הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הלכה המוטיבציה...

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
מאז שהרזתי וזה הפסיקה לי המוטיבציה ללכת למכון כושר.. עשיתי הפסקה של שבוע, כי בראשון שעבר אני הקאתי וזה, הייתי במכון כושר, באתי הביתה, לא הרגשתי טוב והקאתי כל הלילה(בעיקר מים, לא אוכל :X)... ואז הפסקתי להתאמן. אתמול אמרתי לעצמי זין אני נשבר, הלכתי עשיתי בכיף שלי הליכה של 45 דקות... ראיתי סדרה וזה היה נחמד. עכשיו אין לי ממש חשק ללכת ולהתאמן :/

קורה יש ימים גרועים ויש ימים טובים
קח את עצמך בידיים בגלל נפילה קטנה תפסיק ?
תחשוב שכל הזמן שעבדת עד עכשיו ילך לפח זה שווה את זה?

• פותח/ת השרשור
קורה יש ימים גרועים ויש ימים טובים
קח את עצמך בידיים בגלל נפילה קטנה תפסיק ?
תחשוב שכל הזמן שעבדת עד עכשיו ילך לפח זה שווה את זה?
"I've come too far. I can't give up.".
אני ארבעה חודשים כבר ואני לא מתכוון לוותר אבל אין פשוט אין מוטיבציה... :/
חשוב לי באמת להמשיך להתאמן ולהשיג תוצאות...

"I've come too far. I can't give up.".
אני ארבעה חודשים כבר ואני לא מתכוון לוותר אבל אין פשוט אין מוטיבציה... :/
חשוב לי באמת להמשיך להתאמן ולהשיג תוצאות...
אז תמשיך ללכת
תזמין חבר שיבוא איתך
קח את עצמך בכוח

האם אתה מתאמן בתוכנית מסודרת?
אתה מצליח להתקדם במשקלי העבודה?

לפעמים כשדורכים במקום, המוטיבציה יורדת.

ובכללי, קורה שלא מרגישים טוב.. העיקר שתרגיש יותר טוב, ותחזור להרים כבד.
המצב רוח יתרומם בחזרה לאחר מכן 😉

לפעמים אחרי משבר קטן קצת קשה לחזור לשגרה.. אבל אחרי שמתגברים על השלב הראשון הכל מסתדר.

טיפים :
קודם לקבוע יעדים ראליים לטווח הקצר.. לא צריך להסתכל על אחרים. להתמקד בתהליך
שלך.. גם אם ההתקדמות היא לא מהירה, לא להתבאס. העיקר שתשאר על המסלול. זו לא תחרות וצריך ללמוד להינות מהדרך.

אחרי קביעת יעדים תנסה לתכנן את הלו"ז שלך בצורה מסודרת.

בתקופות מבאסות תגמול אישי לעצמך גם יכול לעזור 😃 נגיד לקבוע מראש שאם השלמת את היעדים לשבוע/שבועיים תצ'פר את עצמך עם משהו שעושה לך טוב (אוכל במסעדה אהובה, בגד, ענארף....)

טוב לגבי המוטיבציה אני מסכים עם מה שאמרו למעלה. אבל, יש אנשים שפשוט לא מתאים להם להתאמן בחדר כושר, פשוט לא מתחברים לזה. לדעתי פעילות גופנית זה חשוב גם לגוף וגם לנשמה, אבל צריך למצוא פעילות שאתה נהנה ותאהב לעשות. בשביל אחד זה להרים מקסימום משקל, בשביל השני זה לשחות במשך שעות, בשביל השלישי זה לשחק כדורגל וכו'. אם מה שיש לך זה נפילת מוטיבציה זמנית אז באמת תעשה את מה שהציעו לך כאן. אם לא אז תחשוב אולי יש פעילות גופנית אחרת שממנה תהנה יותר ותתמיד יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית