מחפש סמרטפון חדש

• פותח/ת השרשור yogevnn
  • פורסם בתאריך

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
אני מחפש לקמות סמרטפון חדש וכל החדשים הם זבל

ה S6/edge הרסו תקטע, אי אפשר להוציא תסוללה, אין כרטיס זיכרון חיצוני אז נפסל

ה g4 נראלי עצום (תקנו אותי אם אני טועה) מעבר לכך אני לא יודע עליו הרבה מבחינת חווית משתמש

ואייפון לא בא בחשבון.

למי יש המלצות לסמרטפון טוב? המחיר פחות פקטור, חשוב הרחבת זיכרון, וסוללה נשלפת

עדיף לרשום תקציב כי זה יעזור להתמקד יותר.
מה מבחינת אפליקציות/משחקים?
לדעתי הg4לא גדול מדי, אבל הכל תלוי למה אתה רגיל.
בגדול g4מאוד מומלץ, מה תרצה לדעת על חווית השימוש איתו?

נערך לאחרונה:
מצחיק שיש לך דרישות די דומות לשלי.
עשיתי את המחקר שלי בחודש האחרון וקניתי שלושה סמארטפונים שונים וביטלתי הזמנה של שניים מהם, בסוף קניתי את הS5.

אני לא אוהב סמסונג, אבל הS5 פשוט הכי משתלם היום, אחד הסמארטפונים הכי טובים בשוק מכל בחינה עם מחיר סביר לגמרי.

הnote 4 פלאפון מטורף צריך לקחת בחשבון שהוא קצת גדול אבל חוץ מיזה יש לי בטריה שמחזיקה כפול מכל פלאפון אחר שהיה לי מצלמה מושלמת רמקול חזק פלאפון מהיר מאוד ומלא פיצרים כאלה מגניבים בקיצור ממליץ עליו

עשיתי את המחקר שלי בחודש האחרון וקניתי שלושה סמארטפונים שונים וביטלתי הזמנה של שניים מהם, בסוף קניתי את הS5.

אני לא אוהב סמסונג, אבל הS5 פשוט הכי משתלם היום, אחד הסמארטפונים הכי טובים בשוק מכל בחינה עם מחיר סביר לגמרי.
לא קנית את המוטו איקס בסוף? :0
לא יודע אישית לא חושב שהוא הכי משתלם, הייתי לוקח מכשירים אחרים שעולים אפילו קצת פחות ועדיפים, אבל כל אחד ודעתו:)

כל המכשירים של סמסונג זבל מהסיבה שהtouchWiz מכביד על המערכת בצורה לא הגיונית, לא יודע איך הם הצליחו לייצר כזה אינטרפייס זבלה. נקסוס 4 הרבה יותר מהיר מגלקסי 5 אמפירית, תשווה מהירות תגובה של אפליקציות ביד שלך ותראה. לקחתי S5 עם טאצויז 3.5 ולא האמנתי כמה ראם הוא צורך בלי כלום רץ ברקע, כמעט פי 2 מהנקסוס 5 שלי.
תדע שאתה הולך לקבל מכשיר עם נתונים יבשים סבבה לגמרי שלא זז (אלא אם מעיפים את המערכת של סמסונג עם רוט או משהו)

כל המכשירים של סמסונג זבל מהסיבה שהtouchWiz מכביד על המערכת בצורה לא הגיונית, לא יודע איך הם הצליחו לייצר כזה אינטרפייס זבלה. נקסוס 4 הרבה יותר מהיר מגלקסי 5 אמפירית, תשווה מהירות תגובה של אפליקציות ביד שלך ותראה. לקחתי S5 עם טאצויז 3.5 ולא האמנתי כמה ראם הוא צורך בלי כלום רץ ברקע, כמעט פי 2 מהנקסוס 5 שלי.
תדע שאתה הולך לקבל מכשיר עם נתונים יבשים סבבה לגמרי שלא זז (אלא אם מעיפים את המערכת של סמסונג עם רוט או משהו)
צודק, אני חושב שבחיים לא המלצתי על מכשיר שלהם.
לקחת s5ולהתקין עליו רום של cm או רום טוב אחר והפלאפון יטוס.

לא קנית את המוטו איקס בסוף? :0
לא יודע אישית לא חושב שהוא הכי משתלם, הייתי לוקח מכשירים אחרים שעולים אפילו קצת פחות ועדיפים, אבל כל אחד ודעתו:)
בסוף ביטלתי אותו.. שקלתי את זה קצת והעובדה שהוא 16 GB בלי SD היא פשוט DEAL BREAKER, ועכשיו שכבר סיימתי להעביר קבצים אני מבין שזו הייתה אחת ההחלטות הכי טובות שעשיתי לאחרונה 🤩

בתור חובב נקסוס, שעובר מגלקסי נקסוס אני חייב להגיד שאתה טועה.
במקרה יש לאח שלי נקסוס 4 ככה שכבר עשיתי את הבדיקה.

חייב להודות שהTOUCHWIZ דורש קצת להתרגל אליו, נראה רע ועמוס בהרבה חרא, אבל כשיש לך חומרה שיכולה להריץ ווינדוס 8 אין שום דבר שזז לאט בטלפון.
אפליקציות כבדות נפתחות יותר מהר אצלי בS5 מהנקסוס 4 חד משמעית.
מכיוון שהמתחרים של הS5 בטווח מחירים הם Z2 (הכל פחות טוב חוץ מהסוללה), MOTO X (אין SD אז לא רלוונטי מבחינתי), ONE M8 (מצלמה זבל), נקסוס 5? (סוללה ומצלמה גרועות) והסינים שהעדפתי שלא לקנות, אתה פשוט מקבל יותר בשביל הכסף שלך עם הS5.

למען הסר ספק, הייתי מעדיף בהרבה איזה נקסוס או מוטורולה עם אנדרויד נקי אבל עם אותה תמורה לכסף.

G3 מתחרה שלו בפחות כסף. ועם חומרה מסך ותוכנה הרבה יותר טובות.

אני זוכר שהמצלמה והנגן מוזיקה בגלקסי 5 הגיבו יותר לאט מנקסוס 4 בזמנו כשבדקתי (לא הצילום ספציפית, כל כניסה קטנה להגדרות ושינוי מצב וכאלה לקחו הרבה זמן)

G3 מבחינתי גדול מדי, מסך QHD לטלפון לא עושה שום דבר חוץ מלאכול סוללה.

הנגן מוזיקה בוודאות נפתח יותר מהר (עם 11~ ג'יגה מוזיקה לעומת כמעט כלום בנקסוס), במצלמה שתיהם נפתחים לי תוך 0 זמן אז אין כ"כ הבדל.

אוקיי טוב לדעת, אולי הגלקסי ההוא הריץ חרא ברקע או משהו. אני עדיין סבור שאפילו G2 לא נופל ממנו בביצועים והרבה יותר זול.

G2 יש לאמא שלי וגם שם עשיתי איזו בדיקונת 😄
גם שם הייתי מעדיף את הS5.

בכללי אני לא חושב שהתוכנה של LG כזו להיט גם כן..

אם כך, ממליץ לך למצוא רום טוב כדי להנות כמה שיותר מהמכשיר.

הבעיה שאין לי זין להתעסק ברומים יותר מדי עכשיו כשאני גם לומד :\

אני עם G4 שלושה ימים אחרי אייפון 6 ונסיון עבר עם גלקסי, וללא ספק הוא משוגע.

מה הבעיה בפלאפונים סגורים שאי אפשר להוציא את הסוללה?
הסגירה ההרמטית הזו רק מאריכה את חיי הטלפון והסוללה.
והיום כבר כרטיס זיכרון זה 'פאסה', כולם מוציאים טלפונים מ32 ועד 64 ג'יגה..

בכל מקרה אני עם נקסוס 6 ואני נורא מרוצה.. אמנם פלאפון גדול (6") אבל מתרגלים לזה מהר מאוד..

בכל מקרה אני עם נקסוס 6 ואני נורא מרוצה.. אמנם פלאפון גדול (6") אבל מתרגלים לזה מהר מאוד..
כמה עלה לך הנקסוס 6 הבנתי שהוא יקר וטוב בטירוף?

יש פשוט המון מקרים שהועלה נהרות ואז קצת יותר קשה להחליף אותה, אבל גם אפשרי.

כמה עלה לך הנקסוס 6 הבנתי שהוא יקר וטוב בטירוף?[/QUOTE
הוא עולה קצת יותר מ2800שח, הייתי כבר מוסיף עוד קצת כסף ולוקח g4.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית