הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למסה מהפורטל

• פותח/ת השרשור Emanuel
  • פורסם בתאריך

Emanuel

משתמש מתחיל
249
21
נק' מוניטין:
27
249
21
בס''ד

אוקי אז החלטתי לבחור בתוכנית הזו :

סקוואט כנגד מוט

3

8

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

8

גב

מתח בתוספת משקל

3

10

כתפיים

בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה (פרס)

3

6

יד אחורית

בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט W

1

10

יד קידמית

בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט

1

12

בטן

כפיפת גו במכונה ייעודית

1

12

יש לי כמה שאלות :
1. קודם כל האם במקום מתח לגב יהיה ניתן להחליף את התרגיל בחתירה ? (Bent over row)
2.בגלל שיש לי מותניים קצת יותר רחבות אם אוכל להוסיף עוד תרגיל לגב כמו משיכת פולי עליון באחיזה רחבה ?
3. האם תרגיל אחד לרגליים חזה וגב באמת יספיקו ולא יחסירו אף פרט ? (התייחסות לחזה עליון לדוגמא)
4. שאלה סתמית : שמתי לב שבתכנית הזו :

אימון A

שריר

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

רגליים

לג פרס

3

6

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

8

גב

בישיבה משיכת פולי עליון לפנים באחיזה רחבה

3

6

כתפיים

בישיבה לחיצת כתפיים מלפנים כנגד משקוליות יד

2

8

בעמידה הרחקת כתפיים כנגד משקוליות יד

2

10

יד אחורית

מקבילים באחיזה צרה בתוספת משקל

1

10

יד קידמית

בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט

1

12

בטן

כפיפת גו במכונה ייעודית

1

12

יש שתי תרגילים לכתפיים. למה ומה ההבדל ?

תודה רבה.
מישהו ?
?

1. קודם כל האם במקום מתח לגב יהיה ניתן להחליף את התרגיל בחתירה ? (Bent over row) כן
2.בגלל שיש לי מותניים קצת יותר רחבות אם אוכל להוסיף עוד תרגיל לגב כמו משיכת פולי עליון באחיזה רחבה ? זה לא יקטין לך את המותניים, וגם לא בטוח ירחיב לך את הגב. תתחיל מתרגיל אחד לגב ותתמקד בלהתקדם בו.
3. האם תרגיל אחד לרגליים חזה וגב באמת יספיקו ולא יחסירו אף פרט ? (התייחסות לחזה עליון לדוגמא) כן
4. שאלה סתמית שמתי לב שבתכנית הזו יש שתי תרגילים לכתפיים. למה ומה ההבדל ? כדי להוסיף עוד סט ונפח לכתפיים. :

@EmanuelParnassa

אני הרצתי תוכנית שכתבתי לעצמי במשך כמה חודשים. לדעתי עם התוכנית הזאת תתקדם טוב יותר.
https://www.lbs.co.il/threads/62410/page-5#post-818641

את ההרחקות לצדדים אתה יכול להחליף בתרגיל עזר שבא לך, למשל באימון הראשון הרחקות לצדדים, בשני בייספס ובשלישי טרייספס (כי הרי זאת השאלה הבאה שלך, איפה בייספס וטרייספס).

אגב, אם אתה ממש מתחיל ומספר הסטים בתרגילי הבסיס גדול עליך, אתה יכול להוריד לשלושה סטים.

@EmanuelParnassa

אני הרצתי תוכנית שכתבתי לעצמי במשך כמה חודשים. לדעתי עם התוכנית הזאת תתקדם טוב יותר.
https://www.lbs.co.il/threads/62410/page-5#post-818641

את ההרחקות לצדדים אתה יכול להחליף בתרגיל עזר שבא לך, למשל באימון הראשון הרחקות לצדדים, בשני בייספס ובשלישי טרייספס (כי הרי זאת השאלה הבאה שלך, איפה בייספס וטרייספס).

אגב, אם אתה ממש מתחיל ומספר הסטים בתרגילי הבסיס גדול עליך, אתה יכול להוריד לשלושה סטים.
תן לו את התוכנית השנייה..
😉

אחי, בזמן האימון בתוכנית ההיא מתפזם לי בראש Fade to Black

ובאימונים נורא קשים כשאני כבר יוצא מדעתי - Welcome Home

@yujinius יוכל להסביר את ההקשר (שמתי לך את גירסת Binge and Purge, תעריך! 🤣)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית