל דפוק -התוצאה תיהיה דפוקה גם...
בשבילי מה שקובע היום זה ידע, ואני אישית שם דגש על תזונה ומייחס לה כ-70% מהצלחת המתאמנים שלי.
לגבי החומרים-בגלל שהתחום מופקד לידיים לא נקיות של הסוחרים והמידע (שגוי ) נובע אך ורק מהם נהוג לחשוב שיותר-זה יותר טוב?מי שיודע באמת סודות של פארמוקינטיקה -יגיד שצריך מינונים פי 5 פחות לתקופות פי 4 קצרות יותר ממה שמקובל כרגע בשוק ובאתרים..כל הסטקים של 5 חומרים לכמה חודשים מועילים רק לכיס של סוחרים...
תתאמנו חכם,תוכלו הרבה וטוב ותנוחו:victory:

ובקיצור, שתבין תגדל 😃

• פותח/ת השרשור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שכן היו לו שרירי ישבן חטובים מאוד וגב תחתון מהודק...
... ופרנק זיין כשלוש פעמים "מר אולימפיה"...
😣

איך לעזאזל מחליטים מי נראה יותר טוב?אם סגל השופטים היה אחר - יתכן מאד והדירוג היה שונה לגמרי.

• פותח/ת השרשור
😣

איך לעזאזל מחליטים מי נראה יותר טוב?אם סגל השופטים היה אחר - יתכן מאד והדירוג היה שונה לגמרי.

מי נראה טוב? בין מי למי ההשוואה?

אם הבנתי אותך נכון, ותקן אותי אם אני טועה, במאמר שתרגמתי אין השוואה בין המראה של קאטלר לזה של זיין, אלא בהישגים.

אני מדבר באופן כללי,
כשוראים שתי מפלצות כמו קאי גרין ופיל הית' (למשל),אני לא חושב שזה אפשרי להחליט אובייקטיבית מי נראה טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
אני מדבר באופן כללי,
כשוראים שתי מפלצות כמו קאי גרין ופיל הית' (למשל),אני לא חושב שזה אפשרי להחליט אובייקטיבית מי נראה טוב יותר.

זה אפשרי, אם יבזבזו זמן למדוד כל פרט אצל כל אחד מהמתחרים. מכיוון שהזמן יקר, על שופט/ת מעניק לכל מתחרה את הניקוד הראוי לו, על פי הבחנה אישית

אם נוציא לרגע את הפוליטיקה מהמשוואה, שים לב שלא אדם אחד מחליט, אלא מספר שופטים המחליטים מי מהמתחרים נראה טוב יותר.

😃 תגובה מוזרה

הוא כתב את דבריו ע"ס נסיונו כמפתח גוף, ע"ס מה אתה כותב?

ע"ס מה שהוא אמר, אני לא ישקר לך ואומר לך שיש לי נסיון, אין לי, אני פשוט רואה פה וגם מקומות אחרים אנשים שההבנה שלהם של דברים היא בין המפתחות להצלחה שלהם בתחום הזה. כמובן שיש עוד הרבה פרמטרים אבל ידע והבנה הוא לא פרמטר פחות חשוב.

לגבי ג'יי קאטלר לא היה קשה להחליט, מרגע השיפוט המקדים היה ברור מי יהיה המנצח.
דניס וולף הפתיע אותי וטוני פרימן - חשבתי שישפרו משנה שעברה.

ע"ס מה שהוא אמר, אני לא ישקר לך ואומר לך שיש לי נסיון, אין לי, אני פשוט רואה פה וגם מקומות אחרים אנשים שההבנה שלהם של דברים היא בין המפתחות להצלחה שלהם בתחום הזה. כמובן שיש עוד הרבה פרמטרים אבל ידע והבנה הוא לא פרמטר פחות חשוב.

אני לא מכיר את כל האנשים שאתה מדבר עליהם, מסיבה מובנת. כל אדם מתאמן מסיבותיו שלו, ומטיף (בעיקר) להצלחת השיטות שלו . שים לב שרוב חכמי האתר מתאמנים עבור מטרות אחרות מפיתוח הגוף. מסה שריר מפותחת (ואולי גם "מלוכלכת") היא תוצר נלווה של אותן מטרות.

אנטון הוא מפתח גוף. למרות שהוא כן משתמש בתרגילים המורכבים הכה-חביבים על קהל במקרים (ובעיקר על רוב המנהלים), מטרותיו שונות. אני בטוח שיקפצו ה"ילדים" ויאמרו שהכל כימיקלים, אבל זו הצהרה תלושה מהמציאות (אלא הם מכירים את אותו מפתח הגוף שהם מתייחסים אליו).

Back
למעלה תחתית