הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ CITRULLINE MALATE

BenTubul

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המוצר לצורך הבלטת ורידים. בנוסף לכך הבנתי שתחושת הפאמפ מורגשת כתוצאה מלקיחת המוצר. הבנתי שהפאמפ עוזר גם להיפרטרופיה וזרימת דם וחמצן לשריר, ומסייע בהתאוששות.
אז רציתי לשאול שורה תחתונה האם המוצר מומלץ או שזה בדיחה ? ומה לגבי BCAA (אני לוקח במהלך האימון), להפסיק עם לקיחת המוצר ?
שאלה נוספת מה לגבי קריאטין ? אפשר לשלב ? מסייע לתהליך ?
דרך אגב אני בחיטוב. מאזן קלורי של 300 קלוריות פחות מהנייטרלי, בנוסף מבצע 30-50 דק אירובי לאחר אימון + פעם בשבוע אירובי בבוקר על בטן ריקה (כשעה).
תודה רבה ושבת שלום !

אני בספק אם פאמפ יעזור להיפרטרופיה ויסייע בהתאוששות.
תאכל מספיק חלבון ממקורות מגוונים ולא יהיה לך צורך ב-BCAA.
קריאטין תוסף מעולה, אין סיבה לא להשתמש בו.

• פותח/ת השרשור
אני בספק אם פאמפ יעזור להיפרטרופיה ויסייע בהתאוששות.
תאכל מספיק חלבון ממקורות מגוונים ולא יהיה לך צורך ב-BCAA.
קריאטין תוסף מעולה, אין סיבה לא להשתמש בו.

תראה, באופן עקרוני המטרה העיקרית שלי היא לא לגדול.. ירדתי בסביבות ה35 קילו ב20 חודשים האחרונים בערך.. נשאר לי עודף עור בבטן, ניסיתי להוריד באחוז שומן בעזרת קלן יהומבין ואפדרין.. עברו שבועיים מאז שהפסקתי את הסייקלים .. אני מעוניין להוריד בשומן ולעלות במסה. באמת לדעתי זה אפשרי, ראיתי את זה על עצמי ועל המשקל, ההיקף יד שלי עלה ב3 סמ בחודשיים האחרונים, העלתי משקלי עבודה בהכל.. שורה תחתונה אני רוצה באמת להבליט יותר את השרירים, בין אם זה בבטן, בידיים וברגליים. אני רוצה להבליט את הורידים בידיים וברגליים (בידיים יש לי ממש אחד אולי וברגליים אין בכלל) .. אז חשבתי לצרף את המוצר בשילוב עם קריאטין במאזן קלורי נייטרלי / שלילי . מה דעתך ?

דעתי שלבנות מסת שריר ולשרוף שומן זה לא אפשרי. ועם נלך עם קו המחשבה שלך, גם אם זה אפשרי, זה לא יעיל.
תחליט מה מתאים לך כרגע, להוסיף מסה או לחתוך שומן.
ורידים יגיעו עם הזמן, כשתעלה בשריר ותרד באחוז השומן, אל תתעסק בזה.

• פותח/ת השרשור
דעתי שלבנות מסת שריר ולשרוף שומן זה לא אפשרי. ועם נלך עם קו המחשבה שלך, גם אם זה אפשרי, זה לא יעיל.
תחליט מה מתאים לך כרגע, להוסיף מסה או לחתוך שומן.
ורידים יגיעו עם הזמן, כשתעלה בשריר ותרד באחוז השומן, אל תתעסק בזה.

לחתוך שומן.. הולך על זה עד הסוף .. מה דעתך על התוסף בשילוב עם קריאטין בזמן חיטוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית