הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פרולקטין גבוה לפני סייקל

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
אני נמצא כארבעה שבועות לאחר סיומו של סייקל טסט ודקה, ועתיד להכנס בשבוע הבא לסייקל של טסט וטרן.
ביצעתי אתמול בדיקות דם, אשר הדגימו רמות פרולקטין גבוהות של 48ng/mL כאשר טווחי הנורמה הם 1-18.
בסייקל הקרוב תוכנן שילוב של ארימידקס במינון של 1מ"ג כל ארבעה ימים.
1.האם עקב רמות הפרולקטין הגבוהות רצוי לשנות את המינון?
2. אולי להוסיף גם 10 מ"ג נולבדקס?
תודה.

נ.ב.-
* לאחר הסייקל לא בוצע pct שכן אני על trt.
* בבדיקות הדם אתמול רמות הטסט טוטאל היו 8.92ng/mL כאשר טווחי הנורמה הם 12 - 2.45.
* אני יחסית "יבש", כלומר אחוז שומן לא גבוה, והליבידו בסדר גמור (נעזר לעיתים בחצי סיאליס, אבל חשק יש).
הרגשה כללית טובה. אני זוכר ש @Tom אמר פעם שפרולקטין זו בדיקה לא הכי אמינה, העלולה להיות מושפעת ממספר גורמים.

דבר ראשון כמו שאמרת פרולקטין אכן בדיקה לא אמינה למדי. צריך לעשות אותה מינימום אחרי שאתה ער שעתיים. ויש סטיות תקן, אבל בין 48 ל 12. לא מאמין שתיהיה סטיה גדולה.
בכל אופן, הדקה ידועה בהעלאת הפרולקטין, כנל גם הטרן.
הייתי מציע לך לפני שאתה מתחיל את הסייקל טרן, לקחת דוסטינקס, אני לא סגור על המינון לכן אשאיר את זה פתוח.
תדחה קצת את הסייקל טרן לדעתי עד שהרמות פרולקטין יהיו יציבות ולפחות בחריגה קטנה יותר.
המון בריאות והצלחה
לגבי הטסט, הטסט טוטאל שלך הוא 8.9 מכיוון שאתה על TRT. האם אתה על TRT קבוע? או רצית לקחת גשר בין הסייקל?

כן.
@Tom אפשר מעט הכוונה פה ? (אדקס, נולבה, דוסטינקס)
לצורך וויסות רמות הפרולקטין דוסטינקס כדופאמין אגוניסט הוא העדיף. ישנם דופאמין אגוניסטים אחרים אך דוסטינקס הוא הסלקטיבי מכולם מאחר ופועל על רצפטור דופאמין בודד (D2) ולכן גם תופעות הלוואי ממנו הנוחות מכולם.

• פותח/ת השרשור
לצורך וויסות רמות הפרולקטין דוסטינקס כדופאמין אגוניסט הוא העדיף. ישנם דופאמין אגוניסטים אחרים אך דוסטינקס הוא הסלקטיבי מכולם מאחר ופועל על רצפטור דופאמין בודד (D2) ולכן גם תופעות הלוואי ממנו הנוחות מכולם.
כיצד עלי לשלבו בסייקל ?
750 טסט 1-10
400 טרן 1-10
אדקס 1 מ"ג/4d

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית