הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הגדרת איכויות ויתרונות וחסרונות של כל סטרואיד לפי טבלה

יעקב

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
13
37
0
להלן טבלה שמגדירה באופן שקוף וברור
את כל חסרון ויתרון של כל סטרואיד לפי ציון מ1-10

לפי ההיתפלגות הבאה
1.עליה במישקל (מסה)
2. ירידה באחוזי שומן
3. תופעות לוואי
4. עליה בכוח
ניתן בקריאה חטופה להבין מיתוך הטבלה את היתרון הבסיסי
של כל סטרואיד וגם את "מקדם ההשפעה הסגולי" היחסי על כל אחד מהתחומים
שהוגדרו לעיל .....
http://translate.google.co.il/trans...&hl=iw&lr=&rlz=1R2DVXA_enIL330&sa=G&num=30&ne

אחי אתה מתייחס יותר מדי לפרופילים זה לא תמיד נכון בעולם האמיתי ואני אתן לך דוגמא. מסטרון שהוא חומר חלש בעל יחס של 62:25 לטובת אנבוליות כמעט ולא מראה אפקטים אנבולים להיפך בגלל היותו נגזרת של DHT
הוא מראה משיכה מאוד חזקה לרצפטורים אנדרוגניים ומציג תופעות אנדרוגניות חזקות הרבה יותר מאשר מה שהוא אמור להציג לפי הפרופיל אז זה לא תמיד נכון להסתכל על זה ככה היחסים האלה הם רק כהשוואה אל מול טסטוסטרון מה שיותר חשוב זה המבנה הכימי שמשנה לפעמים לגמרי את האינטראקציה של אותו כמיכל בגוף ביחס לחומר הבסיס שלו לדוגמא טרן שהוא נגזרת של ננדרולון (NOR-19) חומר מאוד חלש בבסיס אבל טרן זה אחד החומרים החזקים שיש.

• פותח/ת השרשור
אחי אתה מתייחס יותר מדי לפרופילים זה לא תמיד נכון בעולם האמיתי ואני אתן לך דוגמא. מסטרון שהוא חומר חלש בעל יחס של 62:25 לטובת אנבוליות כמעט ולא מראה אפקטים אנבולים להיפך בגלל היותו נגזרת של DHT
הוא מראה משיכה מאוד חזקה לרצפטורים אנדרוגניים ומציג תופעות אנדרוגניות חזקות הרבה יותר מאשר מה שהוא אמור להציג לפי הפרופיל אז זה לא תמיד נכון להסתכל על זה ככה היחסים האלה הם רק כהשוואה אל מול טסטוסטרון מה שיותר חשוב זה המבנה הכימי שמשנה לפעמים לגמרי את האינטראקציה של אותו כמיכל בגוף ביחס לחומר הבסיס שלו לדוגמא טרן שהוא נגזרת של ננדרולון (NOR-19) חומר מאוד חלש בבסיס אבל טרן זה אחד החומרים החזקים שיש.

טוב
יקח לי קצת זמן להבין את "המעטפת האנבולית "
הרי כל אחד מאיתנו "שנימצא כאן "

נימצא כאן=כותב ושואל שאלות

לומד מהדינמיקה של ההיתפלמסות גרידא

גם עם מה שהוא כתב ניראה כ"גיבוב שטויות "
הוא לפחות יצר היזדמנות לעצמו ולאחרים להכיל ולהבין שיש לו "חורים בידע"
אני כמובן מדבר על עצמי בילבד .
אני אמנם מודע ליכולת הביטוי והכתיבה שלי (סליחה על חוסר הצניעות )
אבל זה לא אומר שאני מבין יותר מידי בתחום האנבולים
כמובן שהייתי רוצה להשביח את הידע המיקצועי שלי כמו כולם

זה מזכיר לי שיש את הטבלה ב STEROID.COM
כמה שטויות רשום שמה, אין משהו קבוע. כל סטרואיד משפיע בצורה שונה על כל אחד.

למשל יש כאלו שטרן משפיע עליהם חזק ויש כאלו שצריכים מינון גבוה יותר בשביל שישפיע עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית