עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושבת שזה תלוי רק ביכולות אירוביות ומנטליות..תתחיל כבר עכשיו להתאמן על ריצות וספרינטים מה שמשותף לכל החברים שלי בסיירות זה כושר אירובי מטורף ומנטליות.אף אחד מהם לא התאמן במכון לפני.
אתה תקבל זימון בחודשים הקרובים. ממליץ לך להתחיל להתכונן כבר עכשיו בשביל לסיים ולעבור תגיבוש אם ציון גבוה ונתונים טובים אם המטרה היא דובדבן ולא להשאר בצנחנים. זה שאתה מתאמן בחדר כושר יעזור לך גם. אבל תצריך גם סיבולת לב ראה. ולא להשבר בראש...בהצלחה!אני בן 17.5 ועשיתי כבר צו ראשון, אם אני מקבל זימון לגיבוש של דובדבן או כל יחידה אחרת כמה זמן לפני שולחים לי את זה, ואני מתאמן במכון כושר האם יהיה מספיק זמן לעבוד על ריצות ארוכות בשביל הגיבושים?
לעשות את הגיבוש ולא לעבור אותו, אחרי זה תקבל ראיון דובדבן, עברת את הראיון? אתה בפנים.
תכלס...הסיירות זה או נתונים או קומבינות. יש איזורים מסויימים בארץ שמתקבלים ליחידות האלה מרקע כלכלי מסויים מאוד.
תראה את העובדות בשטח ערב מחלקה בגדודים זה בגן ציבורי או בים ובסיירת ערב צוות זה בבית עם בריכה בסביון. כנ"ל לגבי סופי מסלול ומ"כים.
בכל מקרה ממליץ לך להנות מהאזרחות להנות עם חברים ובנות כי זה מה שבאמת יחסר לך בצבא, להתאמן יאמנו אותך מספיק בין אם זה בגדוד ובין אם זה בסיירת. הכל חרטה זה בראש...אתה תבין כשתגיע לזה..אם אתה מתאמן תתאמן בשבילך לא בשביל הצבא אל תהיה הזייה.
לגמרי, גם אני מכיר המון לוחמים מיחידות עלית ורובם ממושבים די מבוססים כלכלית אבל ברגע שאתה מכיר את האנשים האלה אתה מבין שהם הגיעו לשם בזכות החינוך שהם קיבלו ולא בזכות זה שיש להם בית גדול ורזר מכיתה ט׳...איזה שטויות את מדבר-כל החברים שלי שביחידותעילית ומוחברות הם אנשים בעלי מצב כלכלי נורמטיבי לחלוטין-יכול להיות שאם אתה "בן של" תוכל להתקבל...אבל תבין שבכל היחידות האלה יש ילדים עשירים זה מכיוון שהחינוך מאותו בית עשיר הוא להצטיין וזה מה שקורה-זה לא קשור לאוטו של אבא שלו
אתה מפיל את עצמך, לדוגמא אני הייתי בגיבוש צוללות אז בסוף היה לנו מבחנים, אתה מכשיל את עצמך בכוונה או שבמשימות קבוצתיות/ אישיות אתה מפשל, קיבלתי ראיונות לדובדבן/צנחנים, עוקץ ויהלם.ואיך מגיעים למצב שמסיימים ולא עוברים בכוונה?