הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה להתאים תוכנית אימונים לשגרה בצבא

Questions

משתמש מתחיל
102
1
נק' מוניטין:
1
102
1
טוב בעקרון אני כרגע במוצב שיש בו חדר כושר יחסית סבבה, ז"א יש מוט חופשי עם פלטות (לא אולימפי, וראק של ספת בנץ') וקצת ציוד מסביב ואוכל דיי טוב.
הבעיה זה שכמו בצבא, לא תמיד אפשר להקפיד על שעות שינה ולפעמים יתפספסו אימונים אז אני מעדיף לא לעשות ss כי אני פשוט לא אוכל להקפיד.

מה שחשבתי לעשות זה ab עם תרגילים מורכבים 3 פעמים בשבוע:

כל הסקוואט הוא HB

A :

סקוואט 3×6
בנץ' 3×6-8
מקבילים עם משקל (או שלהחליף בבנץ'עליון?) 3×8
תרגיל ליד אחורית עם משקולת 3×10
בטן

B:

סקוואט 3×6
פרס 3×6
הרחקת כתפיים 3×8
מסור (חתירה עם יד אחת) 3×10
חתירה במכונה 3×10
דדליפט 1×6
יד קדמית 3×10
עוד תרגיל ליד קדמית 2×10

התרגילים לגב לא טובים במיוחד פשוט כי אין פה מתח ואני לא רואה עוד אופציות, ודדליפט אני פשוט מגביה את המוט בעזרת פלטות מתחת למוט, ואני אתקדם לאט כי אני לא כל כך יודע את הטכניקה.

מה אתם אומרים? מה לשנות/להוסיף/להוריד?

יחסית למי שנמצא במוצב יש לך אחלה אפשרויות לעשות אני מכיר כאלה שחוץ מפקלים עם משקל גוף לא יכולים לעשות כלום והתוכנית שרשמת פה היא אחלה בהתאם למה שיש לך בצבא,הייתי מוסיף אולי עוד תרגיל יד אחורית פשיטה במשקולת יד ובקשר לגב אם בא לך תוסיף בנט אובר

• פותח/ת השרשור
למה כן ללכת על fbw? זה באמת יעיל סקוואט ודדליפט באותו אימון, כל אימון? הנפח של התוכנית בסדר? המבנה שלה?

למה כן ללכת על fbw? זה באמת יעיל סקוואט ודדליפט באותו אימון, כל אימון? הנפח של התוכנית בסדר? המבנה שלה?
אתה לא צריך סקוואט ודדליפט כל אימון אתה יכול לתמרן בינהם... זה הכי פופולרי (בתוכניוצת עם התקדמות לינארית כמו SS ו5X5 לדוגמא):

יום א':
סקוואט
בנצ'
ASISTANCE

יום ג':
סקוואט קל
פרס
דדליפט
ASISTANCE

יום ה'
סקוואט
בנצ'
ASISTANCE

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך סקוואט ודדליפט כל אימון אתה יכול לתמרן בינהם... זה הכי פופולרי (בתוכניוצת עם התקדמות לינארית כמו SS ו5X5 לדוגמא):

יום א':
סקוואט
בנצ'
ASISTANCE

יום ג':
סקוואט קל
פרס
דדליפט
ASISTANCE

יום ה'
סקוואט
בנצ'
ASISTANCE

אין פה נפח בכלל, אם הייתי יכול לעשות תוכנית שעובדת רק על כוח ודורשת תנאים אופטימליים להתאוששות הייתי כבר הולך על ss וזהו...

מסכים עם העצה של FBW. אם אתה לא יכול להקפיד זאת התוכנית הטובה ביותר בשבילך. 3-4 סטים לשריר גדול 2-3 לשריר קטן.

אין פה נפח בכלל, אם הייתי יכול לעשות תוכנית שעובדת רק על כוח ודורשת תנאים אופטימליים להתאוששות הייתי כבר הולך על ss וזהו...

אם אתה רוצה עוד נפח תוסיף עוד תרגילי עזר או שתעלה מס' סטים וחזרות בתרגילי בסיס למרות שלא נראה לי שיש סיבה לזה כאשר אתה ברמת מתחיל (אני מניח שאתה מתחיל יחסית), וגם ככה התנאים בצבא מקשים להתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית