הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה HMB של אופטימום

WorkOut990

משתמש מתחיל
78
11
נק' מוניטין:
49
78
11
שם המוצר: HMB אופטימום 90 כדורים - באריזה סגורה
Optimum-Nutrition-HMB-mybodysport.com_mybodysport.co_.il_2.jpg

מחיר:
150 ש"ח

מקום מגורים:
קריית אתא

נייד:
לא

משלוחים: לא

יצירת קשר: אימייל : [email protected] או בהודעה פרטית

אמצעי תשלום: מזומן

עולה להזמין מחול 90 שקל מוכן לקנות במחיר הזה.

• פותח/ת השרשור
עולה להזמין מחול 90 שקל מוכן לקנות במחיר הזה.
אם יש לך מקום שאתה יכול לקנות ממנו ב 90 ש"ח, למה אתה רוצה לקנות ממני במחיר הזה?
תזמין מאותו מקום.

• פותח/ת השרשור
ואין סיבה לשלם עליה כפול...

אני לא מתכוון להתווכח איתך על זה.
אני רק משועשע מההיגיון שאתה מנסה לאמץ כאן.. מצאת איזשהו מקום שמוכר מוצר בזול אבל עם משלוח איטי, ואז אתה בא למישהו אחר ואומר לו שאתה רוצה לקנות באותו המחיר וגם ב"משלוח מהיר"?
הרי לצורך העניין, בכל מקום עבור קבלה מהירה אתה דווקא משלם יותר.

ואני אשמח לשמוע מאיפה אתה מביא את המוצר ב 90 שקל, אני מניח שבטח יש שם עוד דברים זולים. ספציפית את המוצר הזה אני כבר לא צריך ובגלל זה אני מוכר אותו אבל אולי יש שם משהו אחר שאני אצטרך 😃

אני רק משועשע מההיגיון שאתה מנסה לאמץ כאן.. מצאת איזשהו מקום שמוכר מוצר בזול אבל עם משלוח איטי, ואז אתה בא למישהו אחר ואומר לו שאתה רוצה לקנות באותו המחיר וגם ב"משלוח מהיר"?

ואני אשמח לשמוע מאיפה אתה מביא את המוצר ב 90 שקל, אני מניח שבטח יש שם עוד דברים זולים. ספציפית את המוצר הזה אני כבר לא צריך ובגלל זה אני מוכר אותו אבל אולי יש שם משהו אחר שאני אצטרך 😃
BB

בתשובה לשאלתך כנס ל bb.

לגבי ההיגיון שדברת עליו,מדובר בסחר ומכר והיצע וביקוש.אתה רוצה למכור מוצר בפי 2 העלות שלו ..ההיגיון שלי אומר שזה לא הוגן.

• פותח/ת השרשור
בתשובה לשאלתך כנס ל bb.

לגבי ההיגיון שדברת עליו,מדובר בסחר ומכר והיצע וביקוש.אתה רוצה למכור מוצר בפי 2 העלות שלו ..ההיגיון שלי אומר שזה לא הוגן.

אני מוכר ביחס למה שאני קניתי ולמה שאני רואה במחירים בחנויות.

זה בערך כמו שתגיד לי שאתה מביא אייפון 6 מארה"ב בשליש מחיר, ואז תצפה שמי שמוכר אייפון 6 בארץ ימכור לפי המחיר של ארה"ב.

לגבי האתר, אני אבדוק. תודה.

אתה חנות? אתה מספק אחריות כמו חנות?

לא.אז למה שתקבל מחיר של חנות?
אתה הזמנת מוצר שלדברייך אין בו צורך,תמכור כמו שקנית או עם רווח קטן.אל תהיה ישראלי מצוי.בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
אתה חנות? אתה מספק אחריות כמו חנות?

לא.אז למה שתקבל מחיר של חנות?
אתה הזמנת מוצר שלדברייך אין בו צורך,תמכור כמו שקנית או עם רווח קטן.אל תהיה ישראלי מצוי.בהצלחה בהמשך.

אני לא חנות.
ובחנות זה עולה מעל 200 שקל. מוזמן לעשות חיפוש ב ZAP
אני מוכר ב 150 זה נראה לי הגיוני.

אני לא מוכר את זה ברווח, אני מוכר את זה בהפסד של 60 שקל.

סבבה,אבל מי שכתב לפני דיבר על אתר מחו"ל..בכל אופן בהצלחה.

Back
למעלה תחתית