הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונת פליאו

• פותח/ת השרשור Natali
  • פורסם בתאריך

Natali

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
2
10
2
התחלתי בתזונת פליאו , האם היא יעילה להורדת אחוזי שומן? רוצה להדגיש שלא מעוניינת בהפחתת משקל , אלא חיטוב הגוף!
אני כבר רגילה בלי מוצרי גלוטן למינם ומוצרי חלב ככה שנורא כיף לי בתזונה
אני עושה את הדבר הנכון כדי להגיע למטרה שלי?

היי נטלי וברוך הבא לפורום 😃

לא משנה באיזה תזונה את נמצאת על מנת להוריד אחוזי שומן יש לרדת במשקל הגוף.

חיטוב = הורדת אחוז השומן = ירידה במשקל הגוף תוך שמירה רבה ככל הניתן על מסת השריר הקיימת.

• פותח/ת השרשור
היי נטלי וברוך הבא לפורום 😃

לא משנה באיזה תזונה את נמצאת על מנת להוריד אחוזי שומן יש לרדת במשקל הגוף.

חיטוב = הורדת אחוז השומן = ירידה במשקל הגוף תוך שמירה רבה ככל הניתן על מסת השריר הקיימת.
ידוע לי שארד במשקל , אני לא מסתייגת מזה, אבל אני מפחדת לרדת יותר מידי וארד גם בשריר
אני מתאמנת אינטנסיבי, השאלה אם תזונת פליאו כן תתרום להורדת אחוזי שומן או להפך ארד במשקל ללא הפחתה באחוזי שומן?..

הכל תלוי במינונים.
אם את רוצה לרדת באחוזי שומן ולא לפגוע במסת השריר עדיף שלא ליצור גרעון קלורי גדול מידי ולהקפיד על כמות מספקת של חלבון בתפריט ואימוני כח..
תזונת פליאו לא מחייבת קיצוץ קלורי..
ממה שאני יודעת, בגלל ההגבלה למזון לא מעובד, יש שיפור במצב הבריאותי הכללי וירידה במשקל למי שסובל מהשמנה.. אבל לבחורה במשקל בטווח התקין לא בטוח שזה יוביל לירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במינונים.
אם את רוצה לרדת באחוזי שומן ולא לפגוע במסת השריר עדיף שלא ליצור גרעון קלורי גדול מידי ולהקפיד על כמות מספקת של חלבון בתפריט ואימוני כח..
תזונת פליאו לא מחייבת קיצוץ קלורי..
ממה שאני יודעת, בגלל ההגבלה למזון לא מעובד, יש שיפור במצב הבריאותי הכללי וירידה במשקל למי שסובל מהשמנה.. אבל לבחורה במשקל בטווח התקין לא בטוח שזה יוביל לירידה במשקל
כל מה שאמרת אני מבינה לחלוטין, שאתה אומר לא בהכרח יביא להורדה במשקל אתה מתכוון להפחתה באחוזי שומן?
כי לא קבלת תשובה מספיק טובה לשאלה ששאלתי..

בסוף הכול מסתכם בקלוריות.

אם הוצאת יותר קלוריות ממה שצרכת את תרדי במשקל (אם גם תאכלי נכון + תתאמני סביר להניח שרוב המשקל - לא כולו - ירד מהשומן)
אם הוצאת פחות קלוריות ממה שצרכת את תעלי במשקל (גם כאן, אם תאכלי נכון ותתאמני נכון רוב המשקל יעלה משריר ולא שומן)

אין באמת הוכחות אמיתיות לדיאטה שהיא עדיפה על פני השניה. העיקר שאת אוכלת מספיק חלבון ושומן וצורכת פחות קלוריות מהנייטרלי שלך ואת תרדי וגם כנראה תשמרי על השריר.

כל תופעת הפלאו היא לדעתי לא יותר מסתם buzz שמסתובב ויעלם..אני מודה שזה יותר טעים לאכול בעיקר בשר ושומן וגם לחלק מהאנשים יותר משביע אבל יש כאלה שזה יחרפן אותם

כל מה שאמרת אני מבינה לחלוטין, שאתה אומר לא בהכרח יביא להורדה במשקל אתה מתכוון להפחתה באחוזי שומן?
כי לא קבלת תשובה מספיק טובה לשאלה ששאלתי..
אני בחורה 😃

ירידה במשקל הגוף וירידה באחוזי שומן זה לא אותו הדבר. יכולה להיות מישהי במשקל גבוה משלך אבל עם אחוזי שומן נמוכים משלך לדוגמא. כי זה תלוי ביחס שריר ושומן.
בגדול כדי להוריד אחוזי שומן כמו שאת רוצה צריך לרדת במשקל הגוף.. כמובן שיש מקרים בהם משקל הגוף לא משתנה אבל יש שינוי קטן באחוזי שומן וזה קורה אצל מתאמנים מתחילים.. לא הייתי בונה על זה

אולי דווקא עלייה במסת שריר תתן לך את המראה המוצק שאת מבקשת. במקרה כזה תצתרכי לעלות במשקל ולא לרדת.

@מרטין
אם את מעוניינת את יכולה לציין פה נתונים אישיים שלך ואני חושבת שזה יעזור לאנשים לכוון אותך למטרה 😃

• פותח/ת השרשור
אני בחורה 😃

ירידה במשקל הגוף וירידה באחוזי שומן זה לא אותו הדבר. יכולה להיות מישהי במשקל גבוה משלך אבל עם אחוזי שומן נמוכים משלך לדוגמא. כי זה תלוי ביחס שריר ושומן.
בגדול כדי להוריד אחוזי שומן כמו שאת רוצה צריך לרדת במשקל הגוף.. כמובן שיש מקרים בהם משקל הגוף לא משתנה אבל יש שינוי קטן באחוזי שומן וזה קורה אצל מתאמנים מתחילים.. לא הייתי בונה על זה

אולי דווקא עלייה במסת שריר תתן לך את המראה המוצק שאת מבקשת. במקרה כזה תצתרכי לעלות במשקל ולא לרדת.

@מרטין
אם את מעוניינת את יכולה לציין פה נתונים אישיים שלך ואני חושבת שזה יעזור לאנשים לכוון אותך למטרה 😃
סליחה על הטעות דבר ראשון חחחח
והבנתי את הנק׳ שכולם מכוונים אליה , גם ככה התרגלתי כבר ללא פחמימות גלוטן סוכרים וכאלה ככה שאמרתי אם כבר אז להנות אז מבשר טוב 😃 כמו שאמרת בסופו של דבר להגיע למטרה כי יש אלפי שיטות.
ואני מטר 52 , שוקלת כרגע 47 ויחסית יש לי הרבה שריר בגוף , לא יכולה להגיד בידיוק כי אף פעם לא בדקתי יחס של אחוז שומן ושריר אולי התמונה הבאה תעזור לאינדיקציה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 348
עם משקל כזה אני לא חושב שיש לך עוד הרבה לחטב עם בכלל. אבל גם אל תשכחי שזה הרבה באימונים שלך.

אני ממליץ לך להכנס למאמרים של האתר ולהתחיל לקרוא קצת על נושאים שקשורים (יש גם על פלאו) אם את מחפשת הכוונה אשמח לעזור

סליחה על הטעות דבר ראשון חחחח
והבנתי את הנק׳ שכולם מכוונים אליה , גם ככה התרגלתי כבר ללא פחמימות גלוטן סוכרים וכאלה ככה שאמרתי אם כבר אז להנות אז מבשר טוב 😃 כמו שאמרת בסופו של דבר להגיע למטרה כי יש אלפי שיטות.
ואני מטר 52 , שוקלת כרגע 47 ויחסית יש לי הרבה שריר בגוף , לא יכולה להגיד בידיוק כי אף פעם לא בדקתי יחס של אחוז שומן ושריר אולי התמונה הבאה תעזור לאינדיקציה
את נראית מצוין 😛

נחכה לתשובה של המומחית @מרטין

• פותח/ת השרשור
עם משקל כזה אני לא חושב שיש לך עוד הרבה לחטב עם בכלל. אבל גם אל תשכחי שזה הרבה באימונים שלך.

אני ממליץ לך להכנס למאמרים של האתר ולהתחיל לקרוא קצת על נושאים שקשורים (יש גם על פלאו) אם את מחפשת הכוונה אשמח לעזור
תודה רבה
אני יודעת שאני מספיק חטובה לטעם הרבה אנשים , פשוט שואפת לאחוזי שומן נמוכים יותר.
וכן אשמח לעזרה אישית אם אפשר

אני יודעת שאני מספיק חטובה לטעם הרבה אנשים , פשוט שואפת לאחוזי שומן נמוכים יותר.
לפעמים עדיף להעלות משקל (מסת שריר) ואז המראה הסופי נראה "חטוב" יותר

תתחילי מהמאמר הזה:
https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

ותקראי הלאה את המאמר על פלאו ועוד אחד שנקרא "המדריך השלם לעליה במסת השריר" את תמצאי הכול שם 😃

• פותח/ת השרשור
לפעמים עדיף להעלות משקל (מסת שריר) ואז המראה הסופי נראה "חטוב" יותר

תתחילי מהמאמר הזה:
https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

ותקראי הלאה את המאמר על פלאו ועוד אחד שנקרא "המדריך השלם לעליה במסת השריר" את תמצאי הכול שם 😃
תודה רבה!!!!😃

לא תהיה ירידה באחוז שומן ללא שמירה על תפריט גרעוני אצל נשים במשקל תקין.
מנסיוני בפליאו אצל נשים ניתן לרדת במשקל רק כאשר מדובר בעודף משקל גדול. אצל גברים לעומת זאת ניתן יהיה לחטב לאחוזים נמוכים יותר.
אבל היתרון הגדול של פליאו בעיני הוא שהוא משאיר אותך "יבשה" יחסית ואז הגוף נראה חטוב יותר והתחושה - למי ששורד - מעולה.

התחלתי בתזונת פליאו , האם היא יעילה להורדת אחוזי שומן? רוצה להדגיש שלא מעוניינת בהפחתת משקל , אלא חיטוב הגוף!
אני כבר רגילה בלי מוצרי גלוטן למינם ומוצרי חלב ככה שנורא כיף לי בתזונה
אני עושה את הדבר הנכון כדי להגיע למטרה שלי?
פליאו זה מעולה - בהצלחה.
היא יעילה לירידה באחוזי שומן, אבל קחי בחשבון שבסופו של דבר תצטרכי להיות בגרעון קלורי, וגרעון קלורי יגרור ירידה במשקל.

Back
למעלה תחתית