עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוץ מהבשר (חזה עוף/הודו/בקר וכו') אין שום דבר בגרמים בתפריט. גם את הבשר אפשר לבקש מהקצב להכין מראש לפי הכמות הנדרשת ולחלק לשקיות או שאם אתה נניח רוכש נתח של חצי ק"ג, תחתוך אותו לחצי והינה לך הכמות שתצטרך (כביכול) לאכול בתפריט. בגדול אני נגד שקילת מזון - אני לא חושב שזה פרקטי לחיי היומיום וגם מוביל במובן מסויים לאובססיביות מיותרת. רוב המדידות בתפריט מתבצעות ע"י כפות/כפיות/כוסות. עם הזמן אתה גם תתחיל "להרגיש" כמה זה כוס אורז או כוס פסטה וכן הלאה.או שזה ממש בגרמים ושצריך לשקול את האוכל לפני הארוחה.?
התפריט מחולק לפי מספר הארוחות שאתה תחליט. בד"כ זה 3-5 ארוחות ביום, בהתאם למטרה, סדר היום שלך ועוד. אין שעות בתפריט, אתה תחליט מתי לאכול כל ארוחה. כל ארוחה מכילה חלבון, פחמימה ושומן (אלא אם נחליט אחרת), אבל אתה כמובן תוכל לפרק ארוחות ולהכניס מוצרים מארוחה אחרת בתפריט לכל ארוחה שתרצה או לחבר בין הארוחות ובכללי התפריט הוא אלסטי מבחינת זמנים, מספר ארוחות ופריטים בכל ארוחה. מה שכן, אתה תצטרך להקפיד לאכול את כל הפריטים באותו היום (יהיו לך גם 10-15 החלפות לכל ארוחה).כאילו התפריט תזונה מראה שעות אכילה , איזה בשר צריך לאכול כל פעם , גרמים לכל מאכל , ועוד? או שפשוט רשום חזה עוף חזה עוף צהריים ערב בוקר שיבולת שועל וזהו?
מה זאת אומרת 10-15 החלפות לכל ארוחה?חוץ מהבשר (חזה עוף/הודו/בקר וכו') אין שום דבר בגרמים בתפריט. גם את הבשר אפשר לבקש מהקצב להכין מראש לפי הכמות הנדרשת ולחלק לשקיות או שאם אתה נניח רוכש נתח של חצי ק"ג, תחתוך אותו לחצי והינה לך הכמות שתצטרך (כביכול) לאכול בתפריט. בגדול אני נגד שקילת מזון - אני לא חושב שזה פרקטי לחיי היומיום וגם מוביל במובן מסויים לאובססיביות מיותרת. רוב המדידות בתפריט מתבצעות ע"י כפות/כפיות/כוסות. עם הזמן אתה גם תתחיל "להרגיש" כמה זה כוס אורז או כוס פסטה וכן הלאה.
התפריט מחולק לפי מספר הארוחות שאתה תחליט. בד"כ זה 3-5 ארוחות ביום, בהתאם למטרה, סדר היום שלך ועוד. אין שעות בתפריט, אתה תחליט מתי לאכול כל ארוחה. כל ארוחה מכילה חלבון, פחמימה ושומן (אלא אם נחליט אחרת), אבל אתה כמובן תוכל לפרק ארוחות ולהכניס מוצרים מארוחה אחרת בתפריט לכל ארוחה שתרצה או לחבר בין הארוחות ובכללי התפריט הוא אלסטי מבחינת זמנים, מספר ארוחות ופריטים בכל ארוחה. מה שכן, אתה תצטרך להקפיד לאכול את כל הפריטים באותו היום (יהיו לך גם 10-15 החלפות לכל ארוחה).
ז"א שלכל ארוחה אתה תקבל 10-15 מוצרים שונים שתוכל לבחור לאכול באותה הארוחה.מה זאת אומרת 10-15 החלפות לכל ארוחה?
אתה מתכונן לתחרות? אם לא, אין טעם לשקול מזון.ואני מתכוון בגרמים שאני רואה בסרטונים ואנשים שמתאמנים לתחרויות או שהם ממש מאומנים ענקיים או כאלה שממש יש להם גוף של חדר כושר אם שרירים גדולים הם אוכלים אוכל לפי גרם לפני כל ארוחה הם שוקלים אותו כאילו כמה גרם בשר כמה גרם אורז או כל דבר אחר.
לא.... אני מתכוון שכאלה שרוצים עלייה הכי טובה שיש ויש להם שרירים ענקיים או בכלל גוף כמו של חדר כושר שבולט בעייןז"א שלכל ארוחה אתה תקבל 10-15 מוצרים שונים שתוכל לבחור לאכול באותה הארוחה.
אתה מתכונן לתחרות? אם לא, אין טעם לשקול מזון.
אלו שיש להם "שרירים ענקיים" משתמשים גם בחומרים אנאבולים ככה שצריך להיות ריאלי מה אתה מנסה להשיג בכל התהליך.לא.... אני מתכוון שכאלה שרוצים עלייה הכי טובה שיש ויש להם שרירים ענקיים או בכלל גוף כמו של חדר כושר שבולט בעיין
אלה שדיברתי איתם ויש להם שרירים גדולים הם רק על טבעי אבל להתאמן זה רק חלק קטן בכל הקטע פה לא? כל הקטע זה באכילה לא?אלו שיש להם "שרירים ענקיים" משתמשים גם בחומרים אנאבולים ככה שצריך להיות ריאלי מה אתה מנסה להשיג בכל התהליך.
וגם בייעוץ אישי אתה לא תקבל תפריט כמו שכתבת אלא עם כמויות מדוייקות. לדוגמה:
בוקר:
חצי כוס שיבולת שועל + 1 כוס חלב
1 יוגורט 1.5%
עשר:
1 לחמניה או 4 פרוסות לחם עם 5-6 פרוסות פסטרמה
וכו'.
למה אתה חושב שהם יגידו לך מה הם לוקחים או לא לוקחים?אלה שדיברתי איתם ויש להם שרירים גדולים הם רק על טבעי
גם וגם.אבל להתאמן זה רק חלק קטן בכל הקטע פה לא? כל הקטע זה באכילה לא?
כן אתה מקבל מידות מדוייקות לכל מוצר בתפריט.אה אתם אומרים גם כמה לשים פרוסות או כל דבר אחר ? אם כן זה נורא טוב.
סיכוי סביר שזה לא טבעי + תאורה + פוטושופ למען התמונה. אם טבעי, מדובר על שנים של עבודה + גנטיקה.זה כאילו המטרה לגוף כזה.
מה יש בחו"ל שאין בישראל? החמצן הוא אותו חמצן, האוכל הוא אותו האוכל והברזל שוקל אותו הדבר. כמו שציינתי, בתמונה למעלה מדובר על שנים של עבודה ו/או שילוב של חומרים לא חוקיים (שעליהם לא אוכל לעזור במסגרת הייעוץ אישי באתר).אם העשה בדיוק לפי התפריט ואימון אוכל להגיע לתוצאות כאלה או שזה לא אפשרי גם רק בחול?
הם אומרים שהם רק שותים אבקת חלבוןלמה אתה חושב שהם יגידו לך מה הם לוקחים או לא לוקחים?
גם וגם.
כן אתה מקבל מידות מדוייקות לכל מוצר בתפריט.
סיכוי סביר שזה לא טבעי + תאורה + פוטושופ למען התמונה. אם טבעי, מדובר על שנים של עבודה + גנטיקה.
מה יש בחו"ל שאין בישראל? החמצן הוא אותו חמצן, האוכל הוא אותו האוכל והברזל שוקל אותו הדבר. כמו שציינתי, בתמונה למעלה מדובר על שנים של עבודה ו/או שילוב של חומרים לא חוקיים (שעליהם לא אוכל לעזור במסגרת הייעוץ אישי באתר).
ואתה מאמין להם כי?הם אומרים שהם רק שותים אבקת חלבון
כי אני רואה באימונים שהם מצליחים להרים משקלים נורא כבדים והם מתאמצים מאווד...ואתה מאמין להם כי?
אז איך הם מרימים משקלים כאלה כבדים סתם ככה בא להם הכוח?.....אתה נאיבי
כי הם לוקחים חומרים אנאבולים בין היתר שמביאים להם להתאושש מאימון לאימון באופן מהיר יותר = העלאה מהירה בכוח. זה אחד מהפקטורים. אם המטרה שלך היא התמונה הנ"ל אז תתכונן לכמה שנים של עבודה. בייעוץ האישי באתר אין קסמים להפוך אותך לאחד כזה.אז איך הם מרימים משקלים כאלה כבדים סתם ככה בא להם הכוח?.....
כן אבל השאלה אם הפורום מיועד לגופות כושר כאלה.כי הם לוקחים חומרים אנאבולים בין היתר שמביאים להם להתאושש מאימון לאימון באופן מהיר יותר = העלאה מהירה בכוח. זה אחד מהפקטורים. אם המטרה שלך היא התמונה הנ"ל אז תתכונן לכמה שנים של עבודה. בייעוץ האישי באתר אין קסמים להפוך אותך לאחד כזה.