נאלץ לחכות כדי לפרסם תגובות וכו׳

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
אם אתה זוכר, בזמנו התלוננתי על כך שאני צריך לטעון את האתר מס׳ פעמים כדי שהוא יעלה.
לזה כבר התרגלתי ועם כמה שזה מעיק והייתי מקווה שיסדרו את זה, אין יותר מדי מה לעשות.

בכל מקרה, לאחרונה, כמה שבועות בערך, שכל פעם שאני מנסה לפרסם תגובה, עדכון לוג, הודעה פרטית, וכו׳ וכו׳, כמעט בכל הפעמים אני מקבל התראה שאני צריך לחכות כדי לפרסם את הדבר, מה שזה לא יהיה.
ההמתנה נעה בין 70-80 שניות בערך ומגיעה עד 300-400 שניות בערך ולפעמים אף יותר, כשברוב הפעמים אני נאלץ להמתין כמעט 400 שניות עד לפרסום ההודעה.

ואני חייב להדגיש שזה קורה ככה סתם, בלי שום סיבה.

*אם אתה יכול בנוסף להציץ עוד פעם בבעיה הקודמת שהייתה לי זה יהיה נהדר*

וכמו שצינתי פעם שעברה, זה קורה רק לך כך שאני לא יכול לעזור בנושא.

• פותח/ת השרשור
וכמו שצינתי פעם שעברה, זה קורה רק לך כך שאני לא יכול לעזור בנושא.
השאלה היא אם יש סיבה שזה קורה דווקא לי?
כי מילא אם זה היה גם כשאני מנותק הייתי מבין שהבעיה היא אצלי במכשירים, אבל כשאני מנותק הכל עובד חלק, ורק כשאני מתחבר למשתמש, לא משנה מאיפה (מחשב/טלפון/אייפי אחר שמעולם לא התחברתי דרכו או כרום/אקספלורר/ספארי) תמיד זה ככה עד השנייה שאני מתנתק.

אני אנסה פעם אחרונה לפתוח משתמש חדש באייפי שונה לחלוטין מכל אייפי שהתחברתי דרכו עד היום, אני אשאר איתו במשך כמה ימים בלי להתחבר לאחד מהמכשירים שאי פעם השתמשתי בהם באתר כדי לראות אם הבעיה באה שוב או שזה משהו שקשור לכתובות האייפי שלי או שזו בעיה כללית כלשהי שאין לה פתרון.

אני לא מתקן מחשבים. אלו יכולות להיות 10001 סיבות ומאחר וזה לא קורה ל-99.999% מהפורום אז הסיכוי שהבעיה בפורום קלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית