מה
אתה בטח בילדר או משו
כי אני לא רואה את עצמי עושה סט עבודה סקוואט 5 חזרות עם EDM
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה
גם שאני בתקופה של כוח אני שומע EDMמה
אתה בטח בילדר או משו
כי אני לא רואה את עצמי עושה סט עבודה סקוואט 5 חזרות עם EDM
מוזר.. ניסית לשמוע מטאל/רוק או שאתה בכלל לא בסגנון? אם אתה בכלל לא אוהב אז אפשר להבין..גם שאני בתקופה של כוח אני שומע EDM
אני שומע מטאל ורוק והרשימה שפה אדירה, זה בול הטעם שלי וגם עכשיו אני שומע three days graceמוזר.. ניסית לשמוע מטאל/רוק או שאתה בכלל לא בסגנון? אם אתה בכלל לא אוהב אז אפשר להבין..
אז אין לי מושג חחחאני שומע מטאל ורוק והרשימה שפה אדירה, זה בול הטעם שלי וגם עכשיו אני שומע three days grace
disturbed זה בעורקים שלי
לך לנתיבות לחדר כושר... מתאמנים עם מזרחית....אז אין לי מושג חחח
וTHREE DAYS GRACE להקה אדירה. תשמע גם HOLLYWOOD UNDEAD, כנראה תאהב.
חחחלך לנתיבות לחדר כושר... מתאמנים עם מזרחית....
פאק. איך לא הכרתי אותם לפני 😱😱😱😱 מחר אוריד שיריםאז אין לי מושג חחח
וTHREE DAYS GRACE להקה אדירה. תשמע גם HOLLYWOOD UNDEAD, כנראה תאהב.
שומע טופאק ובובהאף אחד פה לא שומע שחורה ? רק רוק ומטאל?
חבל שאתה לא מכבד, אין לי בעיה עם ביקורת שלילית,+אתה לא יכול להגיד חרא כי אני סבור שאולי שמעת שיר שניים ולא את הכל.חרא של פלייליסט
אתמול ראיתי פיוצ׳רמה פעם ראשונה ואני מרגיש חרא שלא ראיתי את הסדרה לפני זה.. זה כל כך מצחיק
METAL בסגנון של HEAVY METAL או מטאל רגיל?
לא שמעתי אפילו שיר אחד. ברגע שראיתי שכתוב disturbed ו breaking benjamin כבר ידעתי שפלייליסט כזה לא יכול להיות שום דבר אחר חוץ מחרא.חבל שאתה לא מכבד, אין לי בעיה עם ביקורת שלילית,+אתה לא יכול להגיד חרא כי אני סבור שאולי שמעת שיר שניים ולא את הכל.
לטעמך הם חרא. רוב הפורום אוהב אותםלא שמעתי אפילו שיר אחד. ברגע שראיתי שכתוב disturbed ו breaking benjamin כבר ידעתי שפלייליסט כזה לא יכול להיות שום דבר אחר חוץ מחרא.
רוב הפורום מורכב מבילדרים וליפטרים.לטעמך הם חרא. רוב הפורום אוהב אותם