הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית שעון Gshock שיספיק לצבא

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך

tuki

משתמש מתחיל
174
28
נק' מוניטין:
39
174
28
שלום כולם, אני מתגייס אוטוטו (20.7 תאריך סופי לאיסוף קרבי - מה שרציתי) ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות שעון Gshock שיספיק לי לשירות מבחינת עמידות, ולא יקר מידי.. משהו בסביבות 200~300 ש"ח.

חנות מומלצת בירושלים? הזמנה באינטרנט? בכללי איזה דגם מומלץ? אם למישהו יש נסיון זה יעזור.

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
יש אולי בארץ? אני מעדיף לקבל ישר את השעון בלי לחכות. העדפה אישית ספיציפית לגבי זה. בכללי הייתי קונה מאיביי אבל מעדיף את זה כבר ישר בלי לחכות.

תודה בכ"מ

אל תלך לאיסוף קרבי תעשה הכל כדי לעבור, הבנתי שזה חרא תפקיד ושממש לא שווה להיות שם.
ולך לחנות שעונים בטוח שיש בכל חנות G-SHOCK.
בהצלחה.

אל תלך לאיסוף קרבי תעשה הכל כדי לעבור, הבנתי שזה חרא תפקיד ושממש לא שווה להיות שם.
ולך לחנות שעונים בטוח שיש בכל חנות G-SHOCK.
בהצלחה.
רואים שאתה צעיר, הכל חרא חברים. חלק יותר מסריח וחלק פחות. לך תתרום בתפקיד שייעדו לך ותעשה אותו על הצד הטוב ביותר.

כל ג'י שוק יעשה את העבודה. ויחזיק לך יותר זמן מהשירות.

רואים שאתה צעיר, הכל חרא חברים. חלק יותר מסריח וחלק פחות. לך תתרום בתפקיד שייעדו לך ותעשה אותו על הצד הטוב ביותר.

כל ג'י שוק יעשה את העבודה. ויחזיק לך יותר זמן מהשירות.
אני באמת צעיר, אבל מכיר שם אנשים שהם לא חודש ולא חודשיים אלא שנה וקצת והם אומרים שזה חרא מקום וחרא תפקיד שלא כדאי להתקרב אליו
אם הוא לוחם שיהיה בגבעתי גולני צנחנים מקום קצת יותר נורמאלי ממוד"ש. ואם הוא שמה ברור שלא יעשה את התפקיד שלו חרא אלא שיעשה אותו הכי טוב שהוא יכול לא משנה אם הוא קרבי או לא, אבל אם הוא יכול לצאת משם אז שיצא.

יש לי חיקוי של ג'י שוק מאלי אקספרס והוא עלה לי 40 שקל, עושה ת'עבודה מצוין. אם אתה מעוניין אשלח לך קישור.

• פותח/ת השרשור
אני בא בראש פתוח. אני יודע שבכל מקום יהיה חרא כשזה בקרבי אז אני לא מצפה יותר מידי. בא למלא את התפקיד שיהיה לי בצורה הכי טובה שאוכל.

@Rami R , סבבה אז אני פשוט אקנה גי שוק זול יחסית עם צג ברור..

@Psycho, לאן אתה מתגייס? איסוף 😃?

יש לי חיקוי של ג'י שוק מאלי אקספרס והוא עלה לי 40 שקל, עושה ת'עבודה מצוין. אם אתה מעוניין אשלח לך קישור.
תשלח זה לא יזיק. בכל מקרה אני אקנה מקורי אבל שיהיה אולי מישהו ירצה מהחברים

השעון הזה זה הדבר הכי מיותר שאתה יכול לקנות לפני הגיוס 🤣

אחרי 19 שנים עם ה- Casio G-Shock 6600W, התחדשתי לפני מספר שנים עם Casio G-Shock G-9300GB-1.
אין שום חובה ב- G-Shock בצבא, ניתן להסתפק גם ב- Casio רגיל או כל מותג אחר שיעשה את העבודה.

1.jpg

(478)_z6.jpg

נערך לאחרונה:
מצטרף להמלצה של זיו - אין באמת הצדקה לקנות Gshock בצבא. כל שעון נורמלי עם סטופר יעשה את העבודה ולא יכאב לך אם ישרט או ישבר במהלך השירות.

תזכור שעיקר השימוש בו יהיה בטירונות ואימון מתקדם (אם יש).

• פותח/ת השרשור
מצטרף להמלצה של זיו - אין באמת הצדקה לקנות Gshock בצבא. כל שעון נורמלי עם סטופר יעשה את העבודה ולא יכאב לך אם ישרט או ישבר במהלך השירות.

תזכור שעיקר השימוש בו יהיה בטירונות ואימון מתקדם (אם יש).
אוקי תודה. אני אעשה סיבוב כבר באיזה קניון או איזור עם חנויות ואסתכל כבר מה שיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית