הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וורמגה

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך
עד היום יש לי בבית חבילה של זה ....אחרי כדור אחד של 0.4 על הבוקר הדופק טס התקף פאניקה ....אני בלחץ לא יודע מה לעשות...אחר כך סחרחורת יובש בפה שעתיים....ואי אפשר לשבת ובכלל לעמוד במקום ... ככה תדע שזה עובד 😆

• פותח/ת השרשור
עד היום יש לי בבית חבילה של זה ....אחרי כדור אחד של 0.4 על הבוקר הדופק טס התקף פאניקה ....אני בלחץ לא יודע מה לעשות...אחר כך סחרחורת יובש בפה שעתיים....ואי אפשר לשבת ובכלל לעמוד במקום ... ככה תדע שזה עובד 😆
ותוצאות?וכמה לחץ דם הגעת בשיא?

לחץ דם לא בדקתי אבל היו כאבי ראש אז כנראה גבוה וחוסר שינה עד 3-4 בבוקר פחד להרדם..... זהו שהיתי צעיר זה לא השפיע ככה או שקניתי חרא קלן בעבר. בכל אופן לא המשכתי כבר פוחד מזה צריך להתאפס על עצמי בקטעים האילו .... אבל זה אני אז כל אחד אחר . הבאתי לחבר והיה מרוצה.

הקלן של וורמודזה מעולה. בהנחה ויש לך מוצר מקורי. כל כדור שתקבל בשקית או בקופסא לא יהיה של היצרן המקורי. הכדורים צריכין לבוא בתוך סטריפים, שלב ראשון. דבר שני לוורמודזה יש גם קוד לבדיקת אמינות... רק שלהבדיל מבאלקאן הקוד הוא על הקופסא עצמה ולא על כל סטריפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית