מידע קרוספיט בתוכנית הבוקר בערוץ 10

אמן
אני רוצה רק להוסיף,שכבודם של מדריכים בשיטות אימון שונות אחרות במקומו מונח ,גם אם הם לא מסכימים עם מה שאנחנו עושים.
רבים וטובים מהם אחראים על שינויים עצומים בחייהם של המתאמנים שלהם.

אוו, איזה משב רוח מרענן 😃

• פותח/ת השרשור
מהרגע שראיתי את קטעי הוידאו מההרצאות של גלסמן נדלקתי על העניין אני כל יום צופה בקטעי הוידאו שבאתר הראשי יוטויב ואחרים וגם קורא חומר בנושא .
אבל עד שיהיו בארץ מרכזים (בואו נתחיל ממרכז) קרוספיט אמיתי עם כל הציוד כולל מוטות ,כדורים ארגזי קפיצה ועוד לא יהיה לאן להצטרף .
כי הכי חשוב לדעתי שבקורספיט מ ל מ ד י ם אותך ,מתקנים אותך ומלווים אותך צעד צעד עד שתצליח .ללא מאמנים שיילמדו אותך את הטכניקה הנכונה ויתקנו אותך נורא קשה (זו לפחות דעתי )לבצע קרוספיט כמו שצריך
יש גבול לכמה שאפשר ללמוד מסרטונים בלבד .למרות שאני חייב לציין שלמדתי על טכניקה מהסרטונים של קרוספיט בחודש האחרון יותר ממה שלמדתי בבמשך שלוש שנים של אימונים בחדר כושר.אבל לא נותר אלא לקוות שאני באמת מיישם את זה.
אני מחזיק אצבעות לעומרי ולכל אחד שיפעל לפתוח מקום כזה .
כי יש משהו באימרה :לעשות את הדברים הנכונים ,לאנשים הנכונים ,מהסיבות הנכונות שפשוט שובה אותך.
ברוך הבא, צודק לגבי הלמידה אבל עדיין אפשר להתחיל. כולנו התחלנו ב"מאורות" החשוכות שלנו ולאט לאט התחברנו. מרכזים עוד יהיו וכבר עכשיו יש קבוצה שרצה. קרוספיט היא תבנית, כל אחד יכול להתחיל וניתן להתאימה לכל אחד. אני כבר "מאמן" 4 חברה על פי מה שאפשר למצוא בחוץ.

וואללה.
אנו כבר מדברים ומפנטזים על לפתוח מרכז, ונראה שמה שעומד בפנינו היא בעיה כספית בלבד, כי הרי יש לנו לפחות 2 מאמנים מוסמכים, ועוד שלישי בדרך (יאללה צביקה, תראה להם מה זה ברומא!!)
יש לי רעיון: קרוספיט הינו מודל של OPEN SOURCE, נכון?
בואו, מי שמעוניין, נארגן תאגיד (מילה נכונה? הכוונה היא לקבוצת משקיעים) שכל אחד תורם סכום מסוים (נגיד 10,000 ש"ח) - תהיה דירקטוריון, חוקים וכו' ונצביע על ניהול של המרכז.
אם ההון הראשוני, נמצא, נצייד ונפתח מקום - כל אחד רשאי לביא לקוחות פרטיים חוץ מזמנים שיש 2-3 WOD-ים פר יום (בוקר, צהריים, וערב).
POST THOUGHTS TO COMMENTS.
איאן

וואללה.
אנו כבר מדברים ומפנטזים על לפתוח מרכז, ונראה שמה שעומד בפנינו היא בעיה כספית בלבד, כי הרי יש לנו לפחות 2 מאמנים מוסמכים, ועוד שלישי בדרך (יאללה צביקה, תראה להם מה זה ברומא!!)
יש לי רעיון: קרוספיט הינו מודל של OPEN SOURCE, נכון?
בואו, מי שמעוניין, נארגן תאגיד (מילה נכונה? הכוונה היא לקבוצת משקיעים) שכל אחד תורם סכום מסוים (נגיד 10,000 ש"ח) - תהיה דירקטוריון, חוקים וכו' ונצביע על ניהול של המרכז.
אם ההון הראשוני, נמצא, נצייד ונפתח מקום - כל אחד רשאי לביא לקוחות פרטיים חוץ מזמנים שיש 2-3 WOD-ים פר יום (בוקר, צהריים, וערב).
POST THOUGHTS TO COMMENTS.
איאן
יש 4-5 מומסמכים.
לגבי ההשקעה, איך תתחלק ברווחים? ככל שיש יותר שותפים כך העסק/תאגיד נידון לכישלון רב יותר (אם לכולם יש את אותו ה % שליטה).
זה נחמד בהתחלה עד שמתפתחים ואז מתחיל הבלאגן.

תלוי במה המטרה של כל אחד ואחד השותפים.
אפשר גם למלא מקום של מנכ"ל על בסיס רוטציה שנתית.
אישית, אני בעד הצלחת הפרויקט, יהיה מה, והרי כרגע זה גדול על בן אדם אחד, אך אם נעבוד ביחד, הבעיה נהיית קטנה יותר.

Back
למעלה תחתית