ייעוץ שירותים כל שעה במהלך סייקל?

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
הגיוני שכל שעה לפחות או יותר אני הולך להשתין? ולא מעט .. זה מגיע למצב שבלילה אני קם בשביל זה לשירותים.
אני מדבר על כמויות לא קטנות של פיפי.
הגיוני שהנוזלים יוצאים מהגוף, עקב הפסקת הדיבול, למרות שהוא לא נמשך זמן מה? (שישה ימים 30 מ"ג ליום).
או שמא, הדקה נכנס למערכת הדם יחד עם השאריות שהדיבול השאיר אחריו וזו עוד סיבה שיכולה להיגרם לכך?
או פשוט דלקת בשתן?
אם למישהו קרה או היה, אשמח לקבל תשובות.
בתודה,
והמשך שבוע מצויין.

נסה להוריד את רמת החלבון בארוחות לשבוע ובחן את התוצאות (אל תדאג, שום איבוד שריר לא יקרה מזה).
אבל אם לאחר מכן, אתה עדיין קם יותר מפעם אחת בלילה והדפוס נמשך לאורך של יותר משבוע - ממליץ על בדיקה רפואית.

הגיוני שכל שעה לפחות או יותר אני הולך להשתין? ולא מעט .. זה מגיע למצב שבלילה אני קם בשביל זה לשירותים.
אני מדבר על כמויות לא קטנות של פיפי.
הגיוני שהנוזלים יוצאים מהגוף, עקב הפסקת הדיבול, למרות שהוא לא נמשך זמן מה? (שישה ימים 30 מ"ג ליום).
או שמא, הדקה נכנס למערכת הדם יחד עם השאריות שהדיבול השאיר אחריו וזו עוד סיבה שיכולה להיגרם לכך?
או פשוט דלקת בשתן?
אם למישהו קרה או היה, אשמח לקבל תשובות.
בתודה,
והמשך שבוע מצויין.

סטרואידים שמעלים אסטרוגן גורמים לעליה בהורמון הואזופרסין והאנגיטנסין, ולכן הרבה מדווחים על שיתון מרובה, יש כאלו שקמים בלילה אפילו להשתין.

סטרואידים שמעלים אסטרוגן גורמים לעליה בהורמון הואזופרסין והאנגיטנסין, ולכן הרבה מדווחים על שיתון מרובה, יש כאלו שקמים בלילה אפילו להשתין.
עלייה בהפרשה של ואזופרסין (aka adh= anti diuretic hormone) תגרום לשיתון מועט ולא מרובה. אותו הדבר לגבי אנגיוטנסין חביבי.

עלייה בהפרשה של ואזופרסין (aka adh= anti diuretic hormone) תגרום לשיתון מועט ולא מרובה. אותו הדבר לגבי אנגיוטנסין חביבי.
צודק הפכתי בינהם בטעות, העליה אכן מורידה ואזופרסין ומעלה אנגיטנסין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית