הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אקנה עקב טמוקסיפן , וסייקל אנאבר

Amcor Nir

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
4
21
1
שלום לכולם,

על סמך נסיון קודם – לקיחה של טמוקסיפן/ארימדקס (בזמן הסייקל או PCT) , גורמת לי לאקנה חריף בכתפיים.

בחורף זה נסתר ולא מפריע, אך בקיץ זה בעייתי.

לכן חשבתי, לבצע הקיץ סייקל חיטוב של אנאבר בלבד.

התכנון הוא –

שבועות 1-8:

Anavar 50 MG per day

Pregnil 2000 IU per week

שבועות 9-12 , PCT:

9-10 – per day 50MGClomid

11-12 -Clomid 25MG per day

אשמח לשמוע את דעתכם על הסייקל ועל עניין האקנה עקב שימוש ב- IA.

תודה

לגבי השימוש בטמוקסי וארימדקס .... בדר"כ שאני רואה את זה זה בפיסיטי, וכתוצאה מחוסר איזון הורמונלי.
אבל - גם אצלי יש תופעה דומה בזמן הסייקל, אף פעם לא שייכתי אותה לטמוקסי או ארימידקס (בקושי מישתמש, ואם משתמש זה רק בארימידקס כשאני על טרן).

לגבי האנאבר - מניסיון אצל חבר אשר סובל מבעיית אקנה חמורה (טיפה טסט ויש התפרצות), הוא כרגע על אנאבר של באקלאן 60 -70 מ"ג ביום, שבוע שלישי כבר והכל רגוע אצלו. עלה במשקל ומקבל פאמפים חזקים מאוד בדומה לכשהיה בסייקל טסט. (את הסייקל טסט נאלץ לעצור בשבוע שלישי בגלל האקנה)

@יניב ריז
@Tom
@ARIELXXX

על סמך נסיון קודם – לקיחה של טמוקסיפן/ארימדקס (בזמן הסייקל או PCT) , גורמת לי לאקנה חריף בכתפיים.
פעם ראשונה שאני שומע על קשר בין אקנה לטמוקסיפן
הוא כרגע על אנאבר של באקלאן 60 -70 מ"ג ביום
יש לך חברים מסודרים שמעון....
upload_2015-5-26_14-23-48.png

פעם ראשונה שאני שומע על קשר בין אקנה לטמוקסיפן

יש לך חברים מסודרים שמעון....
צפה בקובץ המצורף 26634
חיי על הקצה אחי 🤩

האמת שאני גם הוספתי אנאבר לסייקל חיטוב שלי.... אבל אני לא יכול להיות אובייקטיבי מה האנאבר עושה לי בגלל שיש עוד חומרים בתפריט (מדף שלם בערך מבית מרקחת ממוצע )

חיי על הקצה אחי 🤩

האמת שאני גם הוספתי אנאבר לסייקל חיטוב שלי.... אבל אני לא יכול להיות אובייקטיבי מה האנאבר עושה לי בגלל שיש עוד חומרים בתפריט (מדף שלם בערך מבית מרקחת ממוצע )
זה שאתה מקרה קשה... כבר כולם מבינים..חח
תשמע אחי זה מטורף.... 60-70 מג ביום...
כל כדור הבנתי זה 2.5 מג... לא?!

אני די מסכים עם Simon357 אין ספק שטמוקסי וארימידקס יוצרים חוסר איזון הורמונלי..
אני בעבר נתקלתי בתופעה של אקנה בסייקל של טסט אנטט ופרימו של בלקן. לאחר כחודש הורגש אצלי עליה משמעותית של אקנה. נאלצתי להפסיק את הסייקל לצערי הרב ולאחר מספר שבועות הכל התרגע. היום אני רק על אנאבר של בלקן 70-80 מ"ג ליום כבר שבוע שלישי והכל סבבה ואין שום זכר לאקנה. למעשה אקנה אפילו השתפר לטובה לעומת מה שהיה לפני סייקל טסט ופרימו.
למרות שהרבה נוהגים "לזלזל" בהשפעתו של אנאבר, התחלתי להרגיש אותו כבר אחרי מספר ימים. עליתי 4 קג ירדתי בנוזלים ועליתי בכוח. סך הכל די מרוצה מאיך שהגוף מגיב ללא ספק אחד הדברים המדהימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית