הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד מהאקספקטור

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ישנם תהליכים לא מודעים במוח שאחד מהם הוא חיקוי דגם.
ילד לומד המון מהוריו ובסביבתו וזה אחד הדברים.
שמע.. אמא שלי עברה ילדות לא קלה עם הרבה כפיים והעיפו אותה מהבית. וזה לא שיגע אותה, זה הביא לה מוטיבציה להיות אמא טובה ולהביא לנו מה שלא היה לה. יש ויש...
יש תחליפים.. פרחים מיובשים של אוזן ארי אפריקני.. קליפות פסיפלורה...😃
לא חשבת שהייתי רציני לגבי זה עכשיו כן? אני רק ב 15 אני עדיין לא מתעסק בשטויות. אבל גם אם נשווה טבק לקנאביס...

סתם שאלה לא קשורה בנות יכולות לקחת טסט או שזה דופק להם את הגוף?(או שהן לוקחות אסטרוגן?)

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה לא קשורה בנות יכולות לקחת טסט או שזה דופק להם את הגוף?(או שהן לוקחות אסטרוגן?)
לוקחות טסט.. ממה שאני יודע זה משנה להן את הקול וכו׳ לא יודע הרבה לגבי זה

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע אם הן יקחו טסט זה מגדל להן שיער ומוריד את הליבידו..
Which isn't very nice.😳
נראה לי שגם מתחיל לגדול להן זקן וחרא כזה... תחפש קצת בגוגל תמצא תשובות
יכול להיות שאם אני בן 15 ועדיין לא גדל לי זקן הטסט שלי נמוך?

שמע.. אמא שלי עברה ילדות לא קלה עם הרבה כפיים והעיפו אותה מהבית. וזה לא שיגע אותה, זה הביא לה מוטיבציה להיות אמא טובה ולהביא לנו מה שלא היה לה. יש ויש...
ההורים הם לא המודל היחיד לחיקוי בחברה.
סביר להניח שמודלים אחרים של הורות שהיא ראתה בחיים השפיעו עליה בצורה כזו שבסוף היא בחרה ללכת בדרך אחרת..
קח לדוגמא עולים חדשים מאתיופיה.. הילדים כבר מערערים על אותם מוסכמות שקיבלו אצל ההורים.. משהו שאולי לא היה קורה בכפר באתיופיה שם המודלים היו די דומים למה שקיבלו בבית

סביר להניח שמודלים אחרים של הורות שהיא ראתה בחיים השפיעו עליה בצורה כזו שבסוף היא בחרה ללכת בדרך אחרת..
קח לדוגמא עולים חדשים מאתיופיה.. הילדים כבר מערערים על אותם מוסכמות שקיבלו אצל ההורים.. משהו שאולי לא היה קורה בכפר באתיופיה שם המודלים היו די דומים למה שקיבלו בבית
אמא שלך אישה חזקה.😉
רוב האנשים אין להם אישיות חזקה מספיק להתמודד עם זה והם יעדיפו להרים ידים (לשים זין על הכול במילים פשוטות).

• פותח/ת השרשור
אמא שלי הייתה דוסית מצפת אז אני בספק אם היא למדה את זה ממישהי אחרת...

אמא שלך אישה חזקה.😉
רוב האנשים אין להם אישיות חזקה מספיק להתמודד עם זה והם יעדיפו להרים ידים (לשים זין על הכול במילים פשוטות).
נראה לי שהתכוונת לאמא של @x7haim 😕
אבל תודה בכל זאת.. אמסור לה

• פותח/ת השרשור
נראה לי זה הגיע יותר מכיוון של אני לא יעשה לילדים שלי מה שעשו לי וכו׳
לדוגמה יש לה אח שכשאבא שלה מת כשהוא היה בן 14-15 הוא התחיל לעשן (שפה אני כבר יכול להבין) וברח מהארץ בגיל 16-17. אבל עכשיו הוא בסדר. אומנם אפשר להגיד שהוא ״עזב״ את היהדות, אבל הוא מכבד את אמא שלו
להגיד עזב נראה לי הגזמה בגלל שהוא כן עושה שולחן שישי וכו׳

נראה לי זה הגיע יותר מכיוון של אני לא יעשה לילדים שלי מה שעשו לי וכו׳
לדוגמה יש לה אח שכשאבא שלה מת כשהוא היה בן 14-15 הוא התחיל לעשן (שפה אני כבר יכול להבין) וברח מהארץ בגיל 16-17. אבל עכשיו הוא בסדר. אומנם אפשר להגיד שהוא ״עזב״ את היהדות, אבל הוא מכבד את אמא שלו
להגיד עזב נראה לי הגזמה בגלל שהוא כן עושה שולחן שישי וכו׳
עדיין.. אי אפשר להכליל את התהליך שאמא שלך עברה על כל אחד. יש שייקחו את זה לכיוון הזה ויש שימשיכו עם המנהגים המקובלים בחברה שלהם.. (עם כל הכבוד לאמא הנהדרת שלך)

• פותח/ת השרשור
עדיין.. אי אפשר להכליל את התהליך שאמא שלך עברה על כל אחד. יש שייקחו את זה לכיוון הזה ויש שימשיכו עם המנהגים המקובלים בחברה שלהם.. (עם כל הכבוד לאמא הנהדרת שלך)
צודקת.
ויש את האלו שיכתבו על זה שירים
EMINEM#

נערך לאחרונה:
תקשיב לכול דבר יש פלוסים ומינוסים.
אני בעד ירוק אבל יש לזה גם כמה חסרונות.
1.זה פותח שוק של ירוק וכלכלה שבסוף נהפכת לפשע.
2.זה פותח עוד דברים לנוער שאם הנוער יתחיל לעשן ירוק על הדרך הם גם יעשנו סיגריות וגם שתייה.
אם זאת זה מונע מאנשים מבוגרים את זה.
אם זה חוקי איך זה בדיוק פותח שוק שחור? זה כמו שתגיד שיהיה שוק שחור של סוכר ולמה שאני אקנה גראס מדילר כשאני יכול לקנות אותו בסופר
ונערים תמיד ישתו ויעשנו וגם עכשיו הם שותים ומעשנים, אין קשר לגראס ואפילו יותר מזה, אם יש לגליזציה פחות בני נוער מעשנים גראס

אם זה חוקי איך זה בדיוק פותח שוק שחור? זה כמו שתגיד שיהיה שוק שחור של סוכר ולמה שאני אקנה גראס מדילר כשאני יכול לקנות אותו בסופר
ונערים תמיד ישתו ויעשנו וגם עכשיו הם שותים ומעשנים, אין קשר לגראס ואפילו יותר מזה, אם יש לגליזציה פחות בני נוער מעשנים גראס
אה אולי העובדה שירוק לא חוקי בכול מדינות העולם ואז היה אפשר ליבא את זה מהארץ מה שיגרום למעצרים ולפשע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית