הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אשכול חברות מומלצות

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
עקב פתיחת פוסטים רבים בנושא, השינויים ואי הודאות המאפיינת משתמשים רבים יועלה שוב "אשכול החברות המומלצות".
באשכול זה יפורסמו המלצות וחוות דעת בנוגע לחברות וחומרים מומלצים.
ההמלצות יפורסמו בפורמט הבא:

שם חברה מומלצת:

ניסיון עבר של המשתמש: מספיק לרשום מספר סייקל וסוגי חומרים בהם נערך שימוש.

נתוני המשתמש: משקל, גובה, א"ש ומספר שנות אימון.

הערכת החברה: מינונים, נוחות הזרקה, תופעות לוואי ורווחים.

סיכום: ממליץ בחום/ממליץ/לא ממליץ/להתרחק כמו מאש.

אין להוסיף לשירשור תגובות שאינן המלצה, קיטורי "הכל חרא", מחירים מומלצים לחברה וכו', אלא רק תגובות בפורמט שלעיל. בפעם הראשונה אמחק ואזהיר, פעם שנייה תוביל להשעייה.

ניתן לפנות אליי באופן פרטי בשאלות בנוגע לכנות ההמלצה (חלק מההמלצות יגיעו מבעלי אינטרסים ואין בכוונתי לחשוף אף אחד בפומבי).

הפוסט יינעץ (לא יינעל, עדיין יהיה ניתן להוסיף המלצות).
ההמלצות יעודכנו בהתאם לשינויים בזמן אמת.

• פותח/ת השרשור
חברה מומלצת: בלו דראגון

ניסיון העבר: ארוך ומתיש 😃

נתוני המשתמש: 89Kg BW, א"ש 12-14%, 1.76 (תמונות בפואזינג חובבני בגלריה 😆)

הערכת החברה: נכנסה לשוק בחודשים האחרונים ומחזיקה בכל החומרים הנפוצים ובפרט אוראליים כסופרדרול, אנדרול, דיבול, אנאבר, ווינסטרול ועוד.
טרן אצטט מעולה. תוך מספר ימים מתחילת שימוש הופיעו כל תופעות הלוואי "הטרניות" (הזעה מוגברת, יקיצות תדירות ועליית לחץ הדם). התרומה לשימוש ניכרת.
טסט אננטט מרגיש כמו טסט 😃.
מינונים נקובים (אולי קצת אוברדוז).
נוחות הזרקה היא אולי הנקודה הבולטת ביותר הראויה לציון. נראה שליצרן מטרה להכין חומרים שנוחות הזרקתם כמעט מושלמת. ניתן להזריק כ-3cc/eod לאותו אתר בישבן מבלי לזכור את ההזרקה הקודמת. מבוסס קיק, כך שאין כמעט סיכוי לרגישות.
חשש לזיופים מאוד מינורי עקב הקושי בזיוף האריזות ואופי המוצרים.

סיכום: מומלץ בחום.

חברה מומלצת: באלקאן

ניסיון העבר: וויניסטרול אוראלי סייקל אחד / סוסטנון סייקל אחד

נתוני המשתמש: 88Kg BW, א"ש 12%, 1.78 גובה

הערכת החברה: באלקאן חברה (מותג) בעלת שם עולמי המייצרת מגוון נרחב של סטרואידים. המוצרים שלהם מגיעים עם בר-קוד הניתן לאימות באתר החברה.

הסוסטנון מעולה, מריץ מינון של 250eod כחלק מסייקל מסה- התחלתי להרגיש את האסטרים הקצר תוך 3-4 ימים, את האסטרים הבינוני הרגשתי כבר מסוף השבוע השני. אין רגישות בהזרקה ו/או כאבים שלאחרי, תופעות לוואי מינוריות כמו כאבי ראש לפעמים ונשימה כבדה.

בסך הכל מאוד מרוצה, ההרגשה הכללית היא טובה מאוד - חרמנות במידה נסבלת, תחושת כוח/אנרגיה/פאמפ מעולים! ישן בלילה כמו תינוק. המינון הנ"ל בשילוב עם תזונה נקייה תורמת לי לעלייה די נקייה במסה והכי הרבה הופתעתי לטובה שתופעות הלוואי כמעט ואינן מורגשות.
אין לי ספק שממגוון הדברים שהתנסיתי בהם (סייקל רביעי), זה המועדף עליי ואני ממליץ עליו מאוד.

שם חברה מומלצת: באלקן

ניסיון עבר של המשתמש: סייקל ראשון

נתוני המשתמש: 87KG, א"ש 16-17, גובה 1.72

הערכת החברה: באלקן זו חברה אמינה מאוד, בר-קוד שמאמת שהחומר אכן מקורי ונותן שקט לאורך כל הסייקל בלי שום כאבי ראש אם החומר מקורי/לא מקורי

השתמשתי באנתת שלהם וחייב לומר שלא הרגשתי שום תופעות לוואי חוץ מכוח, גדילה והתאוששות מהירה מאימון לאימון
הם שמים באמפולה קצת יותר חומר מ-250 מ"ג, וזו עוד מילה טובה לטובתם. הכאב אחרי ההזרקה כמעט ולא מורגש והחומר נכנס חלק

התוצאות היו מעולות ועליתי מ-76 קילו בתחילת הסייקל ל-88 בסופו, כשהתחלתי בערך על אותו א"ש ועליתי מקסימום 1-2% והשאר שריר ונוזלים

סיכום: ממליץ בחום

שם חברה מומלצת: SQS

ניסיון עבר של המשתמש: סייקל שני

נתוני המשתמש: 85KG, א"ש 14-15, גובה 1.79

הערכת החברה: לאחר סייקל ראשון די כושל למען האמת עם חומרים לא אמינים בגרוש אמרתי שאנסה משהו אחר היה לי טעם בפה של עוד. הציעו לי SQS, למען האמת לא התאכזבתי. המוצרים לא כואבים, השאיבה מהירה, והחומר מורגש. באמת מרגיש שאני מנצל את הסייקל. משתמש בטסט ומסטרון.

סיכום: נכון שזה חברה חדשה בארץ וללא תגובות בחול.. אבל אמרתי שאני אנסה מכמה חברים שניסו. ממליץ!

• פותח/ת השרשור
חברה מומלצת: אצטקה

ניסיון העבר: ארוך ומתיש 😃

נתוני המשתמש: 91Kg , א"ש 12-14%, 1.76 (תמונות בפואזינג חובבני בגלריה 😆)

הערכת החברה: חזרה לשוק בחודשים האחרונים ומחזיקה בכל השמנים הנפוצים.
יצרן מצויין, חומרים טיפה אוברדוז ומהיכרות עמו כנראה ישארו כאלה...
מינונים נקובים (אולי קצת אוברדוז).
טרנים עוצמתיים, החומרים מזכירים לי מאוד את MXP שנעלמה מהשוק מבוססי mct בעיקר, מה שהופך את ההזרקה לקלילה גם עם מחט 25G.

סיכום: מומלץ בחום.

שם חברה מומלצת: בלו דרגון
ניסיון עבר של המשתמש: סייקל טסט .

נתוני המשתמש: 87KG 172CM 15-16%BODY FAT מתאמן כשנה וחצי

הערכת החברה: חומר מעולה מורגש בגוף טוב לבידו טוב עולה ממנו והכל מצויין, כוח וגם נוח מאוד להזרקה ובכלל לא כואב הכי חשק שעד עכשיו לקחתי

סיכום:ממליץ על החברה לכל מי שמחפש חומר ברמה טובה ✌️

שם חברה מומלצת: expo
ניסיון עבר של המשתמש: סוסטנון. אננטט. טרן ארוך וקצר. דקה בולדנון ופרימו.

נתוני המשתמש: 1.73 . 92 קילו בערך 13%

הערכת החברה: אכזבה גדולה עשיתי קנייה גדולה כי המחיר היה טוב ואחרי חודשיים העפתי למישהו אחר.
בגדול זה הרגיש כאילו כל החומרים היו טסט כי על כי הפטמות התנפחו לי וכאבו אגרתי נוזלים 12 קילו מים ב 4 שבועות כאילו היה שם אסטרוגן.
לעולם לא לקנות ממישהו שמוכר טסט טרן ודקה באותו המחיר!!

סיכום: זבל

שם חברה מומלצת:sqs
ניסיון עבר של המשתמש: טרן ארוך. וויני בזריקות וטסט אננטט.

נתוני המשתמש:

הערכת החברה: מינונים טובים אולי קצת אוברדוז כי הטרן היה בלתי נסבל על 400 מג.
וויני בזריקות מאוד כואב אבל תוצאות יש והם שוות את זה.
בטסט שלהם נתקלתי בכאבים מטורפים אחרי הזריקה הייתי בטוח שיש לי זיהום בתחת. אזור הזריקה התנפח נהיה גושי והכאב הקרין לגב ולכל הלחי של הישבן.
ליבידו עלה הרגשה טובה יש אבל הכאב פשוט חזק מדי לא שווה את זה.
הדילר טוען שזה בגלל שזה מינון מחוזק כויכול של 300 מג. אבל בטסט אננטט שלהם לא ייגע יותר בגלל הכאב.
חייב לציין שחלק מהזריקות לא כאבו בכלל זה משהו מוזר. ויש לי נסיון של שנתיים עם מחטים

סיכום: מחיר סביר מינון טוב טסט כואב אולי אני רגיש וזה לא אצל כולם.

שם חברה: "פגסוס"

נתוני משתמש: לא קריטי

ניסיון חברה: ניסיתי את החברה במהלך החיטוב השתמשתי בחומרים טרן אנטט, טסט אנטט, בולד.

הערכת החברה: משכתי את החומרים למעל 6 שבועות הטרן לא השפיע בכלל
הכוח המשיך לרדת ולא היו גם תופעות לוואי (היום על טרן מחברה שונה והבדל של שמיים וארץ) הבולד אינני יכול להגיד אם עבד או לא לדעתי האישית שאני משווה לבולד שאני היום עליו אז הפגסוס גם בזה לא עבד
הטסט היה מעולה חייב לציין גם בהרגשה וגם בתוצאות בדיקות דם. (לא ממליץ על החברה בכלל ויש טובות ממנה בהרבה)

סיכום: מטעויות לומדים ואני למדתי המון הכי חשוב לא להתלהב ממחיר נמוך.

שם החברה: בלו דרגון

נתוני משתמש:87KG/14ַ/1.62

ניסיון חברה:טסט מרגיש מעולה ! עלייה בנוזלים כוח מעל המצופה, טרן מאוד חזק ! אני בחיים לא הרגשתי ככה טרן ויש לי ניסיון ובנוסף הפניל שלהם מאוד טוב אימונים מאוד כיפיים איתו מתחזק מהר מאוד.

סיכום:בסך הכל מרוצה מעל המצופה !

שם החברה: SQS

נתוני משתמש:
לא רלוונטי.

ניסיון חברה: טרן אצטט.

חוויה: בהתחלה לא ממש תליתי תקוות במוצר ולא מתלהב מאריזות יפות ו"לאכזבתי" (ציניות)
המוצר עובד מעולה לאחר שבועיים על החומר
הכוח עלה לא המון אבל עלה. (חשוב לציין שזה מעולה מכיוון שאני על 110 גרם פחמימה ביום
ובחיטוב ככה שזה חדש לי העיניין הזה)
סהכ מרוצה מאוד מהמוצר ומחכה לראות איך יתקדם הזריקה כואבת אבל לאחר כמה פעמים כבר הכאב יורד משמעותית.

סיכום: צריך להיות עדין עם המינון כי יש מצב זה קצת אוברדוז בצורה נחמדה.

שם חברה מומלצת: בלו דראגון

ניסיון עבר של המשתמש:
sqs , בלקן , סיירוקס , חלק עבדו וכאבו רצח (למרות שעבדו לא הייתי מוכן להמשיך רק בגלל הכאבים ) וחלק לא עבדו בכלל . שאני מדבר על כאבים אני מדבר על גושים בהזרקה , חום , חולשה .

נתוני המשתמש: 95 קילו , 1.80 , 17 א״ש , 10 שנות אימון

הערכת החברה: המינונים נקובים לפי מה שצויין , נוחות הזרקה כמו שמעולם לא הרגשתי , השמן נכנס כמו מים ללא כאבים גושים , תופעות לוואי מורגשות מהטרן קצר , חום זיעה בלילה שיעול חנק חומר חזק ביותר , הטסט בדיוק כמו פארמה , חשק מיני גבוהה חרמן על כל מה שזז חוץ מיזה שהכח באימונים זה פלאים , למעשה יש גם אוראלים לחברה והתנסתי רק בדיבול העלה אותי נוזלים , עצבים , כח מה שדיבול אמור לתת .

סיכום: ממליץ בחום !!!

שם החברה מומלצת : בלקן, sqs
נתוני משתמש : 94 קג, א"ש 16 ,1.77.
הערכת חברה : BALKAN חברה רפואית ומוכרת מחזיקה בכל החומרים הנחוצים ואוראליים.
SQS חברה חדשה (חברת בת של vermodje) פורצת דרך איכות החומרים גבוה מאוד.
נסיון חומרים : סייקל ראשון אנטט ופרימו של בלקן. עליה נקיה של 5 קג עם דיאטה של 2000 קלוריות. הרגשת פאמפ וכוח מטורפת עליה איכותית וגבוה של שריר.
סייקל שני אנאבר של בלקן ושל sqs. לאחר שבועיים עם אנאבר של בלקן הרגשת פאמפינג ומיצוק שריר גבוה עליה של כוח. לאחר שבועיים לקחתי לנסות אנאבר של sqs לאחר המלצה והרגשתי פאמפ עוד יותר חזק והרגשה אנאבולית גבוה מהרגיל. עליתי ב 2 קג של שריר איכותי ונקי בתהליך חיטוב.
המלצה :
שתי החברות מוכיחות איכות חומרים גבוה מאוד יותר ממה שנראה בשוק עד היום. ממליץ בחום על שתי החברות למרות שלדעתי sqs הולכת לעשות מהפך ולשבור כמה מיתוסים...

שם חברה מומלצת : בלקן/ SQS
ניסיון עבר: בלקן דקה עם סוסטנון
SQS:בולדנון טרן טסט קצר פרימובולן
אז ככה בלקן היא חברה ידועה מאוד ואני לא צריך יותר מדי להרחיב לגביה אני יספר על חווית השימוש שלי בחומרים שלהם בעיקר על הסוסטנון שממש פיצץ אותי וניסיתי הרבה חברות לפני הסוסטנון של בלקן נותן לך כוח מטורף ופאמפ אדיר באימון העלייה במשקל ניכרת לעין והחשק המיני גם עולה משמעותית ככה שאתה יודע שהחומר בהחלט עובד לגבי הדקה הורגש בעיקר בכוח לקחתי את שניהם במשך חודש וחצי בערך והרגשתי מעולה

לגבי SQS זו חברה חדשה שנכנסה לארץ הגיעו המון מוצרים חדשים רק בזמן האחרון כי הכול פשוט אזל אפילו לעצמי לא השגתי עוד טרן עד שיגיע חח
ניסיון שלי איתם כרגע סייקל שאני נמצא בו זה טסט קצר בולד וטרן ולפני יומיים הכנסתי פרימו לגבי שלושת החומרים הראשוניים שאני כרגע משתמש כבר הספקתי להרגיש את השינוי אני בחיטוב ואני לא מאבד גרם שריר מרגיש פצצה אני מתכוון לועשות את כול תהליך החיטוב השנה עם SQS ואני יעדכן בתוצאות בהמשך מכניס גם ויני שלהם ואנאבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית