סרטון Squat 160X5

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
ירדתי לחיטוב עם סייקל קלן,שבוע שני כבר על 20 גרם פחמימה והמשקלים לא ירדו להפתעתי.
היה דד של 170X5 אבל לא צילמתי.
בכל מקרה,הנה הסרטון,בן 16 שוקל 80

כל הכבוד דור! התחזקת בצורה מטורפת ועכשיו זה בדיוק הזמן להתחיל לעבוד עם רצועות ברכיים בסטים הכבדים לקראת התחרות! באמת מבסוט מההתקדמות שלך אחי כל הכבוד!!!
רק אני לא מבסוט מהספוטר שלך. הוא צריך ללכת צעד וחצי אחורה ולהתקרב רק אם הוא רואה שאתה עוד שניה נופל אחורה. הוא לא אמור לעשות איתך סקוואט ולהחזיק לך ידיים. לא ככה שומרים בסקוואט. מצידי עדיף שתיקח 2 אנשים שיעמדו בשני צדדים של המוט וירימו אותו איתך במצב של כשל, זה עדיף ממה שהולך אצלך בסט עכשיו עם הספוטר הזה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד דור! התחזקת בצורה מטורפת ועכשיו זה בדיוק הזמן להתחיל לעבוד עם רצועות ברכיים בסטים הכבדים לקראת התחרות! באמת מבסוט מההתקדמות שלך אחי כל הכבוד!!!
רק אני לא מבסוט מהספוטר שלך. הוא צריך ללכת צעד וחצי אחורה ולהתקרב רק אם הוא רואה שאתה עוד שניה נופל אחורה. הוא לא אמור לעשות איתך סקוואט ולהחזיק לך ידיים. לא ככה שומרים בסקוואט. מצידי עדיף שתיקח 2 אנשים שיעמדו בשני צדדים של המוט וירימו אותו איתך במצב של כשל, זה עדיף ממה שהולך אצלך בסט עכשיו עם הספוטר הזה.
תודה רבה מקס,חיכיתי לתגובה ממך!
תודה על כל הפרגון,אבל בסוף לצערי החלטתי לא להתחרות,לא ביולי לפחות ,בדצמבר אני בא להפציץ כמה שאפשר.
התחלתי חיטוב דל פחמימה על קלן,שבוע שני והמשקלים לא ירדו להפתעתי ומקווה שגם לא ירדו.
בקשר לספוטר,הוא היה רנדומלי וזה אחד המאמנים שהיו שם במקום,עדיף אותו מאשר אפחד כי באמת שאני זוכר שחיפשתי ספוטרים באותו סיטואציה ופשוט לא היה...
אוקי,תודה בכל מקרה.

תודה רבה מקס,חיכיתי לתגובה ממך!
תודה על כל הפרגון,אבל בסוף לצערי החלטתי לא להתחרות,לא ביולי לפחות ,בדצמבר אני בא להפציץ כמה שאפשר.
התחלתי חיטוב דל פחמימה על קלן,שבוע שני והמשקלים לא ירדו להפתעתי ומקווה שגם לא ירדו.
בקשר לספוטר,הוא היה רנדומלי וזה אחד המאמנים שהיו שם במקום,עדיף אותו מאשר אפחד כי באמת שאני זוכר שחיפשתי ספוטרים באותו סיטואציה ופשוט לא היה...

אוקי,תודה בכל מקרה.
אני עכשיו גם בדל פחמימה ומתלבט אם עוד חודש-חודשיים כשאני ארד מתחת ל18 אחוז להתחיל קלן או אפדרין/יוהימבין. לפי מה שאני יודע אם בחיים לא עשיתי סייקל עם שורף שומן עדיף לי לעשות קודם אפדרין ולראות איך הולך איתו לפני שאני לוקח משהו רציני כמו קלן. מה אתה חושב?
ומחכה לתוצאות שלך שישתפרו עוד ולתחרות ביולי! אני כנראה לא אתחרה עד סוף השנה בכלל אבל אני בטוח אבוא לצפות 😃

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו גם בדל פחמימה ומתלבט אם עוד חודש-חודשיים כשאני ארד מתחת ל18 אחוז להתחיל קלן או אפדרין/יוהימבין. לפי מה שאני יודע אם בחיים לא עשיתי סייקל עם שורף שומן עדיף לי לעשות קודם אפדרין ולראות איך הולך איתו לפני שאני לוקח משהו רציני כמו קלן. מה אתה חושב?
ומחכה לתוצאות שלך שישתפרו עוד ולתחרות ביולי! אני כנראה לא אתחרה עד סוף השנה בכלל אבל אני בטוח אבוא לצפות 😃
לא ייודע מהה איתך,אבל הסייקל הראשון שלי עם שורף שומן היה עם קלן.
לא חושב שהוא גרוע כמו שעושים ממנו,את האמת זה פחות גרוע ממה שחשבתי שיהיה.
אתה כבר בן 22,אני בטוח שאתה יודע ב-100% מה אתה עושה ולא תעשה שטויות,ותעבוד כמו שצריך עם זה .. ככה שבמקומך אם חשבת על ללכת על קלן,הייתי הולך על זה.
כל מקרה,לתחרות ביולי אתה תבוא ? כי אני בא לצפות,ובדצמבר להשתתתף נראה אותך שם !

לא ייודע מהה איתך,אבל הסייקל הראשון שלי עם שורף שומן היה עם קלן.
לא חושב שהוא גרוע כמו שעושים ממנו,את האמת זה פחות גרוע ממה שחשבתי שיהיה.
אתה כבר בן 22,אני בטוח שאתה יודע ב-100% מה אתה עושה ולא תעשה שטויות,ותעבוד כמו שצריך עם זה .. ככה שבמקומך אם חשבת על ללכת על קלן,הייתי הולך על זה.
כל מקרה,לתחרות ביולי אתה תבוא ? כי אני בא לצפות,ובדצמבר להשתתתף נראה אותך שם !
יש לי קרוב ל0 ידע על חומרים אז אני מנסה ללקט כמה שיותר מידע מכמה שיותר מקורות מנוסים בזמן האחרון מעבר לדברים שקראתי בפורטל וההמלצה הגורפת שראיתי היא סייקל ראשון לעשות עם אפדרין (גם יש לי חבר מאמן כושר במכינה שהוא מתעסק בחומרים ואמר לי את אותו הדבר). אני חושב שכשאני אהיה יותר קרוב לאחוז השומן הרצוי ואגיע לתקיעה בירידה אני אתחיל להתייעץ על זה יותר.
וכה אני בא לצפות בתחרות ביולי נתראה שם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית