הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי בא לשחק Dota?

בשיא הייתי פלאטינום 2-3 אבל מזמן הפסקתי לשחק ראנקים כשאיבדתי את המוטיבציה והאינטרנט המהיר והתחילו הלאגים וכל הצ'אמפים שאהבתי חטפו נרף וכל משחק התחילו לקחת ZED ולעשות לי ONE SHOT כשאני משחק MUNDO
עכשיו אני רק משחק JINX ADC בנורמאלים
אה
אני גולד 5 :(
בשיאי הייתי גולד 3 חחחחחחחחחחחחחחחח
אם באלך תוסיף אותי
Kagura שרת EUNE

אה
אני גולד 5 😭
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אם באלך תוסיף אותי
Kagura שרת EUNE
תוסיף אותי HecarimOfLove אני פשוט לא הולך להתחבר עד יום ראשון כי אין לי כרגע עכבר.
אבל אני לא משחק הרבה עם אנשים בגלל האינטרנט שלי, בעיקר ראנקים, לפעמים יש לי הרבה לאגים וחבל לי לדפוק לאנשים משחקים

אין לי מושג איך לשחק DOTA חחח אני נוב וגם נוב בLOL
אבל CSGO..זה כבר עולם אחר 😃
דרך אגב לי יש BF4, BF3 וBF2 BC

דוגרי המשחק הכי טוב ששיחקתי בו
לא יודע המשחק לא כמו פעם. פעם היית מתחיל מ0 ועובד קשה רק בשביל ה100,000 מסוס הראשונים. לפני איזה 8 חודשים כשחזרתי לשחק לראות איך זה פשוט שמתי 20 דולר קיבלתי איזה 2-3 ביל ובניתי שחקן ממוצע. ואז ראיתי שכשאתה נכנס בCASH SHOP חצי מהדברים שם זה מה שאתה צריך לסטאט אחוזים בבגדים וכולם שמים כסף אמיתי כדי לשפר את הדמות שלהם. אמרתי חבל על הזמן שלי ופרשתי

☝️
לא יודע המשחק לא כמו פעם. פעם היית מתחיל מ0 ועובד קשה רק בשביל ה100,000 מסוס הראשונים. לפני איזה 8 חודשים כשחזרתי לשחק לראות איך זה פשוט שמתי 20 דולר קיבלתי איזה 2-3 ביל ובניתי שחקן ממוצע. ואז ראיתי שכשאתה נכנס בCASH SHOP חצי מהדברים שם זה מה שאתה צריך לסטאט אחוזים בבגדים וכולם שמים כסף אמיתי כדי לשפר את הדמות שלהם. אמרתי חבל על הזמן שלי ופרשתי
כן, פעם חרשתי על LVL 70, היום מגיעים לשם תוך יום. קיצר הרסו את המשחקץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית