עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכתוב את השם משתמש שלך ואבוא לשחק מאוחר יותר, אני צריך לצאת לעשות אינטרווליםבקיצר לא קראתי את כל הזיוני שכל בפוסט פה, אבל ברור שגם SMITE וגם LOL יותר טובים מDOTA.
אז מי בא לשחק אחד מהם? בSMITE אתם צריכים לסחוב אותי, בLOL אני סוחב אתכם (EUW).
מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה? לרוב השחקנים החדשים קשה להסתגל לכל האלמנטים החדשים שבדוטא ופורשים למשחקים יותר קלים מהר..בקיצר לא קראתי את כל הזיוני שכל בפוסט פה, אבל ברור שגם SMITE וגם LOL יותר טובים מDOTA.
וואי זה כולכך נכוןמאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה? לרוב השחקנים החדשים קשה להסתגל לכל האלמנטים החדשים שבדוטא ופורשים למשחקים יותר קלים מהר..
לחילופין - שחקנים חדשים רק עושים פיד 😆מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה? לרוב השחקנים החדשים קשה להסתגל לכל האלמנטים החדשים שבדוטא ופורשים למשחקים יותר קלים מהר..
ואז פורשים.לחילופין - שחקנים חדשים רק עושים פיד 😆
LOL - AKRABOOTתכתוב את השם משתמש שלך ואבוא לשחק מאוחר יותר, אני צריך לצאת לעשות אינטרוולים
לא שחקתי בדוטא הרבה אבל יש לי די הרבה חברים שמשחקים דוטא (ויותר שמשחקים לול, וכמות סבירה שמשחקים את שניהם).מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה? לרוב השחקנים החדשים קשה להסתגל לכל האלמנטים החדשים שבדוטא ופורשים למשחקים יותר קלים מהר..
מאיזה בחינות אתה אוהב את Smite וLoL יותר מדוטא? וכמה זמן שיחקת בדוטא שאתה יכול להגיד ככה?
ואז פורשים.
LOL - AKRABOOT
SMITE - AKRAB00T
לא שחקתי בדוטא הרבה אבל יש לי די הרבה חברים שמשחקים דוטא (ויותר שמשחקים לול, וכמות סבירה שמשחקים את שניהם).
לול מול דוטא-
קרבות מהירים ואינסטינקטיביים יותר, משחקים מהירים יותר, בעיקר TFS עם הרבה יותר עומק וגיוון (חלוקת תפקידים שונה ומעניינת יותר) - אני יכול להרחיב על הנקודה הזאת אבל אם אתה מכיר את שני המשחקים את תדע על מה אני מדבר.
בנוסף, קהילה הרבה יותר גדולה מדוטא, מבחינתי לפחות זה פלוס.
סמייט מול דוטא-
סקיל קאפ גבוהה יותר (גם יותר מלול מן הסתם) ומערכת תזוזה הרבה יותר זורמת משניהם, ויש שם פאקינג אלים במקום דמויות מומצאות.
יפה אתה לומד 🤣כולכם נובים,המשחק הטוב ביותר זה:
www.agar.io
האסטרטגיה האמיתית היא בTEAMS 😁בוא לשרת הרוסי אני משחק שם בFFA
למה EUW מה אתה אפס? כל הכיף זה לשחק עם פולנים טרולים ורייג'רים 😃בקיצר לא קראתי את כל הזיוני שכל בפוסט פה, אבל ברור שגם SMITE וגם LOL יותר טובים מDOTA.
אני לא מדבר על לשחק משחק ועל איך TFS מתנהלים במשחק ממוצע, אני מדבר על רמה גבוהה, בוא נגיד 5% מהTOP +, ואיך קרבות נראים במשחק תחרותי.אין לי כוח לריב בקשר לאיך קרבות מתנהלים בלול ודוטא, שיחקתי את שניהם כמות נחמדה של זמן, ובדוטא יש כל כך הרבה אפשרויות לטים פייטס ארוכים יותר ומעניינים יותר, בקשר למשחקים מהירים יותר וחלוקת roles יותר ברורה זה תלוי איך אתה מסתכל על זה אם זה טוב או רע..
ובקשר לסקיל קאפ של סמייט נגד דוטא.. אתה רציני? אני לא חושב ששיחקת בדוטקא מספיק זמן בשביל להבין את הסקיל קאפ של דוטא.
למה המשחק הזה כולכך כיף??? 🤯כולכם נובים,המשחק הטוב ביותר זה:
www.agar.io
הוספתי אותך אתה לא רוצה לשחקלחברי הLOL אני עכשיו בפרומושנס לפלאטינום מי שרוצה DUO Q מוזמן להוסיף אותי HecarimOfLove
בEUNE
אני באמצע משחק חכההוספתי אותך אתה לא רוצה לשחק
לולרסמיתאני באמצע משחק חכה
לא הוספת
אה זה אתה חחלולרסמית