ייעוץ אקונומי

• פותח/ת השרשור dht1999
  • פורסם בתאריך

dht1999

משתמש מתחיל
103
23
נק' מוניטין:
169
103
23
מי מייצר את חגורת economy מ Lifting Large ? אני רוצה לקנות אותה אבל אין בקושי מידע על החגורה הזאת .. וגם לא הצלחתי למצוא אותה בחנויות אחרות .. גם בקושי מצאתי סרטונים ביוטיוב עליה , יש כאן מישהו שיש לו אותה והוא ממליץ ?

היא מיוצרת בפקיסטן/אפגניסטן. אני אישית השתמשתי בה 3-4 חודשים והיא הייתה פשוט מעולה(עכשיו היא שוכבת בארון כי הפסקתי עם הסקוואט הכבד), עזרה כמו שצריך.. אם אתה לא חושב על העתיד הרחוק ורואה בה שימוש לשנה הקרובה במחיר סביר הייתי ממליץ בחום.

• פותח/ת השרשור
היא מיוצרת בפקיסטן/אפגניסטן. אני אישית השתמשתי בה 3-4 חודשים והיא הייתה פשוט מעולה(עכשיו היא שוכבת בארון כי הפסקתי עם הסקוואט הכבד), עזרה כמו שצריך.. אם אתה לא חושב על העתיד הרחוק ורואה בה שימוש לשנה הקרובה במחיר סביר הייתי ממליץ בחום.
מאיפה קנית אותה ? אפשר לקנות אותה רק בlifting large ?

I had Economy from House Of Pain.

It gave my great support but the 2 downsides:
1. Poor long term durability
2. Insanely difficult to break in at the beginning

יש לי גם אקונומי מבית הכאב
יד שנייה כלומר היא בת כ-4 שנים אם אני לא טועה ומאוד עוזרת לי. (אני אישית מושך בה מעל 5 פלטות ונודע לי שנמשך בה 7 פלטות אצל הבעלים הקודמים.)

בארון?😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית