הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכי הרבה שליליים?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
וואו הוא בטח ממבריקים של הפורום.
יש למישהו סיפור רקע על הבן אדם מדוע הוא זכה בכולכך הרבה אהדה?
אין לי מושג איך הגעתי אליו. אבל תסתכל בתגובות שלו, הוא כתב כל כך הרבה שטויות. תסתכל בסיבות של המוניטינים. ממש מעניין אותי אם אפשר לקבל כוכב אדום משליליים חחח @Moshe זה אפשרי?

וואי לראות מה הוא כותב זה מינימום בידור לשעה. 🤣

היה כאן בזמנו משתמש שנקרא קורן שהצליח לסיים עם המקסימום האפשרי של המוניטין השלילי לפני שמחקו אותו מהפורום. אני חושב ששינו לו בכוונה בסוף את הניק ל"קפטן שלד"...

באמת? מעניין אותי איך הוא הצליח. לא הייתי כלכך בפורום בתקופה ההיא...

• פותח/ת השרשור
אפשר גם להגיע למינוס 50000 😃
שאלתי אם אפשרי לקבל כוכב אדום משליליים
מעניין אותי אם יש מישהו שקיבל יותר שליליים ממנו
היה כאן בזמנו משתמש שנקרא קורן שהצליח לסיים עם המקסימום האפשרי של המוניטין השלילי לפני שמחקו אותו מהפורום. אני חושב ששינו לו בכוונה בסוף את הניק ל"קפטן שלד"...
כמה היה לו?
כנראה שמשה הוריד לו את הבאן https://www.lbs.co.il/threads/30967/#post-407042

באמת? מעניין אותי איך הוא הצליח. לא הייתי כלכך בפורום בתקופה ההיא...
יש משתמש בשם שלד הלילה.
אם זה הוא, אז היית פעיל בפוסטים שלו בנושא הטבעונות וכל מה שהלך שם.

כמה היה לו?
כנראה שמשה הוריד לו את הבאן https://www.lbs.co.il/threads/30967/#post-407042
@שלד הלילה

• פותח/ת השרשור
לא, התחשק לי לתייג משתמש אקראי
הציניות שלך מגעילה. שאלתי בגלל שיש דמיון בין המשתמשים אבל ממה שאני רואה הוא לו ספאמר גדול שהיו לא כל כך הרבה שליליים

נערך לאחרונה:
the infamous the sun

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית