הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חומרים לחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
תחילה התנצלות,ממעט להכנס לפורום הזה ותחום החומרים זר לי לגמרי אבל עלתה לשאלה שמחפש לה תשובה:
יוצא לי לראות לא מעט מתאמנים וחלקם גם משתתפים בתחרויות פיטנס וכד'(חברה בעלי אחוז שומן נמוך 7ומטה ובעלי מסת שריר גבוהה) ואני מבין שמלבד לחומרים 'קלים' כמו קלן ואפדרין הם עוברים לשימוש בחומרים יותר רצינים כמו ווינסטרול או אנאבר,השאלה היא מהשימוש בחומרים האלה קל יותר להתאושש והם פחות מזיקים כמו סטרואידים אחרים?

אין דבר כזה "חומרים לחיטוב". ישנן מתודולוגיות שונות להכנה לתחרות וישנם סטרואידים המביאים לפחות מראה נוזלי.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "חומרים לחיטוב". ישנן מתודולוגיות שונות להכנה לתחרות וישנם סטרואידים המביאים לפחות מראה נוזלי.

וישנם חומרים שאפשר לסייקל ואין צורך בPCT לאחר מכן?כלומר הם טובים להכנה לתחרות ואז אפשר פשוט 'לרדת' מהם?

וישנם חומרים שאפשר לסייקל ואין צורך בPCT לאחר מכן?כלומר הם טובים להכנה לתחרות ואז אפשר פשוט 'לרדת' מהם?
אלה שיטות מאוד לא יעילות. לא סביר שתגיע רחוק כך.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכונן לתחרות ?

רחוק מאד מתחרות,לא יכול שלא להתרשם(ולפרגן) לחבר'ה שמתחרים(ושוב,בעיקר בקטגוריות פיטנס למינהן)שהם מאד חטובים ובעלי מסת שריר מרשימה-חבר'ה של פחות מ80ק"ג.
ממה שהבנתי,אלה חבר'ה לא גדולים במיוחד בבסיס שלהם,לא מאמין שהם גדלו מתוכניות כוח ועדין נראים מרשים-החומרים כלכך 'מתוחכמים' שפשוט נותנים סייקל לתקופה ואז אפשר לקצור את הפירות ו"לצאת מזה"?

רחוק מאד מתחרות,לא יכול שלא להתרשם(ולפרגן) לחבר'ה שמתחרים(ושוב,בעיקר בקטגוריות פיטנס למינהן)שהם מאד חטובים ובעלי מסת שריר מרשימה-חבר'ה של פחות מ80ק"ג.
ממה שהבנתי,אלה חבר'ה לא גדולים במיוחד בבסיס שלהם,לא מאמין שהם גדלו מתוכניות כוח ועדין נראים מרשים-החומרים כלכך 'מתוחכמים' שפשוט נותנים סייקל לתקופה ואז אפשר לקצור את הפירות ו"לצאת מזה"?
נשמע שאתה מחפש איזה חומר קסם שלא מזיק לבריאות, שלא צריך PCT וינפח ויחטב אותך.
צר לי אין כזה, אומנם יש סטרואידים מתונים אבל הם נלקחים יחד עם החבר׳ה ה״כבדים״ על מנת למקסם אותם עוד יותר.

סייקל ללא חוסר בסיס הוא אף פעם לא עדיף. לא מבחינה רפואית ולא מבחינת תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית