הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי בא לשחק Dota?

בקיצר לא קראתי את כל הזיוני שכל בפוסט פה, אבל ברור שגם SMITE וגם LOL יותר טובים מDOTA.

אז מי בא לשחק אחד מהם? בSMITE אתם צריכים לסחוב אותי, בLOL אני סוחב אתכם (EUW).

בקיצר לא קראתי את כל הזיוני שכל בפוסט פה, אבל ברור שגם SMITE וגם LOL יותר טובים מDOTA.

תכתוב את השם משתמש שלך ואבוא לשחק מאוחר יותר, אני צריך לצאת לעשות אינטרוולים

מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה? לרוב השחקנים החדשים קשה להסתגל לכל האלמנטים החדשים שבדוטא ופורשים למשחקים יותר קלים מהר..

מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה? לרוב השחקנים החדשים קשה להסתגל לכל האלמנטים החדשים שבדוטא ופורשים למשחקים יותר קלים מהר..
וואי זה כולכך נכון

לחילופין - שחקנים חדשים רק עושים פיד 😆

תכתוב את השם משתמש שלך ואבוא לשחק מאוחר יותר, אני צריך לצאת לעשות אינטרוולים
LOL - AKRABOOT
SMITE - AKRAB00T

לא שחקתי בדוטא הרבה אבל יש לי די הרבה חברים שמשחקים דוטא (ויותר שמשחקים לול, וכמות סבירה שמשחקים את שניהם).

לול מול דוטא-
קרבות מהירים ואינסטינקטיביים יותר, משחקים מהירים יותר, בעיקר TFS עם הרבה יותר עומק וגיוון (חלוקת תפקידים שונה ומעניינת יותר) - אני יכול להרחיב על הנקודה הזאת אבל אם אתה מכיר את שני המשחקים את תדע על מה אני מדבר.
בנוסף, קהילה הרבה יותר גדולה מדוטא, מבחינתי לפחות זה פלוס.

סמייט מול דוטא-
סקיל קאפ גבוהה יותר (גם יותר מלול מן הסתם) ומערכת תזוזה הרבה יותר זורמת משניהם, ויש שם פאקינג אלים במקום דמויות מומצאות.

מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה?
ואז פורשים.
LOL - AKRABOOT
SMITE - AKRAB00T

לא שחקתי בדוטא הרבה אבל יש לי די הרבה חברים שמשחקים דוטא (ויותר שמשחקים לול, וכמות סבירה שמשחקים את שניהם).

לול מול דוטא-
קרבות מהירים ואינסטינקטיביים יותר, משחקים מהירים יותר, בעיקר TFS עם הרבה יותר עומק וגיוון (חלוקת תפקידים שונה ומעניינת יותר) - אני יכול להרחיב על הנקודה הזאת אבל אם אתה מכיר את שני המשחקים את תדע על מה אני מדבר.
בנוסף, קהילה הרבה יותר גדולה מדוטא, מבחינתי לפחות זה פלוס.

סמייט מול דוטא-
סקיל קאפ גבוהה יותר (גם יותר מלול מן הסתם) ומערכת תזוזה הרבה יותר זורמת משניהם, ויש שם פאקינג אלים במקום דמויות מומצאות.

אין לי כוח לריב בקשר לאיך קרבות מתנהלים בלול ודוטא, שיחקתי את שניהם כמות נחמדה של זמן, ובדוטא יש כל כך הרבה אפשרויות לטים פייטס ארוכים יותר ומעניינים יותר, בקשר למשחקים מהירים יותר וחלוקת roles יותר ברורה זה תלוי איך אתה מסתכל על זה אם זה טוב או רע..

ובקשר לסקיל קאפ של סמייט נגד דוטא.. אתה רציני? אני לא חושב ששיחקת בדוטקא מספיק זמן בשביל להבין את הסקיל קאפ של דוטא.

למה EUW מה אתה אפס? כל הכיף זה לשחק עם פולנים טרולים ורייג'רים 😃

אין לי כוח לריב בקשר לאיך קרבות מתנהלים בלול ודוטא, שיחקתי את שניהם כמות נחמדה של זמן, ובדוטא יש כל כך הרבה אפשרויות לטים פייטס ארוכים יותר ומעניינים יותר, בקשר למשחקים מהירים יותר וחלוקת roles יותר ברורה זה תלוי איך אתה מסתכל על זה אם זה טוב או רע..

ובקשר לסקיל קאפ של סמייט נגד דוטא.. אתה רציני? אני לא חושב ששיחקת בדוטקא מספיק זמן בשביל להבין את הסקיל קאפ של דוטא.
אני לא מדבר על לשחק משחק ועל איך TFS מתנהלים במשחק ממוצע, אני מדבר על רמה גבוהה, בוא נגיד 5% מהTOP +, ואיך קרבות נראים במשחק תחרותי.

LOL יחסית מאוד מאוזן וTFS במערך של TANK/ASSASSIN BRUISER MAGE ADC SUP הרבה יותר מעניין מה"הכל סביב הCARRY" של דוטה.

אם אתה טוען שבMOBA כלשהו יש סקיל קאפ יותר גבוהה מסמייט, או שלא שיחקת סמייט, או שאתה סתם מחרטט.

לשחקני לול מי שזורים לנורמאל בeune היום באזור 7 בערב שירשום כינוי. אני משחק adc או ג'אנגל.

לחברי הLOL אני עכשיו בפרומושנס לפלאטינום מי שרוצה DUO Q מוזמן להוסיף אותי HecarimOfLove
בEUNE

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית