הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל וקלאן

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
היי כרגע סיימתי סייקל למרות שלא הרגשתי בסייקל הזה כלום לעומת סייקלים אחרים כנראה החומר היה חרא ..
בכל מקרה אני רוצה לשאול האם אפשרי לעשות דבר כזה ..
לתת קלאן בזמן של הpct ואחרי שבועיים שהpct נגמר לעשות בדיקות דם ואם הכל תקין הורמונלית לתת עוד סייקל של
טראן ואנטט ווינסטרול אני רוצה להתחטב הייתי שמח לשמוע הצעות למינונים של החומרים האלה וגם עם צריך סרמים מאיזה סוג או משהו כזה חוץ מי pct רגיל ,
והכי חשוב האם באמת אפשר לקחת קלאן ישר אחרי סייקל תוך כדי pct עד שאני יתחיל את הסייקל הבא ,
תודה רבה ואשמח שתהנו על כל השאלות כי היו פה כמה ובמיוחד מצפה לתשובה מ Tom

היי כרגע סיימתי סייקל למרות שלא הרגשתי בסייקל הזה כלום לעומת סייקלים אחרים כנראה החומר היה חרא ..
לתת קלאן בזמן של הpct ואחרי שבועיים שהpct נגמר לעשות בדיקות דם ואם הכל תקין הורמונלית לתת עוד סייקל של
טראן ואנטט ווינסטרול אני רוצה להתחטב הייתי שמח לשמוע הצעות למינונים של החומרים האלה וגם עם צריך סרמים מאיזה סוג או משהו כזה חוץ מי pct רגיל ,
והכי חשוב האם באמת אפשר לקחת קלאן ישר אחרי סייקל תוך כדי pct עד שאני יתחיל את הסייקל הבא ,

אין שום בעיה לקחת קלן בזמן ה- PCT ,
וכמו כן - תמיד מומלץ לחכות את הזמן של הסייקל - כך לחכות בזמן של "ללא סייקל"
ז"א אם עשית 10 שבועות סייקל , אז לאחר ה-PCT תחכה עוד 10 שבועות ואז תעשה .
כמובן - לא חובה , אך מומלץ .

כפי שציין @Asi אין כל בעיה עם קלן, אלא שלא מומלץ להיגנס לגירעון קלורי וחיטוב קשוח בזמן ה-pct.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית