הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר להקשיב למדריך ?

Hugh Janus

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
12
52
1
ראיתי בפורום אחר כששאלתי שאלה בנוגע להליכה ברגל למכון(אני די רזה והליכה למכון זה 25 דקות, בהתחלה של כל אימון יש לי 10 דקות ריצה בתור חימום ותהיתי אם זה אפשרי לוותר על הריצה במידה ואני הולך ברגל למכון)שאמרו לי לא להקשיב אף פעם למדריכי כושר.
אני כרגע התחלתי ללכת לא מזמן והשבוע זה השבוע האחרון של האימוני חיזוק שלי ואז אני מקבל A ו-B.
השאלה היא האם כדאי להקשיב באמת למדריך במכון ולהתקדם לפי מה שהוא אומר לי, או שעדיף לעשות את כל המחקרים בעצמי ולעבוד לפי מאמרים ? בתכל'ס האופציה של לעבוד בעצמי נשמעת גרועה בהתחשב בכך שאני לא הכי יודע מה אני עושה כרגע ולאט לאט לומד...אם אני אנסה לקחת את העניינים לידיים אני בטח אפשל ורק יהרוס לעצמי, לא ככה ?

יש מדריכים ויש מדריכים

ברובם הם פולטים הרבה שטויות...

עדיף לך לקרוא, לחקור, לנסות, לראות מה מתאים בשבילך ולהשוות מידע עם מה שהמדריכים אומרים לך
ותמצא את הדרך שהכי מתאימה לך...אין סטנדרט אחד לכולם על כל אחד עובדים דברים בצורה אחרת...

לגבי החימום, ההליכה לדעתי מספיקה אם אתה מוסיף כמובן סטים של חימום לפני תרגילים מרכזיים

Back
למעלה תחתית