הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע FINPECIA אורגינל או לא

TOTOLOTY

משתמש פעיל
324
75
נק' מוניטין:
96
324
75
אני משתמש בפינפסיה שהזמנתי מהודו
במחיר זול אששש
אמרו לי שיש כאלה גם מזוייפים, אני מצרף תמונות
הקופסה היגיעה בלי העלון לצרכן אמרו לי שזה ככה
מי שמכיר יכול לתת איזה התרשמות?
??

קבצים מצורפים

• fin3.JPG
    fin3.JPG
    KB 17.6 · צפיות: 179
  • fin.JPG
    fin.JPG
    KB 45.7 · צפיות: 157
  • fin1.JPG
    fin1.JPG
    KB 63.1 · צפיות: 156
  • fin2.JPG
    fin2.JPG
    KB 18.7 · צפיות: 146
אני גם משתמש בתרופה הזו. אין זיופים שלה, זה לא נכון. יש זיופים של פרופסיה אבל לא של פינפסיה. היא מיוצרת על ידי חברת תרופות שנקראת סיפלה שזו חברה מאוד ידועה ומפורסמת. גם כשטיילתי בהודו רכשתי את התרופה, אין עלון לצרכן בחפיסות התרופה. למעשה רכשתי בהודו גם טבליות נגד מלריה ולא היה עלון לצרכן. אתה רגיל לזה מישראל כי יש הרבה תרופות מיובאות עם כיתוב באנגלית אז מוסיפים עלון לצרכן. חברות בחו"ל לא שמות עלון לצרכן וכותבות על האריזה את שם התרופה וכד'. בארה"ב כשהייתי קניתי תרופות בבית מרקחת ולא היה בכלל חפיסות. הכל מגיע שם בבקבוקונים קטנים שמכילים 30 טבליות ואין שום עלון לצרכן.

וואי שתהיו בריאים חבר'ה , אין קשר לזיוף ולאורגינל .
יש חברות שמייצרות תרופות בדומה ל UG שמתחרות בחברות עם שם כמו חברת טבע כדוגמא ; זה נקרא ג'נרי והעלויות הם יותר זולות בגלל שאין להם "שם" והם מנסים להכנס לשוק , פשוט מאוד . החומר הפעיל הוא אותו חומר סתם דוגמא : התרופה סיאליס ו/או ויאגרה זולה מאוד . למה מקבלים אותם במחיר מופקע ??? הזוי מאוד , בגלל זה פראיירים תמיד יש . אבל מי שחכם מרוויח ככה זה בחיים תמיד יש פראיירים לדפוק אותם ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית