הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש סמרטפון חדש

• פותח/ת השרשור yogevnn
  • פורסם בתאריך
כמה עלה לך הנקסוס 6 הבנתי שהוא יקר וטוב בטירוף?

הזמנתי באמאזון ב2300 ש''ח (בארץ הוא עולה 3300.. או שכבר ירד).
הטלפון פצצה לגמרי!
אני לא יודעת אם מותר לכתוב, אם לא אז אשמח שהמנהלים יימחקו:
אבא שלי הזמין G4 גם מאמאזון ב2800..
האחריות שלהם מעולה, אפילו יותר מהארץ. ממליצה לכולם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין הגבלת מחיר, נטו המכשיר הכי טוב, אז G4? או לחכות לנקסוס כל שהוא ?

ולגבי מה ש @Strawberry שאלה, כשעובים בין פלאפון לפלאפון זה ממש נוח להעביר כרטיסי זיכרון ולשמור שם תמונות למשך זמן. ובככלי זה מאוד נוח. לגבי הסוללה...להחליף סוללה זה הכי אחי

הכי טוב היום זה או הS6 EDGE או הG4.
לפי ביקורת הS6 EDGE טוב יותר בכמה דברים מינוריים ככה שדוגרי, לך על מה שיותר זול מבינהם (פרקטית הם אותו הדבר, עם מסך מסוג שונה שתלוי בהעדפה שלך).

לא הייתי הולך על סמסונג.. לא משנה כמה החומרה תהיה טובה (והיא באמת חזקה מאוד בגלקסי6),הממשק (טאצ׳ויז) הורס הכל וגורם לאיטיות מטורפת והמון בעיות
הG4 מכשיר מצוין ללא ספק,השאלה אם לא שווה לחסוך כ1500 שקלים ולקחת "רק" G3.
אלו כבר שיקולים שלך

הגודל של הנקסוס 6 פשוט מגוחך.. זה כבר טאבלט 😣

תאמין לי שאתה מתרגל מהר.
אבל שאר הטלפונים המדוברים פה לא נופלים מהגודל של המסך של הנקסוס..
אין הגבלת מחיר, נטו המכשיר הכי טוב, אז G4? או לחכות לנקסוס כל שהוא ?

ולגבי מה ש @Strawberry שאלה, כשעובים בין פלאפון לפלאפון זה ממש נוח להעביר כרטיסי זיכרון ולשמור שם תמונות למשך זמן. ובככלי זה מאוד נוח. לגבי הסוללה...להחליף סוללה זה הכי אחי

בגלל זה יש את הענן של גוגל, מי משתמש היום בכרטיסי זיכרון?
ועצם זה שאתה יכול לפתוח את הטלפון ולהחליף סוללות ולעשות הרבה זבל בגדול, רק מקצר את חיי הטלפון שלך..
עדיף שיהיה הרמטי וסגור שלא ייכנס לו טיפת אבק P:

נקסוס 6 באמת מצויין והעובדה שמכשירי הנקסוס תמיד יקבלו ראשונים את גרסת האנדרואיד החדשה ביותר (מישהו אמר Android M?), מהווה יתרון חשוב, במיוחד כאשר מכשירים אחרים מקבלים את העדכון באיחור של חודשים, שנים וברוב המקרים פשוט לא מתעדכנים.
שימו לב כי לקראת הרבעון האחרון של השנה, מתוכננת השקה של מכשיר חדש לסדרת הנקסוס ומכיוון שב- Android M הוכרזה תמיכת Native ב- USB Type-C, סביר להניח שהטלפון גם יכיל מחבר כזה. המכשירים הבאים של כל החברות הגדולות גם כן אמורים להכיל מחבר כזה.

אם מזמינים טלפון כלשהו מעבר לים, חשוב מאוד לבדוק תאימות תדרים לדור 4 בארץ.

הזמנתי באמאזון ב2300 ש''ח (בארץ הוא עולה 3300.. או שכבר ירד).
הטלפון פצצה לגמרי!
אני לא יודעת אם מותר לכתוב, אם לא אז אשמח שהמנהלים יימחקו:
אבא שלי הזמין G4 גם מאמאזון ב2800..
האחריות שלהם מעולה, אפילו יותר מהארץ. ממליצה לכולם.
לא לקחו לך איזה 30+% מס קניה/מעמ/מכס משהו כזה?

לאמזון יש תוכנית בשם Amazon Global, בה גביית המיסים נעשית מראש, בצורה זו משלמים פעם אחת את הסכום לתשלום כאשר אין בהמשך בקשות לתשלומים נוספים. המוצר שנרכש מגיע תוך פחות משבוע ימים לערך ועם חברת שיגור פרטית. במידה ונגבו יותר מידי מיסים על ידי אמזון, האחרון מחזיר את הכסף לחשבון לאחר חודשיים לערך. בהרבה מקרים זה יוצא זול יותר מרכישה בארץ, כל מקרה לגופו.
שימו לב כי יש מספר אתרי Amazon, כמו אמזון גרמניה, ספרד, צרפת ועוד. החיפוש אחר המוצר בכל אחד מהאתרים צריך להעשות בנפרד ולא כל המוצרים נכללים בתוכנית של Amazon Global.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה יש את הענן של גוגל, מי משתמש היום בכרטיסי זיכרון?
עם כמה שאני אוהב את גוגל יש דברים שעדיף שלא יעלו לענן 😉

ומבחינת סוללה, כשהם לאפסון יפול למים ותוכלי לפתוח ולשים עליו פן תגלי שזה עדיף חח ניסיון חיים מראה שזה שימושי

הרגע נכנסתי לאמזון צרפת יצא לי 3 אלף אין לי מושג מאיפה את קונה.

אל תשכח שהאירו עלה מאז.
וחוצמזה צריך להגיע לשלב הסופי של הקנייה כי המחירים משתנים..
עם כמה שאני אוהב את גוגל יש דברים שעדיף שלא יעלו לענן 😉

ומבחינת סוללה, כשהם לאפסון יפול למים ותוכלי לפתוח ולשים עליו פן תגלי שזה עדיף חח ניסיון חיים מראה שזה שימושי

חחח אז מוחקים.. או עושים את זה לא על wifi (ההגדרות של הגיבוי שלי רק על wifi).
והנקסוס 5 שלי נפל למים, פתחתי יוטיוב ובזהירות רבה ועם מברג פתחתי אותו וייבשתי את כל העניינים..
נאלצתי להחליף סוללה (50₪) אבל אחרי שנה הוא מת לי מקורוזיה.. שתכל'ס אפשר לשלם 750₪ שייליפו את כל לוח האם אבל זה לא משתלם..
נכנסתי עכשיו לאמאזון צרפת, 2200 בלי להגיע לסוף..

ממליץ לך לשקול xiaomi
זו החברה השלישית בעולם מבחינת מספר מכשירים שנמכרו בשנה האחרונה אחרי סמסונג ואפל.
זו החברה הפרטית היקרה בעולם.
הטלפונים שלהם מאוד אמינים.

יש לי פחד מוות מסמארטפונים סינים אבל מצד שני לא בא לי לשלם אלפי שקלים על מכשיר

יש לי פחד מוות מסמארטפונים סינים אבל מצד שני לא בא לי לשלם אלפי שקלים על מכשיר
יש ויש.
יש בובות שהם מעולים והכול טוב.
יש כאלו שהם זבל מהתתחלה.
ויש את האלה שהם הכול טוב ויפה ואחרי שנה נהפכים לחרא ומפסיקים לעבוד.

http://www.themarker.com/wallstreet/1.2472932

http://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3651353

אגב, xiaomi זה טלפון יחסית יקר.
יש טלפונים מעולים גם ב 150$

לדעתי אין מה לפחד, הטלפונים אמינים מאוד והם לא נופלים מהטלפונים היקרים מאוד שמוכרים בארץ..
אני השתמשתי בטלפון של lenovo שנתיים, 0 תקלות, סוללה יותר חזקה מכל הטלפונים שמוכרים בארץ (4000 מיליאמפר)

לחבר יש לנובו והוא מאוד אוהב אותו

אותו חבר קיבל מחבר אחר את הלנובו k3 note

והוא דווקא סבבה, הבעיה שלי המסך שלו ענק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית