הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מידע Cytover

אנאבל זית חבה

משתמש מתחיל
12
4
נק' מוניטין:
10
12
4
היי, אני חדשה כאן ואינני יודעת האם אני יכולה לשאול על הנושא הזה.
מנהלים, תתריעו בפני אם אסור לדבר על הנושא.
אני בחיטוב, היום רכשתי כדורי T3 שנקראים cytover, לא מוצאת בשום מקום חומר כתוב על הכדור הזה..
אני אשמח אם מישהו יתן לי הסבר כללי על הכדור והאם הוא ״טוב״.
משלבת את זה עם קלן, בפירמידה כמובן, נאמר לי לעשות שבוע 25 מק״ג, שבוע שני 50 מק״ג ושבוע שלישי לחזור ל-25 מק״ג. (T3)
קלן, להתחיל עם חצי כדור לפצל לפעמיים ביום בוקר וערב, לאחר 4 ימים לעלות לכדור וכך הלאה עד 4 כדורים ביום, ולאחר שבועיים לשלב עם הקלן כדור פרופיטן לפני השינה.
אשמח להארות/הערות במידה וניתן לדבר על הנושא.
תודה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מוצאת מידע על הכדור הזה בשום מקום!! כאילו אין כדור כזה בארץ.
https://www.kilogram.co.il/2375/הורומוני-בלוטת-התריס-וירידה-במשקל/
welcome
תהיי רגועה...לא דנים פה בפורום על אקמול וכדורים נגד צרבת 😉

תודה! קראתי את המאמר הזה, אבל אני מחפשת מידע ספציפי לגבי הכדור שאני מתכוונת לרחת, קצת מוזר לי שאין מידע עליו בשום מקום.

כנראה לא מצאת כי חיפשת מידע על Cytover, שזה השם המסחרי של המוצר שמיוצר על ידי חברת Vermodje. השם של המוצר הכללי הוא T3/ציטומל.
קלן יש מספיק מידע. מתחילים במינון הנמוך ביותר שאפשר (20-40 מק"ג) לכמה ימים ומעלים אם תופעות הלוואי נסבלות.
פרוטוקול כזה יתאים בשילוב הפרוטוקול שהצגת ל-T3:
1-3 20 מק"ג קלן (חצי כדור או כדור, תלוי איזה מינון הקלן שלך).
4-7 40 מק"ג. כדור אחד בבוקר, אין צורך לפצל.
7-14 2 כדורים. אפשר לפצל.
14 והלאה להוסיף 1 מ"ג קטוטיפן (פרופיטן זה שם מסחרי לאותה תרופה) וניתן להעלות עד 3 כדורים ביום.
אפשר למשוך קלן עד שישה שבועות עם קטוטיפן. T3 אפשר למשוך יותר, למשל שבועיים ראשונים 25 מק"ג, שבוע שלישי ורביעי 50, חמישי שישי 25.
קלן ו-T3 לא חובה לפצל מינונים כי לשניהם זמן מחצית חיים ארוך מיממה. קלן לא לקחת אחרי השעה 16:00, כדי לאפשר מטבוליזם ובכך למנוע מעט הפרעה לשינה (שגם ככה תהיה בגלל זמן מחצית החיים הארוך). לא לקחת קלן שלוש שעות לפני אימון.
ברגע סיום ה-T3 מומלץ לבצע שלושה ימים של העמסת פחמימות במאזן קלורי חיובי (בימים אלו שומן מינימום וחלבון רמת תחזוקה של גרם לקילו משקל גוף עד שניים). במהלך הסייקל לשמור על חלבון גבוה מאוד כדי לשמר את מסת השריר.

• פותח/ת השרשור
תודה רב
כנראה לא מצאת כי חיפשת מידע על Cytover, שזה השם המסחרי של המוצר שמיוצר על ידי חברת Vermodje. השם של המוצר הכללי הוא T3/ציטומל.
קלן יש מספיק מידע. מתחילים במינון הנמוך ביותר שאפשר (20-40 מק"ג) לכמה ימים ומעלים אם תופעות הלוואי נסבלות.
פרוטוקול כזה יתאים בשילוב הפרוטוקול שהצגת ל-T3:
1-3 20 מק"ג קלן (חצי כדור או כדור, תלוי איזה מינון הקלן שלך).
4-7 40 מק"ג. כדור אחד בבוקר, אין צורך לפצל.
7-14 2 כדורים. אפשר לפצל.
14 והלאה להוסיף 1 מ"ג קטוטיפן (פרופיטן זה שם מסחרי לאותה תרופה) וניתן להעלות עד 3 כדורים ביום.
אפשר למשוך קלן עד שישה שבועות עם קטוטיפן. T3 אפשר למשוך יותר, למשל שבועיים ראשונים 25 מק"ג, שבוע שלישי ורביעי 50, חמישי שישי 25.
קלן ו-T3 לא חובה לפצל מינונים כי לשניהם זמן מחצית חיים ארוך מיממה. קלן לא לקחת אחרי השעה 16:00, כדי לאפשר מטבוליזם ובכך למנוע מעט הפרעה לשינה (שגם ככה תהיה בגלל זמן מחצית החיים הארוך). לא לקחת קלן שלוש שעות לפני אימון.

תודה רבה לך על ההסבר המפורט!
למה כוונתך שאפשר לעלות ל-3 כדורים ביום? הקלן או הקטוטיפן?
ואשמח לדעת למה צריך לעשות העמסה בתום השימוש בT3?
האם הכדור של cytover הוא מומלץ?
ואיך אפשר לדעת שהוא אוטנטי? הבחור התגובה למעלה ציין שיש קודים..
תודה רבה לך על ההסבר המפורט!
למה כוונתך שאפשר לעלות ל-3 כדורים ביום? הקלן או הקטוטיפן?
ואשמח לדעת למה צריך לעשות העמסה בתום השימוש בT3?
האם הכדור של cytover הוא מומלץ?
ואיך אפשר לדעת שהוא אוטנטי? הבחור התגובה למעלה ציין שיש קודים
אותנטי**

3 כדורים של קלן אם מדובר על כדורי 40 מק"ג. יש כדורים של 20 מק"ג ויש של 40 מק"ג.
קטוטיפן נשאר תמיד על כדור אחד (1 מ"ג) לפני השינה.
המוצרים של וורמודג'ה מעולים אם הם לא מזויפים.
על האריזה אמור להופיע הקוד, אותו תוכלי לבדוק בקישור הבא: https://verid.org.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה, אני לא קיבלתי קופסא שלמה אלא רק משטח אחד של 25 כדורים מתוך הקופסא..עדיין אפשר לדעת?
יש על המשטח קוד חרוט בצד 010413 0413 כשרשמתי אותו במלואו בקישור שנתת לי זה רשם לי invalid code???
אולי צריך לרשום רק חלק מהמספר?
אוף זה מבאס אותי, אני מקווה שזה לא מזויף..תודה על ההתייחסות

שוב תודה, אני לא קיבלתי קופסא שלמה אלא רק משטח אחד של 25 כדורים מתוך הקופסא..עדיין אפשר לדעת?
יש על המשטח קוד חרוט בצד 010413 0413 כשרשמתי אותו במלואו בקישור שנתת לי זה רשם לי invalid code???
אולי צריך לרשום רק חלק מהמספר?
אוף זה מבאס אותי, אני מקווה שזה לא מזויף..תודה על ההתייחסות
לא מכיר מוצרים של וורמודג'ה, אז אני לא יודע איך נראה הקוד והיכן מופיע על המוצר. מאמין שחיפוש קצר בגוגל יניב תוצאות שיעזרו לך. חפשי "Vermodje code" והיכנסי לפורומים שדנים בסטרואידים או בגוגל תמונות. אני בטוח שתמצאי שם תמונה של הקוד על המוצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית