שאלה לפני יעוץ

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
שלום,
התפריט תזונה ניתן פשוט מאכלים את זה ואת זה למשל ותאכל
או שזה ממש בגרמים ושצריך לשקול את האוכל לפני הארוחה.?

כאילו התפריט תזונה מראה שעות אכילה , איזה בשר צריך לאכול כל פעם , גרמים לכל מאכל , ועוד? או שפשוט רשום חזה עוף חזה עוף צהריים ערב בוקר שיבולת שועל וזהו?

או שזה ממש בגרמים ושצריך לשקול את האוכל לפני הארוחה.?
חוץ מהבשר (חזה עוף/הודו/בקר וכו') אין שום דבר בגרמים בתפריט. גם את הבשר אפשר לבקש מהקצב להכין מראש לפי הכמות הנדרשת ולחלק לשקיות או שאם אתה נניח רוכש נתח של חצי ק"ג, תחתוך אותו לחצי והינה לך הכמות שתצטרך (כביכול) לאכול בתפריט. בגדול אני נגד שקילת מזון - אני לא חושב שזה פרקטי לחיי היומיום וגם מוביל במובן מסויים לאובססיביות מיותרת. רוב המדידות בתפריט מתבצעות ע"י כפות/כפיות/כוסות. עם הזמן אתה גם תתחיל "להרגיש" כמה זה כוס אורז או כוס פסטה וכן הלאה.

כאילו התפריט תזונה מראה שעות אכילה , איזה בשר צריך לאכול כל פעם , גרמים לכל מאכל , ועוד? או שפשוט רשום חזה עוף חזה עוף צהריים ערב בוקר שיבולת שועל וזהו?
התפריט מחולק לפי מספר הארוחות שאתה תחליט. בד"כ זה 3-5 ארוחות ביום, בהתאם למטרה, סדר היום שלך ועוד. אין שעות בתפריט, אתה תחליט מתי לאכול כל ארוחה. כל ארוחה מכילה חלבון, פחמימה ושומן (אלא אם נחליט אחרת), אבל אתה כמובן תוכל לפרק ארוחות ולהכניס מוצרים מארוחה אחרת בתפריט לכל ארוחה שתרצה או לחבר בין הארוחות ובכללי התפריט הוא אלסטי מבחינת זמנים, מספר ארוחות ופריטים בכל ארוחה. מה שכן, אתה תצטרך להקפיד לאכול את כל הפריטים באותו היום (יהיו לך גם 10-15 החלפות לכל ארוחה).

• פותח/ת השרשור
חוץ מהבשר (חזה עוף/הודו/בקר וכו') אין שום דבר בגרמים בתפריט. גם את הבשר אפשר לבקש מהקצב להכין מראש לפי הכמות הנדרשת ולחלק לשקיות או שאם אתה נניח רוכש נתח של חצי ק"ג, תחתוך אותו לחצי והינה לך הכמות שתצטרך (כביכול) לאכול בתפריט. בגדול אני נגד שקילת מזון - אני לא חושב שזה פרקטי לחיי היומיום וגם מוביל במובן מסויים לאובססיביות מיותרת. רוב המדידות בתפריט מתבצעות ע"י כפות/כפיות/כוסות. עם הזמן אתה גם תתחיל "להרגיש" כמה זה כוס אורז או כוס פסטה וכן הלאה.

התפריט מחולק לפי מספר הארוחות שאתה תחליט. בד"כ זה 3-5 ארוחות ביום, בהתאם למטרה, סדר היום שלך ועוד. אין שעות בתפריט, אתה תחליט מתי לאכול כל ארוחה. כל ארוחה מכילה חלבון, פחמימה ושומן (אלא אם נחליט אחרת), אבל אתה כמובן תוכל לפרק ארוחות ולהכניס מוצרים מארוחה אחרת בתפריט לכל ארוחה שתרצה או לחבר בין הארוחות ובכללי התפריט הוא אלסטי מבחינת זמנים, מספר ארוחות ופריטים בכל ארוחה. מה שכן, אתה תצטרך להקפיד לאכול את כל הפריטים באותו היום (יהיו לך גם 10-15 החלפות לכל ארוחה).
מה זאת אומרת 10-15 החלפות לכל ארוחה?
ואני מתכוון בגרמים שאני רואה בסרטונים ואנשים שמתאמנים לתחרויות או שהם ממש מאומנים ענקיים או כאלה שממש יש להם גוף של חדר כושר אם שרירים גדולים הם אוכלים אוכל לפי גרם לפני כל ארוחה הם שוקלים אותו כאילו כמה גרם בשר כמה גרם אורז או כל דבר אחר.
ומאכלים מדוייקים למטרה ולא כל הזמן רק חזה עוף חזה עוף.

מה זאת אומרת 10-15 החלפות לכל ארוחה?
ז"א שלכל ארוחה אתה תקבל 10-15 מוצרים שונים שתוכל לבחור לאכול באותה הארוחה.

ואני מתכוון בגרמים שאני רואה בסרטונים ואנשים שמתאמנים לתחרויות או שהם ממש מאומנים ענקיים או כאלה שממש יש להם גוף של חדר כושר אם שרירים גדולים הם אוכלים אוכל לפי גרם לפני כל ארוחה הם שוקלים אותו כאילו כמה גרם בשר כמה גרם אורז או כל דבר אחר.
אתה מתכונן לתחרות? אם לא, אין טעם לשקול מזון.

• פותח/ת השרשור
ז"א שלכל ארוחה אתה תקבל 10-15 מוצרים שונים שתוכל לבחור לאכול באותה הארוחה.

אתה מתכונן לתחרות? אם לא, אין טעם לשקול מזון.
לא.... אני מתכוון שכאלה שרוצים עלייה הכי טובה שיש ויש להם שרירים ענקיים או בכלל גוף כמו של חדר כושר שבולט בעיין
אוכלים לפי משקלים.

הם לא אוכלים סתם ככה

בוקר:
שיבולת שועל
יוגורט

עשר:
סנדביץ עם פסטרמה

צהריים וכו'.......

הם אוכלים במשקלים מדוייקים לעליה הכי טובה ולכמות הקלוריות שהם צריכים וכמות חלבון ופחמימה מדוייקת לעליה הכי טובה שיש תקן אותי אם אני טועה.

לא.... אני מתכוון שכאלה שרוצים עלייה הכי טובה שיש ויש להם שרירים ענקיים או בכלל גוף כמו של חדר כושר שבולט בעיין
אלו שיש להם "שרירים ענקיים" משתמשים גם בחומרים אנאבולים ככה שצריך להיות ריאלי מה אתה מנסה להשיג בכל התהליך.
וגם בייעוץ אישי אתה לא תקבל תפריט כמו שכתבת אלא עם כמויות מדוייקות. לדוגמה:

בוקר:
חצי כוס שיבולת שועל + 1 כוס חלב
1 יוגורט 1.5%

עשר:
1 לחמניה או 4 פרוסות לחם עם 5-6 פרוסות פסטרמה

וכו'.

• פותח/ת השרשור
אלו שיש להם "שרירים ענקיים" משתמשים גם בחומרים אנאבולים ככה שצריך להיות ריאלי מה אתה מנסה להשיג בכל התהליך.
וגם בייעוץ אישי אתה לא תקבל תפריט כמו שכתבת אלא עם כמויות מדוייקות. לדוגמה:

בוקר:
חצי כוס שיבולת שועל + 1 כוס חלב
1 יוגורט 1.5%

עשר:
1 לחמניה או 4 פרוסות לחם עם 5-6 פרוסות פסטרמה

וכו'.
אלה שדיברתי איתם ויש להם שרירים גדולים הם רק על טבעי אבל להתאמן זה רק חלק קטן בכל הקטע פה לא? כל הקטע זה באכילה לא?

אה אתם אומרים גם כמה לשים פרוסות או כל דבר אחר ? אם כן זה נורא טוב.

להגיע לדבר כזה איך.

http://www.blogrollcenter.com/news/...ns-fitness/the_importance_of_mens_fitness.jpg

זה כאילו המטרה לגוף כזה.

אם העשה בדיוק לפי התפריט ואימון אוכל להגיע לתוצאות כאלה או שזה לא אפשרי גם רק בחול?

אלה שדיברתי איתם ויש להם שרירים גדולים הם רק על טבעי
למה אתה חושב שהם יגידו לך מה הם לוקחים או לא לוקחים?

אבל להתאמן זה רק חלק קטן בכל הקטע פה לא? כל הקטע זה באכילה לא?
גם וגם.

אה אתם אומרים גם כמה לשים פרוסות או כל דבר אחר ? אם כן זה נורא טוב.
כן אתה מקבל מידות מדוייקות לכל מוצר בתפריט.

זה כאילו המטרה לגוף כזה.
סיכוי סביר שזה לא טבעי + תאורה + פוטושופ למען התמונה. אם טבעי, מדובר על שנים של עבודה + גנטיקה.

אם העשה בדיוק לפי התפריט ואימון אוכל להגיע לתוצאות כאלה או שזה לא אפשרי גם רק בחול?
מה יש בחו"ל שאין בישראל? החמצן הוא אותו חמצן, האוכל הוא אותו האוכל והברזל שוקל אותו הדבר. כמו שציינתי, בתמונה למעלה מדובר על שנים של עבודה ו/או שילוב של חומרים לא חוקיים (שעליהם לא אוכל לעזור במסגרת הייעוץ אישי באתר).

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שהם יגידו לך מה הם לוקחים או לא לוקחים?

גם וגם.

כן אתה מקבל מידות מדוייקות לכל מוצר בתפריט.

סיכוי סביר שזה לא טבעי + תאורה + פוטושופ למען התמונה. אם טבעי, מדובר על שנים של עבודה + גנטיקה.

מה יש בחו"ל שאין בישראל? החמצן הוא אותו חמצן, האוכל הוא אותו האוכל והברזל שוקל אותו הדבר. כמו שציינתי, בתמונה למעלה מדובר על שנים של עבודה ו/או שילוב של חומרים לא חוקיים (שעליהם לא אוכל לעזור במסגרת הייעוץ אישי באתר).
הם אומרים שהם רק שותים אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור
ואתה מאמין להם כי?
כי אני רואה באימונים שהם מצליחים להרים משקלים נורא כבדים והם מתאמצים מאווד...
אז למה שזה היה זיוף?.
ויש הרבה סרטונים ביוטיוב של שינויים בשנה מרגיל לשרירי כמו שראיתי כאלה
אז למה אתה אומר אימונים של שנים איך הם מצליחים תוך שנה לעשות את זה ויש להם תמונות ביוטיוב והכל כולל הכל...

אז איך הם מרימים משקלים כאלה כבדים סתם ככה בא להם הכוח?.....
כי הם לוקחים חומרים אנאבולים בין היתר שמביאים להם להתאושש מאימון לאימון באופן מהיר יותר = העלאה מהירה בכוח. זה אחד מהפקטורים. אם המטרה שלך היא התמונה הנ"ל אז תתכונן לכמה שנים של עבודה. בייעוץ האישי באתר אין קסמים להפוך אותך לאחד כזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי הם לוקחים חומרים אנאבולים בין היתר שמביאים להם להתאושש מאימון לאימון באופן מהיר יותר = העלאה מהירה בכוח. זה אחד מהפקטורים. אם המטרה שלך היא התמונה הנ"ל אז תתכונן לכמה שנים של עבודה. בייעוץ האישי באתר אין קסמים להפוך אותך לאחד כזה.
כן אבל השאלה אם הפורום מיועד לגופות כושר כאלה.
היועצים יודעים איך להגיע לתוצאות כאלה?
גם אני מתאמן כמעט שנה כבר.
אז יש כבר צורה ומסה.

Back
למעלה תחתית