הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע תופעות לוואי טרן

מצב
השרשור נעול

NitricOxide

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
6
62
4
תגידו קרה למישהו כאן שלא היה לו בכלל תופעות לוואי (הרעות כמובן)
מטרן ארוך?
במידה ואין בכלל זה סימן שהטרן מזויף
או שלא מחייב שיהיה תופעות לוואי?

(לצערי לא אוכל לדעת אם שלי אמיתי בוודאות בגלל שהכוח לא יעלה מכיוון שאני בחיטוב)

• פותח/ת השרשור
גם אם כן זה בעייתי לדעת מהטרן כי אמי לוקח מרכיבים נוספים
כגון טסט אנטט
בולדנון
ואפיסטן

איזה טרן אתה לוקח ? מי היצרן ?

טרן ארוך דורש קצת זמן לבנות את עצמו... אבל כשזה קורה (גג חודש) ... זיעה וחום, חוסר שינה (אינסומניה), אגרסיה ועליה בכוח.

• פותח/ת השרשור
זה של Mxp
ולוקח כבר הרבה יותר מחודש
אבל ב5 שבועות הראשונים הייתי עם חברה אחרת שהיא בטוח החומר היה חתוך
אז טכנית על הטרן החדש נמצא רק שבוע

• פותח/ת השרשור
עריכה:
טעות שלי מצטער הטרן החדש שעכשיו מנסה הוא טרן אנטט של מקספרו לא mxp
זה ישר "מהמקור" החומר.

תגידו קרה למישהו כאן שלא היה לו בכלל תופעות לוואי (הרעות כמובן)
מטרן ארוך?
במידה ואין בכלל זה סימן שהטרן מזויף
או שלא מחייב שיהיה תופעות לוואי?

(לצערי לא אוכל לדעת אם שלי אמיתי בוודאות בגלל שהכוח לא יעלה מכיוון שאני בחיטוב)
הכח עולה גם בחיטוב

טעות שלי מצטער הטרן החדש שעכשיו מנסה הוא טרן אנטט של מקספרו לא mxp
זה ישר "מהמקור" החומר.
אני יחזור על השאלה בפעם המיליון שאולי תבין
לא מעניין מה התחלת שבוע שעבר!!!
מה לקחת 5 שבועות קודם שלא עבד?

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי גם בפעם הראשונה יקירי
פשוט לא רציתי לענות, תתעצבן עד מחר.
לאחרים שרוצים לעזור אין צורך כבר הסתדרתי
תודה לכולם.

כרגע לא מתאים לחבר'ה פה לדבר על חומרים ויצרנים.... ("ההנהלה"). כשזה יחזור לשרת את מי שזה משרת ויתאים להם אז זה יהיה אפשרי.

שמעון, יש בפורום יותר דילרים מאשר משתמשים רגילים. המלחמות האלו הופכות את הפורום לזירת קרב ומאבדות לחלוטין את הרעיון של הפורום.
עד היום ננתי יד חופשית לכולם פה בתנאי ששומרים פה על איזשהו טאקת, אבל זה הפך לאחרונה מפורום סטרואידים ויעיוץ לפורום דילרים ויצרנים.
תום ניסה בעבר לעשות סדר ולא פעם, העלנו אשכולות מסודרים עם המלצות ואפילו העלמנו עין מפרסומות סמויות, כל זה לא הספיק כמובן. אז כן, מי שינסה לדחוף פה את המוצר שלו יצא מהפורום, מהיום הראשון שומרים על הפורום אוביקטיבי ככל האפשר, וכך זה ימשך.

שמעון, יש בפורום יותר דילרים מאשר משתמשים רגילים. המלחמות האלו הופכות את הפורום לזירת קרב ומאבדות לחלוטין את הרעיון של הפורום.
עד היום ננתי יד חופשית לכולם פה בתנאי ששומרים פה על איזשהו טאקת, אבל זה הפך לאחרונה מפורום סטרואידים ויעיוץ לפורום דילרים ויצרנים.
תום ניסה בעבר לעשות סדר ולא פעם, העלנו אשכולות מסודרים עם המלצות ואפילו העלמנו עין מפרסומות סמויות, כל זה לא הספיק כמובן. אז כן, מי שינסה לדחוף פה את המוצר שלו יצא מהפורום, מהיום הראשון שומרים על הפורום אוביקטיבי ככל האפשר, וכך זה ימשך.

מישל אני מסכים בהחלט עם הבקשה הזאת. הפורום הזה עד כה היה מקום מקצועי וענייני לכולנו. מלחמות אישיות או לא אישיות, סחר וכו' אולי טובות לבנאדם אחד או שתיים.... אבל תוך זמן קצר לא יהיה פורום יהיה שוק.

אני כן מאמין שאנשים שבאמת יש להם מה להגיד ואיך לתרום , גם אם זה קשור למוצר או חברה מסויימת שיבואו ויגידו. אני מאמין שאתה יודע לזהות מיד מתי מדובר באיזה דילר שבא לעבוד או לא. אבל אני כן יודע שיש גם חבר'ה שאכן באו לתת ביקרות כזו או אחרת והרגישו שהשתיקו אותם לחינם. כאילו הם עובדים בשביל מישהו....

לי נשאר טעם רע בפה מכל מה שהלך פה בשבועיים האחרונים. אני חבר בפורום הזה כמעט שנתיים, וגם לי יש לפעמים מה להגיד ולא אמרתי מתוך כבוד למשתמשים ולמנהלים פה.
אני כן שמח לראות פה ניקוי אורוות והחזרת סדר.

מישל אני מסכים בהחלט עם הבקשה הזאת. הפורום הזה עד כה היה מקום מקצועי וענייני לכולנו. מלחמות אישיות או לא אישיות, סחר וכו' אולי טובות לבנאדם אחד או שתיים.... אבל תוך זמן קצר לא יהיה פורום יהיה שוק.

אני כן מאמין שאנשים שבאמת יש להם מה להגיד ואיך לתרום , גם אם זה קשור למוצר או חברה מסויימת שיבואו ויגידו. אני מאמין שאתה יודע לזהות מיד מתי מדובר באיזה דילר שבא לעבוד או לא. אבל אני כן יודע שיש גם חבר'ה שאכן באו לתת ביקרות כזו או אחרת והרגישו שהשתיקו אותם לחינם. כאילו הם עובדים בשביל מישהו....

לי נשאר טעם רע בפה מכל מה שהלך פה בשבועיים האחרונים. אני חבר בפורום הזה כמעט שנתיים, וגם לי יש לפעמים מה להגיד ולא אמרתי מתוך כבוד למשתמשים ולמנהלים פה.
אני כן שמח לראות פה ניקוי אורוות והחזרת סדר.
תגיד לי אתה אמיתי ?? מה אתה משחק אותה צדיק תמים , אתה פותח אשכול עם לוג רשמי של בלקן ו sqs ומטיף פה בצידוד למישל ? לפחות אני משתמש ב mxp ולא פותח אשכול לפירסום סמוי מעלה תמונות של האמפולת ויאלים . שמעון אתה שקרן וצבוע !!!!
כרגע לא מתאים לחבר'ה פה לדבר על חומרים ויצרנים.... ("ההנהלה"). כשזה יחזור לשרת את מי שזה משרת ויתאים להם אז זה יהיה אפשרי.
איזה באסה זה שסגרו לך תברז לפירסום של בלקן ו sqs אה ???

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית