נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
לי זה לא מהווה בעיה.. גם לא אמרתי את זהכשתהיה לך רגל של 80 סמ אני ארשה לך לבכות על זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי זה לא מהווה בעיה.. גם לא אמרתי את זהכשתהיה לך רגל של 80 סמ אני ארשה לך לבכות על זה.
אין ספק שברגע שמקנאים במישהו לחפש סיבה לרדת עליו זה נחוץ 🤣אם תסתכלו כל תמונות אחרות שלו במכנס קצר דווקא תראו שיש לו ארבע ראשי סבבה לגמרי
כבר פרסמתי 🤡
GRRRהרגליים זה השריר העיקרי שאני רוצה שיגדל
[*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=974827019218208&set=p.974827019218208&type=1
חחחחחח
הספיק לגדל בכמה ימים?צפה בקובץ המצורף 27258
נגמרה החגיגה, הוא לא צ'יקן.
לקח לי משהו כמו חצי דקה עד ששמתי לב לרגל שלוצפה בקובץ המצורף 27258
נגמרה החגיגה, הוא לא צ'יקן.
הוא היה ככה כל הזמן, הוא מעולם לא היה צ'יקן... פשוט הייתה תמונה אחת שהייתה נראית כמעלת ספק אז התחילו לרדת עליו. ובכללי תמונות מושפעות מדברים כמו זוויות, תאורה וכו'הספיק לגדל בכמה ימים?
סינטל תרגל?
איך אפשר לעשות פוטושופ ברמה כזו, במיוחד כשיש שיערות?ראיתי מישהו שרשם שאולי פוטושופ - לא יודע...
לא בדקתי 😲וכמו ש @nlr666 כתב כנראה שיש עוד רגל אקסטרא
לאראיתי כמה תמונות אצלו בגלל האשכול, יאכטות, מטוסים פרטיים, מכוניות... מישהו קונה את זה שהכל מפוקר? נשמע לי כמו בולשיט.
עוד דבר, אתם חושבים שכל הבחורות האלה היו מסתכלות עליו בלי הכסף?
אני כמעט בטוח שדוגמניות וכוכבות פורנו לא מסתובבות אצלו בבית\במטוס\בכל מקום ערומות בגלל שיש לו אישיות נחמדה.ראיתי כמה תמונות אצלו בגלל האשכול, יאכטות, מטוסים פרטיים, מכוניות... מישהו קונה את זה שהכל מפוקר? נשמע לי כמו בולשיט.
עוד דבר, אתם חושבים שכל הבחורות האלה היו מסתכלות עליו בלי הכסף?